ixtlilto 26.08.04, 07:55 Czy gramy w tym roku z Redakcją? Przewidywany winik do 3:5 ;) Jeśli mielibyśmy grać to w jakim składzie i terminie. (zapewne jakaś sobota września); tylko czy są CHĘTNI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b00g13 Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 26.08.04, 08:00 Ech... Jak tu można nie przyjść. Ale najpierw się dowiem, czy umiem jeszcze grać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 26.08.04, 08:46 Przedtem byłem jednym z organizatorów i zawodników. Teraz sezon wypadł mi z powodu kontuzji, ale na taki mecz przyjdę, choćby po to aby raz kopnąć piłkę. Problem polega na tym, że w poprzednich latach trenowaliśmy, a teraz chyba nie bardzo. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 26.08.04, 09:12 Czy są chętni? Pewnie że są: ja, z pewnością Bibus, podejrzewam, że Maclorcan i Zusmann również. A reszta? Yaa wyraził już wolę. Pewno coś się skleci, bo treningi to nieeeeeeee, ale mecz z redakcją to taaaak. Myślę, że Grover by zagrał, Baton i Hiragana też coś tam mi kiedyś odpowiedzieli. Jeśli chodzi o mnie, to im szybciej tym lepiej. Przypomnę, że od 11 września mnie już w Łodzi nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 26.08.04, 10:16 Mogę pokibicować:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:40 Kurczę, jakbyście nie grali za późno wieczorem, to może udałoby nam się przyjechać i Srucik pokopałby z Wami:-))) Ale najpóźniej do 20 musielibyśmy już być w Zelowie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 26.08.04, 10:07 Ja bardzo chętnie bym zagrał, ale ja i piłka to dwie bardzo różne rzeczy... I chyba za sobą nie przepadamy. Słowem - niezabardzo mi granie wychodzi :( pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 26.08.04, 10:18 no to wpadnij pokibicowac troche, bo z kibicami na treningach (jak jeszcze byly) tez zawsze byl klopot Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 26.08.04, 10:28 ja mam uprawnienia sędziowskie, co prawda nie w tej dyscyplinie ale zawsze coś :))) a do kopania piłki to mam dwie lewe nogi i jak widzę to na razie łatwiej będzie zebrać drużynę kibicującą niż grającą Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 26.08.04, 11:22 wreszcie... wreszcie beda kibice :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 29.08.04, 10:01 pawel-strzalka napisał: > ja mam uprawnienia sędziowskie, co prawda nie w tej dyscyplinie ale zawsze > coś :))) No! Nareszcie będzie "sprawiedliwy" (dla Nas) mecz :D Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 26.08.04, 12:48 Jesli po 20, chetnie zagram. Wczesniej bede kibicowal, saczac Metaxe w Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 27.08.04, 08:32 Hmmm, ponieważ w tym roku nie trenowałem, to nie będę się pchał do pierwszej reprezentacji. Mogę być rezerwistą ;-) A jeśli zabraknie graczy do podstawowego składu, to wtedy postaram się pobiegać choć chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Gites, Mlody, Hiragana, Baton, Grover, Bibus... IP: *.toya.net.pl 27.08.04, 14:16 ...Maclorcan, Zusmann, ew. Bartuch, Saper... W zeszlym roku bylo nas pelno, co z wami teraz? Dawac znaki zycia! Mamy redakcje do ogrania :-) ! Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 panowie... 27.08.04, 14:46 ruszyc sie i pobiegac, przeciez nikt nie wymaga od was nie wiadomo jakiej kondycji, chodzi o dobra zabawe, a tej nie bedzie jesli nie bedzie ludzi. ja gdybym tylko byla facetem i miala pojecie jak sie kopie pilke to tez bym zagrala ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 27.08.04, 14:53 Ja w ostateczności mogłe osłabić drużynę Forum swoją obecnością... ale będę, tylko jakiś termin. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 27.08.04, 17:57 Ja w tym roku raczej odpadam :(( Konkretnie bedę mógł powiedzeć gdy bedzie znany termin, ale specjalnie na mnie nie liczcie. Sorry :( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 27.08.04, 18:01 Qrde, a to czemu?? Kto jak kto, ale Ty byś miał w tym roku po raz trzeci sytuację... a do trzech razy ponoć sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 27.08.04, 18:06 Ponoć tak, ale na razie to mam 3 egzaminy na głowie. I właśnie dlatego konkretnie będę mógł coś powiedzieć na początku września, jednak będzie ciężko się wyrwać. PS. Pierwszy weekend września u mnie na pewno odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Mi odpowiadaja terminy do 9 wrzesnia.[no txt] IP: *.toya.net.pl 27.08.04, 19:32 Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 28.08.04, 11:10 ixtlilto napisała: > Czy gramy w tym roku z Redakcją? Przewidywany winik do 3:5 ;) <><><><> Musimy zagrać, mam przeczucie, że w tym roku pokonamy Redakcje. :-) > Jeśli mielibyśmy grać to w jakim składzie i terminie. (zapewne jakaś sobota > września); tylko czy są CHĘTNI? <><><><> Jesli o mnie chodzi to bardzo chciałbym zagrać, a co do terminu to początek wrzesnia byłby najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 28.08.04, 17:05 kropka napisała: > ha! ha! :P No co, w końcu nadzieja matką "naiwnych" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 28.08.04, 16:51 w drugiej polowiewrzesnia ciezko (takie mam przeczucie) bedzie trafic w ladna pogode... a redakcji ktos sie pytal czy chce? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 29.08.04, 10:00 ab84 napisała: > a redakcji ktos sie pytal czy chce? :P Ja jutro się zapytam, więc proszę czekać na wieści ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: No i? <nt> 29.08.04, 10:02 Pewnie Redakcja przestraszyła się nas, i dlatego unikają wypowiedzi na ten temat. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:57 co do meczu z redakcją to mam pewną propozycję dla piłkarzy forum... aby było jakiekolwiek zgranie zawodników potrzebna jest częsta wspólna gra a tej za dużo dotychczas chyba nie było...dlatego proponuję spotkanie Forum-Team Batona jakiś czas przed meczem z redakcją aby do jakiegoś zgrania zawodników doszło...najlepiej na jakimś równym boisku i w weekend...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 30.08.04, 00:02 latwo pisac... toz to spotkanie by sie zgrac by bylo ale ciezko ludzi zebrac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? IP: *.toya.net.pl 30.08.04, 08:56 Chyba znowu będę musiał jak przed rokiem wszystkich naganiać :( Sparingpartner by się przydał, ale ten weekend jest moim ostatnim w Polsce :( Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Wstępny termin: 17 września (?) 31.08.04, 15:01 Wstępny termin: 17 września. Redakcja chce grać :) Załatwią boisko. Godzina bedzie podana później. Ilu osobom (forumowiczom) 17 września pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Wstępny termin: 17 września (?) 31.08.04, 15:16 Mnie tak sobie. Jeśli wieczorem to może dam radę być. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wstępny termin: 17 września (?) 31.08.04, 15:29 No oczywiście, że wieczorem. Redaktorzy będą wymęczeni po składaniu sobotniej GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: Wstępny termin: 17 września (?) IP: *.toya.net.pl 31.08.04, 15:16 :( Mnie wybitnie nie pasuje, po prostu już mnie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Wstępny termin: 17 września (?) 01.09.04, 10:31 coz, mnie tez srednio, bo mozliwe ze w radiu w tym czasie siedziec bede... no ale ja tylko za statystke robie :P Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Wstępny termin: 17 września (?) 01.09.04, 12:39 Mogę być, ale najwcześniej ok 20.30 bo będę prosto z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Re: Wstępny termin: 17 września (?) 01.09.04, 13:07 Przepraszamy, ale 17 września nie możemy zagrać. Powód - praca - tego dnia gra II liga i przynajmniej trzech redakcyjnych zawodników (kluczowych!!!) jest zajętnych do późnej nocy. Nowy termin zaproponujemy do końca tego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar A 10 września? 01.09.04, 13:09 10 to piątek i nasz jeden z lepszych Al-ki będzie mógł grać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: A 10 września? 01.09.04, 19:56 Hmm "Młodzieżówka" w razie co może grać... tylko tak dawno nas tutaj nie było, że pewnie niektórzy młodsi forumowicze nie wiedzą kto to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: A 10 września? IP: *.toya.net.pl 01.09.04, 22:12 10 byłbym już spakowany...ale może by się coś wygrzebało :) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Nie to, żebym poganiał, ale.... 05.09.04, 09:17 Powoli dobiega koniec tygodnia, więc może zaproponować by jakiś termin? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Wstępny termin: 17 września (?) 05.09.04, 22:44 mnie tam rybka, i tak z robertem pracujemy ;> i wcale nie na piotrkowskiej w ogrodku ;> Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: mecz: Forum - Redakcja. Odbędzie się? 01.09.04, 22:51 Spotkałem dziś jednego z piłkarzy i był na mnie obrażony, że nie chcę wybiec na boisko przeciw redakcji. Wiec jesli chcecie, moge pokopać(przeciwników;)) stojąc na obronie:) DO BOOOOOOOOOOOOJU Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Co wiadomo: 07.09.04, 09:30 - Redaktorzy są chętni do gry; - Redakcja przeprasza, ale w tej chwili ma dużo pracy i nie ma czasu spotkać się, aby ustalić termin pasujący więkzości ich kopaczy; - gdy tylko sytuacja na ul.Sienkiewicza się unormuje, któryś z redaktorów wpadnie na Forum i napisze co ustalono Więcej nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś