Gość: Lukasz IP: *.toya.net.pl 25.09.04, 19:19 Czy ktoś może wie czy linia B będzie reaktywowana? Czy może ktoś ma na ten temat jakieś wiadomości?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał M. Re: linia "B" IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.09.04, 19:55 Wożenie powietrza - nie wiem czy Łódź tego potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: linia "B" IP: *.toya.net.pl 25.09.04, 23:13 w Łodzi, powietrze jest nie świeże, bo ludzie sie poca Odpowiedz Link Zgłoś
geograf to może zmiana charakteru linii? 28.09.04, 10:28 owszem,woziła powietrze, ale kursowała w relacji,która nie jest normalnie obsługiwana. Skoro i tak trzeba byłoby płacić za przejazd tą linią-może warto by było zastanowić się nad zmianą charakteru linii "B" z normalnej, na pospieszną? ja-gdybym już miał z niej korzystać-chętniej zapłąciłbym za szybszą jazdę z pominięciem kilku przystanków. Po wydłużeniu na Janów i tam pewnie znaleziono by amatorów szybszego dotarcia do okolic centrum... ale to tylko takie...marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
play_lodz Dezinformacja w MPK 26.09.04, 09:01 Wg maila, który otrzymałem 31. sierpnia z MPK - we wrześniu miało dojść do reaktywowania tej linii. Nie ukrywam, że mi jej trasa także odpowiadała ale ekonomicznie chyba rzeczywiście wychodziło to kiepsko, więc pewnie zmiana decyzji. No ale cóż - wrzesień jeszcze trwa, więc zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Dezinformacja w MPK 26.09.04, 09:41 Tobie pasowała, ale komu jszcze za te cenę?? Paru osobom?? Odpowiedz Link Zgłoś
play_lodz Ehhhh.... 26.09.04, 12:16 Nie mówiłem o cenie, lecz o trasie :/ Naucz się czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Przez bory i pola pędzi fasola IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.09.04, 12:44 Dzierżbór występuje w obleganych liniach "A" i "B". Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Przez bory i pola pędzi fasola 26.09.04, 13:22 w linii S tez występował, w przebraniu członka SS, dzierżbór występuje jako członek Odpowiedz Link Zgłoś