Dodaj do ulubionych

ulica 1 Maja

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.04, 15:54
bardzo prosze o podanie mi jak mam dojechac z Dworca Łódz Kaliska na ul 1-go
Maja. Nie jestem z Łodzi a mam tam obejrzec stancje.
Z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • zamek Re: ulica 1 Maja 04.10.04, 16:03
      Witaj :)
      Wszystko zależy od tego, pod którym numerem jest stancja. Jeżeli jest to "niski"
      numer, to wyjdź z dworca na południową stronę ul. Bandurskiego (patrząc od
      budynku dworcowego - ostatnie wyjście z przejścia podziemnego), wsiąź w autobus
      nr 86 i dojedź do przystanku Próchnika/Gdańska. Z ulicy, którą jechałaś, skręć w
      prawo - jesteś na ul. Gdańskiej, a najbliższa przecznica to 1 Maja - lądujesz w
      okolicach numeru 8 i 9. Zeżeli stancję masz przy którymś z dalszych numerów, to
      można na 2 sposoby: albo w podobny sposób jak poprzednio dojeżdżasz autobusem 86
      do Placu Barlickiego i tam bez zmiany przystanku dojeżdżasz linią 65, 65A, 73,
      74, 79, 83 jeden lub dwa przystanki. Jesteś na ul. Więckowskiego, która jest
      równoległa do ul. 1 Maja - dojdziesz do niej dowolną przecznicą w prawo. To
      byłby dojazd do "środkowych" numerów z tej dzielnicy. Jeżeli zaś stancja jest
      przy końcu 1 Maja - wsiądź w al. Włókniarzy (dwupasmowa równoległa do torów
      kolejowych, z wiaduktem) w tramwaj 8 jadący na północ, przejedź jeden
      przystanek, przejdź przez ulicę w prawo w kierunku widocznego przystanku
      tramwajowego na przecznicy i ponownie przejedź tramwajem 9 lub 13 jeden
      przystanek. Znajdziesz się na ul. Zielonej przy 1 Maja w okolicach numeru 100.
      Powodzenia :)
      • Gość: Paulina Re: ulica 1 Maja IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.10.04, 06:43
        Bardzo dziękuje za informacje!!!!
        Gorąco pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka