Dodaj do ulubionych

dermatolog nfz łódź

13.01.14, 23:31
Kochane!
Od kilku dni szukam dobego dermatologa w sieci i niestety nie mogę znaleźć.. ewentualnie prywatnie. Może Wy polecicie jakiegoś dermatologa który pomógł Wam z jakimś problemem? ;))
Dodam, że ja walczę z trądzikiem.
Buziaki!
Obserwuj wątek
    • kasiakant Re: dermatolog nfz łódź 21.01.14, 21:32
      Polecam Panią Walent Urszulę z ul. Zaolziańskiej bardzo dobry specjalista i terminy nie długie. :)
    • Gość: Gabi Re: dermatolog nfz łódź IP: *.itvmedia.pl 24.01.14, 19:06
      A ja polecam panią Kołodziejczyk-Maniszewska Jadwigę która leczy syna na trądzik przyjmuje na Zgierskiej 1 koszt 50 zł.SUUUUUUper lekarz.
      • Gość: inka Re: dermatolog nfz łódź IP: *.skierniewice.vectranet.pl 17.02.14, 20:44
        A wiecie może coś na temat lekarzy specjalistów, właśnie głównie o dermatologa mi chodzi w centrum medycznym Medyceusz?
        Poszukuję naprawdę dobrego dermatologa, a o tej placówce słyszałam wiele dobrego, ale nic o dermatologu.
        • Gość: ewel Re: dermatolog nfz łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.14, 11:30
          Na bazarowej w medyceuszu przyjmowała Lekarz Barbara Felisiak, ale nie wiem, czy jeszcze tam jest.
          Wejdź sobie na stronkę przychodni, oni mają trzy odziały w łodzi i sprawdź kto i gdzie przyjmuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka