Dodaj do ulubionych

Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna

17.07.06, 19:24
Od dłuższego czasu zastanawiam się jak to możliwe, żeby ta tragiczna pod
każdym wzdględem postać prowadziła polsatowskie wydarzenia...

Beata Grabarczyk to taka brunetka często zaczesująca włosy do tyłu.

W polsacie jest Lis, który jak się mówi, zna się trochę na tworzeniu programu
informacyjnego.

Posłuchajcie jednak tej pani. W jaki sposób czyta ona informacje - to jest
sytuacja wręcz niebywała!!!

Głos się jej załamuje, raz mówi ciszej, raz głośniej, niedopowiada głosek,
często się myli, nerwowo uśmiecha. To tylko te wady, które widać i słychać od
razu. Mówiąc krótko, mimo wielkich starań, trudno tej pani słuchać.

Dlaczego tak długo osobę nie posiadającą odpowiednich umiejętności wpuszcza
się na wizję? Czy w Polsacie naprawdę nie ma ludzi spełniających warunki
profesjonalnego prezentera?

Jeśli z takimi ludźmi Lis chce tworzyć dobry program informacyjny - to
szczerze mu współczuję. Głównie jemu współczuję, bo chyba stracił całkowicie
umiejętność obiektywnej oceny kompetencji ludzi mu podległych.
Obserwuj wątek
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna 17.07.06, 19:43
      Ta pani wydaje się, z tego co piszesz, tak samo na miejscu, jak Lis jako
      felietonista. Warto poczytać jego "publicystykę" zwłaszcza w dziennikach
      Polskapresse. O ich poziomie może świadczyć choćby sam fakt, że na początku były
      dośc głosno reklamowane, znajdowały się na góra trzeciej stronie. Obecnie
      wczesniej niż na 18 się nie zdarzają, nie są specjalnie nagłaśniane, rażą
      schematycznością, powtarzalnością, przewidywalnością i, co tu dużo mówić,
      kiepskim stylem. Wygląda na to, jakby były one obecne w tych gazetch tylko z
      powodu zawartego kontraktu - bo zdają się męczyć się z nimi i redakcje, i
      czytelnicy i chyba sam Lis.
    • Gość: yoss Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: *.crowley.pl 18.07.06, 07:29
      Nie mowiac juz o tym, ze sympatie i antypatie trj pani widac z 10 kilometrow a
      slychaj jeszcze z dalsza...
      Mnie ona sie kojarzy z obrazona kolonistka, ktora nie dostala deseru i zaraz
      sie poplacze ale wczesniej to powie wszystkim kto to zrobil, no!

Mysle, ze ona jest na odstrzal - wykona czarna propagandowa robote, a jak sie
      juz zacznie wystarczajaca zle kojarzyc to sie ja usunie
      • zawod.reporter Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna 18.07.06, 09:30
        Musze was zmartwic
        Grabarka bedzie dlugo. Wybrali ja bo po prostru nie zagraza Hani S. :)
        Dlaczego pozbyto sie Iwony Kutyny? DLa tego, ze byla za dobra.
        Tomasz lansuje Hanie (co kryje sie pod tym okresleniem zostawiam w takim
        niedopowiedzeniu...) i dlatego promowane beda miernoty, ktore jej nie zgaroza
        Beata jest swietna reporterka, ale nie nadaje sie na prowadzaca. Najciekawsze
        jest to, ze ona zdaje sobie z tego sprawe, ale nie ma wyjscia. Polecenie
        sluzbowe i tyle
        • Gość: zszokowany Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: 85.219.175.* 18.07.06, 12:36
          Nie oglądam wiadomości ze względu na kilka osób. Między innymi ze względu na
          pewną reporterke o beznadziejnym, łamliwym głowie. Niestety, nie pamietam
          nazwiska. Ale czy to może byc ta sama osoba i teraz prowadzi wiadomości??? Jeśli
          tak, to beznadzieja, dramat i tragedia!
          • Gość: zszokowany Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: 85.219.175.* 18.07.06, 12:38
            Sorki - Wydarzenia. Popieprzyło mi się
        • unma Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna 19.07.06, 10:08
          wniosek prosty - całość nie ma sensu.
          Owszem Lis promuje Smoktunowicz, która jest raczej przeciętna. Ale czy to
          promowanie musi odbijac się na całości projektu jakim są wydarzenia?

Przecież to ABSURD.

A Kutyna była dobra - tu sie takze zgodze.
    • ragazzo11 Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna 18.07.06, 15:08
      beata g. to bardzo "przystojna", fajna babka. nogi ma do samej ...ziemi,
      dlugie, dlugie, dlugie i ładne. na żywo wypada o wiele lepiej. rzeczywiście, że
      lepiej wypada jako reporterka.
      ale i tak wolę oglądać ją w wydarzeniach niż kajdanowicza w faktach.
      wolę jej łamiący się głos niż sztywnego kajdana, który siędzi w tym studiu jak
      w garsecie usztywniającym kręgosłup. zawirowania tonów głosu grabarczyk są
      ciekawsze od jednostajności kajdanowicza.
      dla każdego coś milego.
      • Gość: Gbb Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.07.06, 18:17
        Również należę do fanów urody pani Grabarczyk. A, że nie najlepiej jej czytanie
        wychodzi? Mało istotne .
        • Gość: terry Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: *.aster.pl 19.07.06, 08:52
          Beata Grabarczyk fatalnie prowadzi Wydarzenia. Ale jest bardzo ładna, powiem
          nawet że bardzo seksi, więc niech zostanie. Pięknych kobiet w telewizornii
          nigdy dość..
          • mily_panocek Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna 19.07.06, 09:58
            Piękna może i jest, gdy milczy. Gdy mówi jest doprawdy niepiękna.
    • tennowy taka to Stacja 19.07.06, 11:55
      To jest przecież POLAST w pełnej krasie - stacja dla "jełopów". Lub tzw.
      pseudointelektualistów.

Dziwne, że jedyny program jaki im się udał (ironia polskiego społeczeństwa
      czyli "Rodzina Kiep-skich") został zakończony bo podobno Lisek zaczął promować
      high-endowy target! a wieszkość moich znajomych (środowisko inteligenckie)
      oglądała tylko to a nic innego na tej stacji, bo tylko to nie było imitacją w
      ich wydaniu.

Na temat ichniejszego dziennika: Hania była kiedys fajna dziewczyna, ale teraz
      jak widze jak sie miota w tej eksperesji i rzyca się po ekranie (mało jej
      głowka nie odpadnie przy akcentach i wykrzyknikach) to może mnie tracić.

To cih akcentowanie newsów jest tragiczne, niesmaczne, a przede wszystkim
      durne. Ciekawe że w gazetach jest wyraźne oddzielenie wiadomości od komentarza -
      - a w wydaniu ekipy T. Lisa następuje (nieprzypadkowe jak sądzę, bo o głupotę
      nie sposób ich pomawiać) zlanie się jednego z drugim. Baba ci czyta wiadomości
      miotając się tak jakby były już komentarzami. wiecie o co mi chodzi, czy znowu
      jestem jedynym który to dostrzega, podobnie jak brak Francuzów w ich narodowej
      reprezentacji na Mundialu.

• Gość: marta Re: taka to Stacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:14
        mnie drażni wybałuszanie oczu i akcentowanie piorunującym wzrokiem,minorową
        mina lub rzutem głowy faktów na które tępa publika ma zwrócić szczególną
        uwagę.Robi to i blond P.S. i ciemnowłosa P.G.Chyba tego ucza na tych
        szkoleniach w CNN na których była pani Smoktunowicz a pani Grabarczyk z
        gorliwościa stara się ją naśladowaś a nawet przewyzszać w swym warsztacie
        dziennikarskim.Generalnie obie sa dla mnie nie do strawienia dlatego przestaję
        oglądać programy informacyjne z udziałem i aktorską grą w/w pań.
      • kolor16 Re: taka to Stacja 21.07.06, 19:33
        Horror, koszmar, męczarnia! Nie oglądam Wydarzeń z tą panią! a szkoda, bo to
        bywa ciekawy program, zwłaszcza materiały Kietlińskiego i Ziętkiewicz. Ale
        Garbarczyk wszystko psuje. Kto ją tam dał? Kto pozwolił jej uwierzyć, że się
        nadaje na prezenterkę? Litości...
    • nocospodobnego Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna 24.07.06, 19:19

No coz....Jak jest naprawde wiedza tylko ludzie z branzy.
      Ale nawet, jesli Grabara ma lamliwy glos i moze nie najlepiej wypada przed
      kamera ( tragicznie nie jest, o wiele gorzej radzi sobie Kajdan, ktory ma w
      dupie kij i czyta beznadziejnie napisane heady, jak w lokalnej stacji oraz
      sapiacy Durczok) to intelektu i wiedzy ma w glowie wiecej, niz Blond Pudło
      Smoktunowicz, któa głupotą popisuje się dośc regularnie i jesty mściwym
      babskiem, ktore steruje Lisem. Z dziennikarstwem to ona ma tyle wspolnego co
      milosc z onanizmem.

No ale od czego sa kolorowe pisma, w ktorych udzielia kilka wywiadow, w kazdym
      powiedziala to samo i z kazdego biła żenująca głupota i pustka..
      No ale skoro wazne są cycki i makijaż to co robić.....

• Gość: neon Re: Mówią, że Beatę ma zastąpić... Kazia Szczuka IP: *.wlan.pl 24.07.06, 21:41
        I dobrze, ta ma przynajmniej piękną dykcję i jest miłego usposobienia.

Czekam tylko, kiedy Bodzio powie "witamy na pokładzie"
        • Gość: .... Re: Mówią, że Beatę ma zastąpić... Kazia Szczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:10
          w glowie ma na pewno węcej niz Hania S.
    • Gość: Monique Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:32
      Ja osobiście jestem nerwowo wykończona po obejrzeniu wydarzeń. Ta Pani
      strasznie się męczy kiedy czyta informacje. Głos jej skacze to głośniej to
      ciszej, mam ochotę jej pomóc, odkaszlnąć...męczy się straszliwie. Wydarzenia są
      niestrawialne kiedy ona je prowadzi. Polsat koniecznie powinien coś z tym
      zrobić!!
    • Gość: kikk Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: 195.245.213.* 28.07.06, 21:19
      A Gugała nie łyka głosek i nie wygląda tak, jakby mu brakowało powietrza?
      • Gość: XXX Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: *.net.pl / 62.233.169.* 30.07.06, 09:40
        masz racje - gugała tez ma z tym problem ale ocena ogolna jest w jego przypadku
        troszke wyzsza.
    • znj2 Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna 28.07.06, 22:14
      Może ma inne walory.
    • Gość: ed Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 20:25
      mamy 2013 rok i nic się niw zmieniło. Też mnie to zastanawia, że taka tragicznie medialna postać dalej tam pracuje.
    • Gość: fafenil183 Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna IP: *.43.251.176.ipv4.supernova.orange.pl 02.02.23, 21:18
      Mamy rok 2023 i teraz ten głos męczy z eteru radiowego.
      • no-popis Re: Beata Grabarczyk z Polsatu - postać tragiczna 04.02.23, 07:51
        Gość portalu: fafenil183 napisał(a):

> Mamy rok 2023 i teraz ten głos męczy z eteru radiowego.

No i Lis jest tam gdzie jego miejsce czyli w Loży Frustratów karmionych wcześniej przez PO i GAzprom
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka