Dodaj do ulubionych

Debastor rolety

IP: *.centertel.pl 26.01.14, 16:22
Przestrzegam wszystkich, którzy chcą skorzystać z firmy Debastor z Ksawerowa. Firma absolutnie pozbawiona profesjonalizmu począwszy od uzgodnień technicznych po samo wykonanie zamówienia. Od 4 miesięcy czekam na wykonanie rolet i zawsze pojawiają się nowe kłopoty lub trudności. Można by na ten temat i tej firmy napisać krótką książkę. Niestety z bardzo smutną puentą dla klientów
Obserwuj wątek
    • Gość: Darb Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 09:26
      Hmm, to dziwne. Ja również korzystałem z usług tej firmy i nie spotkałem si z takimi problemami.
      • Gość: Dżin! Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 30.03.14, 13:19
        Gość portalu: Darb napisał(a):

> Hmm, to dziwne. Ja również korzystałem z usług tej firmy i nie spotkałem si z t
        > akimi problemami.

No trudno, żebyś się miał spotkać z jego problemami, skoro przydarzyły się one jemu! Nie jesteś pępkiem świata!!!!! Nie!!!
    • Gość: Muraszko Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 06.07.14, 15:40
      Dlaczego nie pojawiają się już negatywne opinie? Miałem zamiar właśnie zrezygnować z zakupu ogromnej ilość rolet, ale chyba ta firma Debastor z Ksawerowa jednak nie jest taka najgorsza, na jaką tu się ją kreuje, skoro niezadowolonego klienta nie było tu od miesięcy! Chyba skorzystam z usług firmy Debastor z Ksawerowa!

Muraszko
    • Gość: Leon Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 21.10.14, 23:03
      No i jak?
    • Gość: kwitat Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 03.11.14, 22:05
      Potwierdzam z pełna odpowiedzialnością. Firma dramat.
      • Gość: Koman Re: Debastor rolety IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.16, 18:02
        Totalnie się nie zgadzam. Montowali u mnie żaluzje drewniane. Pełen profesjonalizm.
    • Gość: Asurae Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.15, 09:59
      Cóż, jeżeli chodzi o Debastor to zdecydowanie bardzo dobra firma z roletami rzymskimi.
    • Gość: Porus Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.15, 09:18
      Nie mogę się zgodzić. Firma Debastor to bardzo dobry wybór. Ja osobiście byłem zadowolony z ich rolet.
    • Gość: Klient Re: Debastor rolety IP: *.146.7.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.16, 15:37
      Nie polecam! Póki nie kupisz to jesteś gość. Pozniej maja cie gdzieś. Wysyłają na montaż chyba ludzi z łapanki. Okna zamontowanie niechlujnie i do poprawki. Podobno jest na youtube jakis film przedstawiający ich montaż.,, ale poki co nie znalazlem.
      • Gość: KTOś Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 06.02.16, 17:29
        MUJ DROGI PANIE

Wszyscy nasi pracownicy to mierzkańcy Ksawerowa a nie jakiejś Łapanki ! Okna są montowane nalerzycie pewnie pana dzieci zebsuły albo pomalowały flamastrem. Film na youtube zamieściła nieuczciwa kąkurencja pełen był kłamstw i niewiadomo czego i kŁamstw i =dlatego został usunięty.
      • Gość: Barbara Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.17, 09:35
        Nie mam takich doświadczeń z tą firmą. Moją reklamację ogarnęli bardzo szybko i sprawnie.
    • Gość: Marta Re: Debastor rolety IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.16, 21:11
      Ja mam same pozytywne doświadczenia związane z tą firmą. Mnie rolety zamontowali w dwa tygodnie. I do tej pory działają :-)
      • Gość: Gość Re: Debastor rolety IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.16, 20:08
        Ja też mam miłe doświadczenia z tą firmą. Zakładali u mnie plisy w całym domu. Mam bardzo pozytywną opinie o nich.
    • Gość: Honorata Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.16, 10:36
      Zdecydowanie nie zgadzam się z tą opinią. Debastor montował u mnie rolety i plisy i jestem bardzo zadowolona. Wyszło super. Od początku do końca pozytyw.
    • Gość: Miki155 Re: Debastor rolety IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.16, 12:28
      Nam firma debastor montowała plisy i rolety dzień-noc w kuchni. Nie ma się do czego doczepić.
    • Gość: gość Re: Debastor rolety IP: *.home.aster.pl 18.12.16, 20:22
      Firma Debastor.com montowała nam rolety rzymskie. Wyglądają pięknie. Nie mam porównania z inną firmą, ale efekt jest rewelacyjny.
    • Gość: gość Re: Debastor rolety IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.16, 22:40
      Nie wiem, co Pan, który założył ten wątek miał na myśli. Jestem po montażu żaluzji elektrycznych w całym domu. Zaangażowanie firmy Debastor w wykonanie i montaż jest moim zdaniem na wysokim poziomie. Ja daję 100% pozytywu.
      • Gość: Marcin Re: Debastor rolety IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.16, 21:42
        My również korzystaliśmy z usług firmy Debastor. Nie mamy im nic do zarzucenia.
    • Gość: Kazimiera Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.17, 15:40
      Polecam firmę Debastor.com z Ksawerowa. Bardzo ładny i schludny montaż. Pracownicy zostawili po sobie porządek, a rolety działają bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: Jola Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.17, 09:33
      Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Debastor. Bardzo przykładają się do zlecenia. Polecam.
    • Gość: Kazimiera Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.17, 09:37
      To bardzo solidna firma z wieloletnim doświadczeniem. Cała moja rodzina korzysta z usług tej firmy od lat. Nie mamy podobnych doświadczeń.
      • Gość: Barbarrra Re: Debastor rolety IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.17, 22:18
        Ja również jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Solidna, rzetelna, doskonała obsługa. Polecam.
    • Gość: gniewko Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 14.12.17, 10:27
      Debastor to fachowa obsługa, doradztwo i montaż. Bardzo duży wybór systemów i materiałów. Gorąco Polecam.
    • Gość: Maśkowiak Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 10.01.18, 11:40
      Szczególnie polecam rolety Dzień-Noc i plisy.
      Sama zamawiałam w tej firmie i jestem zachwycona.
      Są producentem, więc nie czeka się długo. Ceny są bardzo przystępne i jakość bardzo dobra.
    • Gość: ginger Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 25.01.18, 10:20
      Najlepsza firma ze wszystkich, które miałam. Bardzo zawodowo podchodzą do montażu. Polecam.
      • Gość: Jakiś Obuchowicz c Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 28.01.18, 00:40
        Szanowny panie,

To nie jest k***a wątek pochwalny, tylko wątek do zażaleń
        Wątek pochwalny jest tu

forum.gazeta.pl/forum/w,63,135235562,135235562,Debastor_rolety.html

k***a
    • Gość: binek Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 02.02.18, 10:20
      Bardzo dobrzy fachowcy. Serdecznie polecam.
    • Gość: Martyna Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 26.02.18, 09:54
      Poprzednik mocno przesadza. Firma debastor.com obsługuje moją firmę od lat. Nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń. Polecam bardzo.
    • Gość: Marlena Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 05.03.18, 16:13
      Jestem bardzo zadowolona z usług firmy debastor.com
      Nie znam drugiej - tak fachowej firmy.
      • Gość: jagoda Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 22.03.18, 10:10
        Ja również mam same miłe doświadczenia z tą firmą.
    • Gość: HANIAHan Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 22.03.18, 10:09
      Debastor to solidna firma z wieloletnim doświadczeniem.
      Wielokrotnie jako projektant zlecałem im różnego rodzaju realizacje.
      Serdecznie polecam,
    • Gość: jAGODA Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 28.03.18, 11:06
      Firma w 100% profesjonalna. Jesteśmy mega zadowoleni z ich usług. Gorąco polecam.
      • Gość: człowiek-mąka Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 28.06.18, 00:13
        Proszę natychmiast opuścić ten wątek wy lizusy kłamiĄCE
    • Gość: Pan Pomada Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 30.03.18, 21:59
      Straszne gó..., montowali mi rolety w tranwaju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka