Gość: Marek IP: 217.96.107.* 17.09.04, 21:57 Taki internetowy biznesik to doskonały pomysł, mam nadzieję , że zyska innych zwolenników, a łódzka firma klientów. Szkoda tylko, że wciąż komputer i zakupy przez internet to dla wielu ludzi marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 21:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 21:22 Witam! Ciesze sie, ze o Was pisza! Ja juz zakupilam w " E-suknie" dwie pozycje. Zostalam mile obsluzona. Z wyrobow jestem bardzo zadowolona sukienki leza na mnie jak szyte na miare. Wiem ,ze napewno jeszcze skorzystam z szybkich i dobrych zakupow. Jest super ,ze ktos mysli o kobietach ,ktore nie maja czsu wyjsc z domu a mogo w ten sposob sie ubrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.idea.pl 18.09.04, 21:26 Dobra firma, na dodatek rodzima.Ja już dokonałam zakupu w "e-suknie" i jestem bardzo zadowolona!Z początku miałam wątpliwości co do zakupu bez przymiarki, ale podałam swój rozmiar i okazało się, że sukienka szyta jak "na miarę" w dodatku super cena.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 22:07 Musze przyznac, ze to dobry pomysl na takie sklepy,namawialem usilnie moja zone ,aby skorzystala z zakupow przez internet ,stawiala opory lecz po kilku zakupach doszla do wniosku,ze to bardzo wygodne.Ja osobiscie jestem zzzzzaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: 81.219.125.* 26.09.04, 18:33 Można pogratulować odwagi, bo sklep z odzieżą? Jeszcze lepiej: z sukienkami? To chyba pionierzy, bo nie widziałam nigdzie w polskim necie takiego sklepu. Zobaczmy co mają do zaoferowania.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.idea.pl 22.10.04, 19:48 hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-Suknie Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.idea.pl 08.12.04, 01:39 Zapraszamy na promocję świąteczną: -20% pod choinkę. Promocja trwa do końca roku! Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-suknie.win.pl Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.idea.pl 08.12.04, 01:42 Zapomniałem o adresie! Odpowiedz Link Zgłoś