IP: 80.51.140.* 06.04.07, 21:49
czy spotkaliście się kiedyś z obecnością ducha? Albo czegoś takiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pit Re: duchy!!! IP: 83.2.8.* 06.04.07, 23:19
      Jo spotkałem sie z Duszkiem... dzisiaj około godziny 18... pogadaliśmy sobie i
      pojechał do Mefisto jak sie pośpieszysz to jeszcze go tam znajdziesz... :P
    • Gość: gg Re: duchy!!! IP: 80.51.140.* 21.04.07, 20:00
      duchów niema
      • Gość: ;(((( Re: duchy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:53
        sa są
        • Gość: :/ Re: duchy!!! IP: 83.2.9.* 23.04.07, 11:23
          rozumiem jedni wierzą inni nie ja osobiście wierze. I np ten temat jest bardzo
          fajny i ciekawy, gdyby Ci którzy wierzą i mieli styczność z duchem opisali to tu
          to by mogło być dosyć "dreszczowo" że sie tak wyrażę.Więc myślę ze to o mefisto
          było niepotrzebne... pozdrawiam
          • Gość: O_o Re: duchy!!! IP: 83.2.10.* 27.04.07, 16:38
            Gdy byłem mały chłopcem, nie chodziłem do kościoła byłem nie grzeczny jak była
            noc to spałem i zaczęło wiać zimny i usłyszałem głoś ducha byłem bardzo przez
            straszony nie wiedziałem co zrobić. płakałem po cichu w łóżeczku i zasnąłem
            spokojne i duch zaczął mi wciśkac w brzuchu nie mogłem oddychać przez 1 min. lub
            2 min gdy się obudziłem patrzałem mojego brzucha nic nie miałem i miałem
            szczęście. teraz co niedziele chodzę do kościoła i nic mi nie jest nawet mi
            duchy nie dokucza po prostu nic i cieszę się z tego powodu teraz i proszę wam
            uwierzcie że są duchy ale nie któremu nie widać
            • Gość: ;/ Re: duchy!!! IP: 83.2.9.* 27.04.07, 18:56
              ja wierze w duchy ale ze złym sie jeszcze nie spotkałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka