Gość: M@rcinek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 21:37 Czy ktoś z was wie może, o której godzinie Cityrunner opuszcza zajezdnię i wyrusza na trasę? Jeśli tak - piszcie: cartwheels@poczta.onet.pl!!!! To dla mnie naprawdę ważne! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Godziny Cityrunner'a 29.03.02, 21:39 a dlaczego to takie ważne??? Ja czekałem dzisiaj 40 minut na Retkini na Citka:)) Stac na przystanku przy Centralu lub Przędzalnianej i poczekasz krócej (możliwośc przechodzenia na dwa przystanki jednocześnie) :))))) pozdrawiam:))) i życzę udanych łowów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Godziny Cityrunner'a IP: *.toya.net.pl 30.03.02, 09:43 Powinni zaznaczyć czerwono, a pod rozkładem "kursy tramwajów niskopodłogowych" Czyż to nie logiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Godziny Cityrunner'a 30.03.02, 11:31 Logiczne- ale nie przy jednym wagonie. Z tego co się dowiedziałem (od michala.ch) to we wtorek na trase ma wyjechac drugi wagon Citka, a przy okazji maja byc wymienione rozkłady na takie z "zaznaczeniami"... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Godziny Cityrunner'a 30.03.02, 11:54 Taak? A więc jednak.... A tak na marginesie, czy ktos może mi wyjaśnic logike wyjazdów brygad na trasę? Próbowałęm to wytruc i wyszło mi na 10 tylko 11(?) Jestem głodny wiedzy ;) Pozdrawiam! Yarro <>< <>< <>< <>< <>< <>< yarro_@poczta.gazeta.pl yarroc@interia.pl GG# 959336 <>< <>< <>< <>< <>< <>< Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Godziny Cityrunner'a 30.03.02, 12:05 a ja widziałem 12 :)) gdzie stałeś i (jak) liczyłeś?? moze za krótko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Godziny Cityrunner'a 30.03.02, 23:41 Coś chyba nie tak... U mnie wisi nowiutki rozkłąd !0tki wazny od 1.04.2002(!) i nie ma żadnych oznaczeń... ? Co na to MCh??? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Godziny Cityrunner'a 31.03.02, 00:43 moze ten wywiesili żeby ludzie przyzywczaili się do obciętych szczytów komunikacyjnych, a we wtorek wymienia jeszcze raz....?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Godziny Cityrunner'a 31.03.02, 16:20 A ja na to, że mam tą informację od członka klubu, u którego rodzinka zawodowo jest związana z firmą. To informacja nieoficjalna, ale jak najbardziej prawdopodobna. Wierzę w to, że się spełni. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Godziny Cityrunner'a 31.03.02, 17:34 ja też w to wierzę:)) tym bardziej, że moja rodzinka chciałaby sie przejechac Citkiem, a oni nie sa zdolni do poświęceń w formie długiego czekania na Citka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Godziny Cityrunner'a 31.03.02, 19:35 Ja się poświęciłem - czekałem w piątek przy Przędzalnianej około godziny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Godziny Cityrunner'a 31.03.02, 19:55 ale w mojej rodzinie tylko ja jestem takim miłośnikiem komunikacji:))) reszta wolałaby poczekac z 10 minut i w drogę...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jote Drugi wagon Citka... IP: 212.191.37.* 02.04.02, 12:11 geograf napisał(a): > Logiczne- ale nie przy jednym wagonie. Z tego co się dowiedziałem (od michala.c > h) to we wtorek na trase ma wyjechac drugi wagon Citka Heheheheh, jasne ;) A jazdy probne to on juz przeszedl? :P a przy okazji maja byc > wymienione rozkłady na takie z "zaznaczeniami"... Plotka - Musieliby zmieniac rozklad po kazdym koljnym CR dopuszczonym do ruchu. Jakos w to nie wierze. Jan Szulew KMST Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Drugi wagon Citka... 02.04.02, 12:14 ja tylko powtarzam co zasłyszałem z dobrego źródła...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jote Re: Drugi wagon Citka... IP: 212.191.37.* 02.04.02, 12:17 geograf napisał(a): > ja tylko powtarzam co zasłyszałem z dobrego źródła...:)) W swietle tych informacji moznaby "dobroc" tego zrodla kwestionowac ;)))) J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Godziny Cityrunner'a- do mch 01.04.02, 21:22 chciałbym tylko zauważyc, że jutro jest ten dzień (oznakowania), a na stronie MPK nie ma poprawionego rozkładu.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Godziny Cityrunner'a- do mch IP: *.pai.net.pl 02.04.02, 08:43 Pytanie czy rzeczywiście będzie. Chyba znowu jakieś opóźnienia. Jeszcze nie byłem na przystanku i nie sprawdziłem, ale obawiam się, że nic nie zmienili. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jote Re: Godziny Cityrunner'a- do mch IP: 212.191.37.* 02.04.02, 12:19 Gość portalu: mch napisał(a): > Pytanie czy rzeczywiście będzie. Chyba znowu jakieś opóźnienia. Jeszcze nie > byłem na przystanku i nie sprawdziłem, ale obawiam się, że nic nie zmienili. :( Obstawiam, ze nie bedzie - CR musialby miec konkretny nr brygady a z tym to jest roznie... Jan Szulew KMST Odpowiedz Link Zgłoś