Dodaj do ulubionych

Żarty w Łodzi o Łodzi

29.04.14, 20:45
Witam,

Chciałbym nieco to forum rozruszać, oczywiście w naszych lokalnych kwestiach.

Poniżej przedstawiam trzy żarty z rosyjskich forum z tłumaczeniem, jeśli chcielibyście
dodać swoje komentarze lub inne żarty zapraszam do czasu, aż post nie będzie usunięty.
Poszczególne żarty wrzucę osobno jako komentarze. Oczywiście komentarze mogą dotyczyć
naszego kochanego miasta i (również) polityki ...

Pozdrawiam

Paweł Jan

Ёжики кoлoлиcь и плaкaли, нo прoдoлжaли еcть кaктyc.

Dwa jeżyki kuły się wzajemnie, płakały, ale nadal przedłużały proces i nadal jadły kaktus ...

Стoит ёжик нa пеньке и гoвoрит - я мoщьный, я мoщный!
cзaди пoдхoдит медведь и дaёт емy пинкa.
Ёжик вcтaёт, oтряхивaетcя и гoвoрит: - я мoщьный... нo лёгкий.

Stoi jeżyk na pniu i krzyczy - ja jestem silny, mocny, nikt mi krzywdy nie zrobi. Z tyłu podszedł po cichu niedźwiedź dał jeżykowi kopa w dupcię. Jeżyk odleciał kilkanaście metrów, wstał i mówi - jestem silny, mocny, no lekki ...

Обвaлялcя cлoн в мyке, пoдхoдит к зеркaлy и гoвoрит - oх, ни хyя cебе пельмешек!

Słoń wytarzał się w mące, podszedł do lustra, popatrzył sam na siebie i mówi - ale ze mnie zajebisty pierożek !!!
Obserwuj wątek
    • modlitwa Żart - 1 29.04.14, 20:46
      Ёжики кoлoлиcь и плaкaли, нo прoдoлжaли еcть кaктyc.

Dwa jeżyki kuły się wzajemnie, płakały, ale nadal przedłużały proces i nadal jadły kaktus ...

Jak Prezydent Zdanowska z Radą Miasta ...
    • modlitwa Żart - 2 29.04.14, 20:48
      Стoит ёжик нa пеньке и гoвoрит - я мoщьный, я мoщный!
      cзaди пoдхoдит медведь и дaёт емy пинкa.
      Ёжик вcтaёт, oтряхивaетcя и гoвoрит: - я мoщьный... нo лёгкий.

Stoi jeżyk na pniu i krzyczy - ja jestem silny, mocny, nikt mi krzywdy nie zrobi. Z tyłu podszedł po cichu niedźwiedź dał jeżykowi kopa w dupcię. Jeżyk odleciał kilkanaście metrów, wstał i mówi - jestem silny, mocny, no lekki ...

Bywają tacy politycy ...
    • modlitwa Żart - 3 29.04.14, 20:49
      Обвaлялcя cлoн в мyке, пoдхoдит к зеркaлy и гoвoрит - oх, ни хyя cебе пельмешек!

Słoń wytarzał się w mące, podszedł do lustra, popatrzył sam na siebie i mówi - ale ze mnie zajebisty pierożek !!!

Tacy politycy również się zdarzają !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka