Gość: kaha_org IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 20:13 no i??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saper_ Re: SAPER.... 27.03.02, 21:25 Uffffffff, po ciężkimi boju i wprowadzeniu w życie starego fajczarskiego powiedzenia* jakoś doszedłem do rozwiązania. Instrukcję prześlę na mail. Pozdrawiam 8-? *"masz problem - poradź się fajki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha_org Re: SAPER.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 23:36 Choć jeszcze nie doszło, masz już u mnie na bank piwo!! A jak zadziała to i dwa. Wielkie dzięki. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SAPER.... 28.03.02, 16:34 a o co chodzi??:)) (ach ta moja ciekawośc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER.... 28.03.02, 16:42 ... a jak mówią, ciekawość, to pierwszy stopień do piekła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: SAPER.... 28.03.02, 16:54 saper_ napisał(a): > ... a jak mówią, ciekawość, to pierwszy stopień do piekła ;) Ale jak miło być czasem zbyt ciekawym, przyjacielu. Ten dreszczyk emocji, nieprawdaż?...? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SAPER.... 28.03.02, 20:22 mówisz o dreszczyku emocji u Ciebie, gdy doszedł do Ciebie mail z podpisem "geograf", gdy nagle zastanawiasz się co on znowu tam napisał, o co sie zapytał. Czy mowże mówisz o dreszczy pod wpływem braku odpowiedzi na pytanie??:))))0 Ciekawośc i wścibskośc jest dobra- przynajmniej wiem co, gdzie, kiedy:))) wsyzstko się zobaczy:))) pozdrawiam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha_org Re: SAPER.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 20:46 A co gdzie i kiedy geo?? I co się zobaczy?? :))) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SAPER.... 28.03.02, 20:48 to zalezy o co chodzi:)) a poza tym- ja nie plotkuję;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha_org Re: SAPER.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 20:51 Hihi, ty nie... To kto zatem plotkuje, hmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SAPER.... 28.03.02, 21:01 eeeeeee.... ja wiem, że tylko przekazuje informacje dalej... kto plotkuje- nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: SAPER.... 28.03.02, 17:58 Saper włożył bluzę. Hm......Prawie w kolorze fajki....Co to może oznaczać??? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER.... 28.03.02, 18:07 Prawie w kolorze fajki? Bartuch, przyjacielu, to musiała być naprawdę ciężka noc, skoro nie rozróżniasz koloru czarnego od koloru wrzośca ;) A włożenie bluzy oznacza, że zrobiło się chłodno ;) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha_org Re: SAPER.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 18:19 doszło Zastosowałam sie do Twoich poleceń i choć bynajmniej efekt końcowy nie wyglądał ani trochę profesjonalnie ( literki na różnych wysokościach i w różnych odległościach ) to wysłałam i czekam niecierpliwie co oni na to... Zatem Słońce masz u mnie dwa piwka!! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER.... 28.03.02, 18:28 Cieszę się, że mogłem pomóc, niestety nic bardziej profesjonalnego nie zdołałem wymyśleć. Albo twórca formularza coś poplątał, albo (co bardziej prawdopodobne) ja się w ogóle nie znam na wordzie ;) Najważniejsze, że udało się rozwiązać problem :))))))))))))) A z tymi pywami to bez przesady, jak pojawisz się jutro na lodowisku to będzie wstarczająca nagroda ;) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SAPER.... 28.03.02, 20:24 Bartuch lepiej rozróżnia zapachy i SMAKI niż kolory :)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś