Dodaj do ulubionych

Lublinek na usenecie

IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 26.03.02, 16:03
Witam

Polecam watek usenetowy "Lodzkie lotnisko", a szczegolnie wypowiedzi Pawla Durysa.
Oto link:
www2.gazeta.pl/usenet/704534,27014.html?group=pl.rec.lotnictwo&tid=6657

Pozdrawiam, MarcinK
Obserwuj wątek
    • pacio Re: Lublinek na usenecie 26.03.02, 16:21
      He he, dobre !
      czytał gazetkę, może z McDonalda ?

Pzdr
      pacio
      • Gość: MarcinK Re: Lublinek na usenecie IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 26.03.02, 16:42
        A leciales kiedys samolotem? A wiesz jakie tam daja gazetki? A wiesz o czym piszesz?

MarcinK
        • pacio Re: Lublinek na usenecie 26.03.02, 16:46
          Gość portalu: MarcinK napisał(a):

> A leciales kiedys samolotem? A wiesz jakie tam daja gazetki? A wiesz o czym pis
          > zesz?
          >
          > MarcinK

Pozdrowienia z Okęcia, zarozumiały człowieku, dobra opinia w moich oczach o Tobie
          zaczyna maleć

• pacio Re: Lublinek na usenecie 26.03.02, 16:53
            pacio napisał(a):

> Gość portalu: MarcinK napisał(a):
            >
            > > A leciales kiedys samolotem? A wiesz jakie tam daja gazetki? A wiesz o czy
            > m pis
            > > zesz?
            > >
            > > MarcinK
            >
            > Pozdrowienia z Okęcia, zarozumiały człowieku, dobra opinia w moich oczach o Tob
            > ie
            > zaczyna maleć
            >

Częściowo zwracam honor
            nie przeczytałem drugiej wypowiedzi Pawła Durysa
            • Gość: MarcinK Re: Lublinek na usenecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 20:40
              Ja rowniez czesciowo zwracam honor. Nie przeczytalem innych twoich wypowiedzi.
              Niestety ale ostatnio tak zostalem zaatakowany przez ludzi zwiazanych z grupa
              pl.rec.lotnictwo (szczegolnie na priva), ze stalem sie lekko nerwowy.

Pozdrawiam, MarcinK
              • pacio Re: Lublinek na usenecie 27.03.02, 14:35
                Zwracam honor całkowicie ! :)
                Niestety brak czasu nie pozwala śledzić na bieżąco interesujących tematów,
                wątek w Twoim linku potraktowałem trochę po macoszemu zwracając uwagę na jeden
                post, nie przeczytałem całości

Pzdr
                pacio
                • Gość: MarcinK Re: Lublinek na usenecie IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 27.03.02, 14:40
                  No to zgoda :-)

Szczegolnie, ze dzis w Lodzi male swieto. Pierwszy raz w tym roku zawital do nas
                  rejsowo Eurolot.

Pozdrawiam, MarcinK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka