lea 29.07.04, 14:58 pamiętam: miałam bierać kokardki z bielizny dla kogoś z forum nie pamiętam; dla kogo zainteresowanego proszę o kontakt :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Nie pamiętasz? :-( 29.07.04, 15:03 Dla mnie, rzecz jasna! Kiedy pierwsza dostawa? Odpowiedz Link Zgłoś
lea pamietam... 29.07.04, 15:12 ze to raczej nie byłes Ty, wiec dostawy raczej nie bedzie, chyba ze nie zglosi sie osoba, dla ktorej przeznaczona jest dostawa, wiec wtedy masz pieerwszenstwo, ale tylko wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
lea z braku chętnych.... 05.08.04, 11:17 .... dostaniesz aardziątko kokardkę. zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Z braku chętnych?! 05.08.04, 12:40 lea napisała: > zadowolony? Że niby jak nigdzie nie pasuje, to ją aardowi wcisnąć? O nie, Kochanieńka, tak to ja się nie bawię :p Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy To może zróbmy tak: 05.08.04, 12:43 ja bardzo bardzo chce kokardke!!! prosze o choc cien kokardki!!! ps. odnosze dziwne wrazenie ze znow nie uda mi sie zadnej kokardki dostac:-((( tylko kto ja dostanie? ciekawe:-))) Dzierżramiesięlewe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Pewnie ja :) 05.08.04, 23:59 Juz mam pare pomyslow na ich uzycie przy pomocy actimeli ;) Odpowiedz Link Zgłoś