Dodaj do ulubionych

Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie

IP: 217.96.107.* 17.09.04, 21:57
Taki internetowy biznesik to doskonały pomysł, mam nadzieję , że zyska innych
zwolenników, a łódzka firma klientów. Szkoda tylko, że wciąż komputer i
zakupy przez internet to dla wielu ludzi marzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 21:09
    • Gość: marta Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 21:22
      Witam! Ciesze sie, ze o Was pisza! Ja juz zakupilam w " E-suknie" dwie
      pozycje. Zostalam mile obsluzona. Z wyrobow jestem bardzo zadowolona sukienki
      leza na mnie jak szyte na miare. Wiem ,ze napewno jeszcze skorzystam z szybkich
      i dobrych zakupow. Jest super ,ze ktos mysli o kobietach ,ktore nie maja czsu
      wyjsc z domu a mogo w ten sposob sie ubrac.
    • Gość: Małgorzata Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.idea.pl 18.09.04, 21:26
      Dobra firma, na dodatek rodzima.Ja już dokonałam zakupu w "e-suknie" i jestem
      bardzo zadowolona!Z początku miałam wątpliwości co do zakupu bez przymiarki,
      ale podałam swój rozmiar i okazało się, że sukienka szyta jak "na miarę" w
      dodatku super cena.Polecam.
    • Gość: Aleksander Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 22:07
      Musze przyznac, ze to dobry pomysl na takie sklepy,namawialem usilnie moja
      zone ,aby skorzystala z zakupow przez internet ,stawiala opory lecz po kilku
      zakupach doszla do wniosku,ze to bardzo wygodne.Ja osobiscie jestem zzzzzaaaaa!
    • Gość: Natalia Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: 81.219.125.* 26.09.04, 18:33
      Można pogratulować odwagi, bo sklep z odzieżą? Jeszcze lepiej: z sukienkami? To
      chyba pionierzy, bo nie widziałam nigdzie w polskim necie takiego sklepu.
      Zobaczmy co mają do zaoferowania.Pozdrawiam!
      • Gość: Beti Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.idea.pl 22.10.04, 19:48
        hm
        • Gość: E-Suknie Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.idea.pl 08.12.04, 01:39
          Zapraszamy na promocję świąteczną: -20% pod choinkę.
          Promocja trwa do końca roku! Wesołych Świąt!
          • Gość: e-suknie.win.pl Re: Łódzka firma sprzedaje ubrania w internecie IP: *.idea.pl 08.12.04, 01:42
            Zapomniałem o adresie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka