michal.ch 14.04.02, 20:11 Czy grzeją u Was jeszcze kaloryfery? Ja u siebie jeszcze nie wyłączyłem ogrzewania, ale zamierzam to zrobić, bo ciepło się zaczyna robić. Wiosna pełną gębą! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grover Re: Kaloryfery 14.04.02, 20:18 A ja już dawno nie mam odkręconego, zaprawiam się :)) Grover Poddrowienia dla MASZYNKI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilinski Re: Kaloryfery IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 20:20 Oj idzie wiosna idzie,ale masz racje ze kaloryferow nie warto jeszcze wylaczac. Jak ja raz wylaczylem ogrzewanie to rano bylo trudno wygramolic sie z lozka i potrzlapac po ciepla herbate. A uszy i nos czerwone ze hej. Pozdrawiam hej:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Kaloryfery 15.04.02, 11:34 Gość portalu: kilinski napisał(a): > potrzlapac A co to ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Kaloryfery 14.04.02, 22:51 U mnie kaloryfery grzaly tylko przez jeden miesiac :-))) Mam nowe okna i w zwiazku z tym korzystam z ogrzewania sasiadow :-)) Wiem ze to nie etyczne Ale u mnie juz wiekszosc sasiadow wymienila okna. I wychodzi na to ze ci co jeszcze tego nie zrobili traca podwojnie. peter ps mieszkam w wielokondygnacyjnym mrowkowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kaloryfery 15.04.02, 00:36 U mnie jeszcze grzeja:) I przydaje się gdy noce sa zimne, ale coś czuję, że już niedługo zakręce je na amen:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Kaloryfery 15.04.02, 11:37 Mam regulatory, więc mogę sam manipulować. Budynek nadal podłączony do ogrzewania. Denerwuje mnie, że w łazience, gdzie przechodzi rura bez zaworu jest strasznie ciepło. A w kuchni od dawna zakręcone, w pokojach - minimalnie się odkręca w chłodniejsze dni. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś