dziadek72 Re: SKROMNE NIE MA ZA CO :)))) 04.08.04, 13:07 I masz 300 bez swioch postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovia_PANY Re: NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:31 nie pomożemy Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: NIE 04.08.04, 20:45 A Cracovia to ostatnio nic nie pokazala w Pucharze Polski.... Odpowiedz Link Zgłoś
mkl23 Re: Założyłam się... 04.08.04, 21:10 Cześć wszystkim. Szukam pewnej dziewczyny z Łodzi (Ani Kamińskiej). Chodziła do Szkoły podstawowej nr 30 w łodzi do klasy 4D. PO 4 klasie przeprowadziła sie i zmieniła szkołe. Teraz ma 19. i nie wiem jak ją odnależć. Wiem że 17 października 2003 była w Galeri Łódzkiej. A 13 kwietnia 2004 w Częstochowie na wycieczce. Jeśli wiesz coś o Niej prosze odpisz. Gdybyś to Ty czytała Aniu równirz odpisz prosze Marek Lewandoski Odpowiedz Link Zgłoś
aard Hehe, jak spamować to na całego :-) 05.08.04, 09:53 Dzierżaniękamińskąprzezleweramię! Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Jedna Ania Kamińska 05.08.04, 10:20 mieszka w Warszawie i jest żoną muzyka z farfoclem na głowie, co jak śpiewa to siedzi, a jak siedzi to dłubie w nosie i cały jest brzydki i zachrypnięty (a najbardziej na nogach). Zwą go Staszek Kazielski. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.z.6.pietra Re: Założyłam się... 19.12.04, 21:54 Ciekaw jestem czy znalazłaś się w tej Chorwacji zgodnie z obietnicą znajomego? Odpowiedz Link Zgłoś
aard No właśnie 20.12.04, 17:42 CO Z TYM URLOPEM??!!! My tu pomagamy, wyrabiamy 352% normy, a Ty nawet kartki nie przysłałaś... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
alex_m1 Re: No właśnie 20.12.04, 19:00 Dzwoni Gajcek (tzn.fundator:)) i krzyczy w słuchawkę; "Twój post o Chorwacji znów podbity na Forum!" Myślę- oszalał!- ale faktycznie! Jest! No więc kochani- była Chorwacja- w sierpniu:)a potem jeszcze w pazdzierniku piękne, jesienne Beskidy... No i pięknie, urokliwie, nie do zapomnienia... A Gajcek ze zwykłego znajomego, co to myślałam, że zmysły postradał fundując mi urlop w Chorwacji, stał się nieco blizszym znajomym...może nawet bardzo bliskim...:) Czy nie myślicie, że on to sobie zaplanował?:)Męzczyźni czasem bywają podstępni... Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz dziękuję:) A kartki nie było bo jakos tak żadna kafejka nam nie była po drodze:)Ale myslałam o Łódzkich Forumowiczach, myślałam:) Trzymajcie się ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
blq No prosze... 20.12.04, 23:04 No prosze... jak by nie patrzyć, mieliśmy wpływ na Twoją przyszłość. Fajnie jest poczuc się troszke Panem Bogiem, troszkę Losem... choć tak naprawde to chyba tylko byliśmy, jak to zwykle bywa, ich rękami, wyrobnikami, no ale i tak miło, że sie miło skończyło... Wielu kolejnych wspólnych wesołych wycieczek. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś