Gość: stanish Re: ['] Zygmunt Kałużyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:48 :( Wlasnie czytam Jego ksiazke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: ['] Zygmunt Kałużyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.04, 22:06 :( Lubiłem Go oglądać i słuchać. Nawet wtedy kiedy mówił o filmach, o których ja nie słyszałem. Wyrażał własne opinie, a nie opinie tych, którzy Mu płacili. Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: ['] Zygmunt Kałużyński 01.10.04, 00:41 straszny ten rok, jak wiele smutnych strat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ['] Zygmunt Kałużyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 01:46 ['] Odpowiedz Link Zgłoś
mak_bis Re: ['] Zygmunt Kałużyński 01.10.04, 15:46 ['] Niezależny i unikatowy człowiek, jeden z niewielu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamkra Re: ['] Zygmunt Kałużyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:09 dołączam do grona sympatyków Z.K.Niestety z żalem stwierdzam, że tak spontanicznych i bezstronnych osób jest coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: ['] Zygmunt Kałużyński 02.10.04, 00:55 ['] W tym roku to wszyscy sobie upodobani głupie niespodzianki... :( Odchodzą kolejni ludzie z najlepszej półki, a z nimi pewna epoka... Odpowiedz Link Zgłoś