Dodaj do ulubionych

PLOUŁ czy III LO?

25.05.17, 14:35
Hej!
Mam pytanie odnośnie tych dwóch liceów. W którym jest lepszy poziom biologii i chemii? I ogólnie w którym jest fajniejsza atmosfera itp. Byłam w obu na dniach otwartych i kompletnie nie wiem, które wybrać. Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Maleckove Re: PLOUŁ czy III LO? IP: 94.156.128.* 11.08.18, 16:18
      Politechnikę to Ty odpuść, chyba że na informatykę chcesz iść, albo męża szukać. 👫
      • niezdecydoowana Re: PLOUŁ czy III LO? 11.08.18, 18:22
        :D tylko że PLOUŁ to LO Uniwersytetu Łódzkiego, a nie Politechniki Łódzkiej :)
        tak czy inaczej ja już jestem dawno po podjęciu tej decyzji i jeśli ktoś nadal śledzi ten wątek, to z czystym sumieniem mogę polecić PLOUŁ - trzeba się nastawić na naprawdę dużo pracy, ale przebiega to w na tyle przyjaznej atmosferze, że nie żałuję wyboru tej szkoły
        • Gość: Maleckove Re: PLOUŁ czy III LO? IP: 94.156.128.* 11.08.18, 21:34
          Co do Twej odpowiedzi - wygląda jak napisana przez dział promocji w stylu "No tak było, nie zmyslam..." Wyglądało jakbyś myślała o biotechnologii. Odradzam biotechnologię studiować, oraz wybierać klasy biologiczno-chemiczne. 👎

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka