Gość: max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 20:24 czy to prawda że kupuje winietę węgierską a oni wpisuje numer tablic rejestracyjnych i rejestrują w komputerze a winiety jako takiej nie otrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gtw Re: Winieta węgierska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 20:32 otrzymujesz i naklejasz na szybe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robercik Re: Winieta węgierska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:15 nie jechałem przez Węgry ale to co wiem to teraz nie nakleja się na szybę,rejestracja tylko w kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sza Re: Winieta węgierska 26.05.08, 23:12 Ja winiety kupuję przez Internet. www.autopalyamatrica.hu Nie trzeba nic naklejać, numery rejestracyjne są odczytywane przez system kamer i porównywane z danymi w bazie. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Winieta węgierska 27.05.08, 08:01 numer owszem, jest wpisywany do systemu, ale jednocześnie dostaje się winietkę naklejaną na szybę...przynajmniej tak było w ostatni dlugi weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Winieta węgierska IP: *.fixip.t-online.hu 28.05.08, 14:00 od 1 stycznia nie otrzymuje sienaklejanej winiety. Wpisują tylko nr rej. do systemu a ty dostajesz wydruk potwierdzenia. Na autostradach są Videokontrole , nie wiem jak wyłapują nei majacych viniety ale pewnie to działa Odpowiedz Link Zgłoś