Gość: MarcinK IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 26.03.02, 16:03 Witam Polecam watek usenetowy "Lodzkie lotnisko", a szczegolnie wypowiedzi Pawla Durysa. Oto link: www2.gazeta.pl/usenet/704534,27014.html?group=pl.rec.lotnictwo&tid=6657 Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacio Re: Lublinek na usenecie 26.03.02, 16:21 He he, dobre ! czytał gazetkę, może z McDonalda ? Pzdr pacio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Lublinek na usenecie IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 26.03.02, 16:42 A leciales kiedys samolotem? A wiesz jakie tam daja gazetki? A wiesz o czym piszesz? MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Lublinek na usenecie 26.03.02, 16:46 Gość portalu: MarcinK napisał(a): > A leciales kiedys samolotem? A wiesz jakie tam daja gazetki? A wiesz o czym pis > zesz? > > MarcinK Pozdrowienia z Okęcia, zarozumiały człowieku, dobra opinia w moich oczach o Tobie zaczyna maleć Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Lublinek na usenecie 26.03.02, 16:53 pacio napisał(a): > Gość portalu: MarcinK napisał(a): > > > A leciales kiedys samolotem? A wiesz jakie tam daja gazetki? A wiesz o czy > m pis > > zesz? > > > > MarcinK > > Pozdrowienia z Okęcia, zarozumiały człowieku, dobra opinia w moich oczach o Tob > ie > zaczyna maleć > Częściowo zwracam honor nie przeczytałem drugiej wypowiedzi Pawła Durysa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Lublinek na usenecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 20:40 Ja rowniez czesciowo zwracam honor. Nie przeczytalem innych twoich wypowiedzi. Niestety ale ostatnio tak zostalem zaatakowany przez ludzi zwiazanych z grupa pl.rec.lotnictwo (szczegolnie na priva), ze stalem sie lekko nerwowy. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Lublinek na usenecie 27.03.02, 14:35 Zwracam honor całkowicie ! :) Niestety brak czasu nie pozwala śledzić na bieżąco interesujących tematów, wątek w Twoim linku potraktowałem trochę po macoszemu zwracając uwagę na jeden post, nie przeczytałem całości Pzdr pacio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Lublinek na usenecie IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 27.03.02, 14:40 No to zgoda :-) Szczegolnie, ze dzis w Lodzi male swieto. Pierwszy raz w tym roku zawital do nas rejsowo Eurolot. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś