10.08.04, 15:32
Moze to tylko moje wrazenie,ale Zgierz jest miastem "pozbawionym "centrum.
To co przedstawia soba ulica Dluga jest zenujace,a pl.Kilinskiego jest dziwnym tworem,ktory
pozbawiony jest wszelkiego charakteru.Mam nadzieje,ze kiedys sie to zmieni. : /
Obserwuj wątek
    • sylwiassss Re: Centrum 11.08.04, 11:29
      Ale za to mamy fajny elektroniczny zegar :D:D:D, który czasami nie wyświetla godzin w całości, a jeżeli już wyświetla to i tak źle chodzi. Chyba obsługują go "przemiłe" Panie pracujące w budce z biletami.
    • tygrysastyl Re: Centrum 11.08.04, 12:01
      Ogólnie fajny moim zdaniem byłby pomysł, aby zamknąć Długą na długości od placu
      do Starego Rynku i zrobić deptak, pomysł fajny, ale jest jeszcze Droga krajowa
      nr 1 :/
      • 3eti Re: Centrum 11.08.04, 18:14
        Mysle,ze przydaloby sie jakies fajne Centrum,chociazby jak piszesz z deptakiem.
        Najgorsze jest to,ze bywajac w Zgierzu raz,dwa razy do roku,w sumie nie widac zadnych zmian,a
        szkoda.
        • tygrysastyl Re: Centrum 12.08.04, 09:01
          Widocznie bywasz zbyt rzadko, ewentualnie nie oglądasz zbyt dokładnie :D,
          zmiany z tego lata: zaczynają robić asfalt na drogdzie krajowej nr 1, ulegnia
          odremontowaniu starówka (budynki) na skrzyżowaniu przy długa/nr1 pojawiły się
          rzeźby fajniutkie, odrestaurowali MOK, wywalili straszące budyniory przy
          długiej, wyczyścili malinke :D Ja uważam, że po raz pierwszy coś sie zmienia na
          lepsze.
          • 3eti Re: Centrum 13.08.04, 00:12
            Ciesze sie.
          • zgierzak Re: Centrum 03.09.04, 00:55
            na lepsze dla miasta pewnie zmienia się opłaty lokalne i inne haracze.
        • ab84 Re: Centrum 16.08.04, 14:19
          moj chlopak chodzac ze mna po Zgierzu stwierdzil ze calkiem ladne miasto... i
          staw mu sie podobal, i pietnastki i takie rozne miejsca niekoniecznie w samym
          centrum :)
          zmienia sie rzeczywiscie troszke, i mysle ze na lepsze...
          deptak to fajny pomysl, bo ruch mozna spokojnie puscic 1go maja, a plac
          kilinskiego to wg miejsce spotkan pijaczkow... bo i cien, i lawka i zabka z
          alkoholem :/
          • tygrysastyl Re: Centrum 17.08.04, 07:42
            E z tym Placem Kilińskiego to przesada, cień jest wszędzie, alkohol jest
            wszędzie i pijaczki również. Mnie bardziej cieszy fakt, że młodzi ludzie chlają
            mniej niż kiedyś, bo zajeli się np paleniem ganji i chwała im za to, miasto
            stało się zdecydowanie spokojniejsze.

Pozdrawiam
            • ab84 Re: Centrum 17.08.04, 10:41
              jakkolwiek by mowic... ja placu kilinskiego o zmroku bardzo nie lubie
              • zgierzak Re: Centrum 03.09.04, 00:56
                ale ja na przykład w ryj dostałem koło Agawy...
                • ab84 Re: Centrum 04.09.04, 10:55
                  wnisek taki ze dostac w ryj mozna wszedzie... ech
            • zgierzak Re: Centrum 03.09.04, 01:00
              te, tiger coś różowo na tych www, a flash jest be.
              • lelo1977 Re: Centrum 07.09.04, 11:59
                podobno mają zamienić jeża na Piłsudzkiego.można taniej.odwrócić jeża na
                wschód, założyć czapkę,dorobić wąsy ... jest niepalny
                • zgierzak Re: Centrum 07.09.04, 15:35
                  Można poszukać coś gotowego, np. Lenina i przerobić na jeża. Jak u nas brak, to
                  za dewizy można zaimportować ze wschodu, tam tego pełno. Tanie i skuteczne
                  rozwiązanie.
                  • lelo1977 Re: Centrum 15.09.04, 13:20
                    dobra ustalone .piłsudski będzie z jeża.natomiast nowy jeż będzie na bazie
                    lenina z importu.
                    calosc wykona firma x i podzieli się zyskiem z mocodawcami...
                    • zgierzak Re: Centrum 05.01.05, 04:15
                      nie "x" tylko renomowana musi być... J.Piłsudskiego a nawet jeża można namalowć
                      farbą na jakiejś ścianie, tynk się wzmocni a koszty niewielkie - można więcej
                      kasy przytulić.
    • ashdevonald Re: Centrum 04.01.05, 21:39
      <link>www.snooker.pl</link>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka