bibus 29.09.04, 10:19 Dziś są moje imieninki, i w związku z tym, chciałbym wszystkich Forumowiczów poczęstować wirtualnymi,(ale równie słodkimi jak prawdziwe) cukierkami : ><>< ><>< ><>< ><>< ><>< ><>< ><>< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość imieninowy Re: A dziś jest Michała :-) IP: 212.244.154.* 29.09.04, 10:30 Wszystkiego najlepszego! mnam mnam, dobe te cukierki Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: A dziś jest Michała :-) 29.09.04, 10:34 mniam, mniam wirtualne cukierki(Michałki oczywiście!) ! serdeczności dla wszyskich Michałów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: A dziś jest Michała :-) IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 29.09.04, 10:51 wszystkiego majlepszego:) i dzieki za pysznego ><>< Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen a w piatek 29.09.04, 11:26 sa olrowe urodzinki i keri ma obrone... no i jeze sa... i w ogole, no :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: a w piatek 29.09.04, 11:30 hmmm... nie ma jak wtrącić swoje trzy grosze w święto Michała.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy :-))) 29.09.04, 11:35 Tez bym to powiedzial gdyby nie to, ze zawsze walczylem z "to nie ten watek":- ))) I cukierki tez zapodam:-))))) <cukierki> Dzierżbór dziękuje za życzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dziadzie, bracie w dzierżborze! 29.09.04, 13:17 Dużo, a nawet samych szczęśliwych chwil, Przeważającej większości, a nawet wszystkiego najlepszego, Niewiele, a nawet żadnych smutków. I dużo szczęścia! aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
zamek ! 29.09.04, 14:05 Dzierżbór występuje w Kędzierżynie-Kożlu! I oby Ci się Dziadowało po wszę czasem! :)))))))) PS. Tudzież i innym Michałom (za cukierki dziękuję - dieta). Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen pla pla pla 29.09.04, 11:41 i w ogole, no. forma zyczen od kogos, kto ich nie sklada. nie pasuje, daj mi ignora. to juz chyba piec groszy bedzie, nie? i nie odpowiadaj, bo ktos powie, ze taki ladny imieninowy watek sie spsulo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Najlepszego wszystkim Michałom! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.09.04, 11:31 Zdrówka i dobrego seksu życzę wszystkim Michałom, Gabrysiom i Rafałom ;-) Ja mam batoniki: ><====>< ><====>< ><====>< Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Najlepszego wszystkim Michałom! 29.09.04, 12:00 Gość portalu: Michał M. napisał(a): > Ja mam batoniki: > > ><====>< ><====>< ><====>< A wyglądają jak parówki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renik2 Re: Najlepszego wszystkim Michałom! IP: 62.233.181.* 29.09.04, 18:49 Wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: A dziś jest Michała :-) 29.09.04, 12:38 Bibusowi, michałowi.ch i wszystkim innym forumowym i nie-forumowym Michałom życzę dużo słoneczka na buzi. ps. te cukierki to michałki, prawda? <mniam> :D Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: A dziś jest Michała :-) 29.09.04, 14:39 Mniam mniam! Wszystkiego dobrego Michały, duże i małe, w dniu Waszego święta. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota wszystkie Michały to fajne chłopaki 29.09.04, 19:11 więc wszystkiego Michałowego wam ryczę, składając na karb usty. Odpowiedz Link Zgłoś
trishika życzenia dla Michałów 29.09.04, 20:19 Życzenia dla wszystkich forumowych Michałów -<--@ A życzenia specjalne dla Bibusa od sąsiadki ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Dziękuję 29.09.04, 22:59 wszystkie Michały są wystarczająco fajne :) a kto w to nie wierzy, na pohybel mu, bo się nie zna. I o. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: A dziś jest Michała :-) 29.09.04, 22:51 Serdecznie dziękuje za wszystkie życzenia, jesteście fantastyczni. :-) Ps. Specjalne podziękowania dla Trishiki od sąsiada. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: A dziś jest Michała :-) 30.09.04, 15:22 Spóźnione(przez problemy z netem), ale szczere: Wszystkiego najlepszego, łatwych sesji oraz zdania egz. na praffko:) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel A dziś jest Marka:-) 07.10.04, 07:19 Ode mnie dla wszystkich foruli: - cukiereczki - kawałek torta - lampka szampana Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: A dziś jest Marka:-) 07.10.04, 10:53 teufel napisał: > Ode mnie dla wszystkich foruli: > - cukiereczki > - kawałek torta > - lampka szampana To kiedy się mogę po to zgłosić?? :))) Wszystkiego najlepszego Teufel! Powodzenia na studiach :) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: A dziś jest Marka:-) 07.10.04, 12:13 Teufel, wszystkiego dobrego, samych łatwych sesji na studiach ; i dużo szczęścia przy zdawaniu egzaminu na prawo jazdy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: A dziś jest Marka:-) 07.10.04, 12:55 wszystkiego tojflowego :) dzisiaj piję twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: A dziś jest Marka:-) 07.10.04, 14:10 pawel-strzalka napisał: > wszystkiego tojflowego :) > dzisiaj piję twoje zdrowie! Beze mnie:>?? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: A dziś jest Marka:-) 07.10.04, 14:16 dzisiaj slawiści sie integrują, wiec wybacz ale tym razem bez ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: A dziś jest Marka:-) 07.10.04, 16:46 pawel-strzalka napisał: > dzisiaj slawiści sie integrują, wiec wybacz ale tym razem bez ciebie :D Gdzie?? W Funaberii?? Nieważne i tak nie wpadnę:) Ale wypij za mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: A dziś jest Marka:-) 07.10.04, 17:02 nie nie, fuksówka za tydzien, a dziś tylko spotkanie zapoznawcze :) wypije oczywiście jak już powiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
jasama a jutro jest piątek! 07.10.04, 13:39 to wszyscy będziemy świętować dla wprawy zaczynam już dzisiaj po południu - muszę sprawdzić, jakie cukierki najbardziej lubię żeby jutro nie było kichy Odpowiedz Link Zgłoś