Gość: pomorzanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:00 Czy mężczyźni z Łodzi są romantyczni? Poznałam jakiś czas temu mężczyznę jak marzenie jest tylko jeden problem - on nie jest romantkiem :( Czy to regionalna przypadłość. Jacy są łodzianie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Łodzianie są 05.10.04, 15:16 nudni, schematyczni, kostyczni, nieuprzejmi, uroczy, umujący, mądrzy, błyskotliwi, sztywni, krzykliwi, marudni, zgorzkniali, szarmanccy, doskonali w łóżku, wykształceni, kochający, obleśni, niedomyci, beznadziejni w łóżku, snobistyczni, wartościowi, mili, szczerzy, skromni, przeciętni, szarzy, zmęczeni, rutynowi w łóżku, gadatliwi, milczący, zaknięci w sobie, entuzjastyczni, źle wychowani, paskudni, wredni, czuli, śpieszący z pomocą, silni, owłosieni, łajzami, noszą okulary, chucherkami, łysi, pachnący, zboczeńcami, mają sokoli wzrok. Łodzian jest wielu. Każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanka Re: Łodzianie są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:24 Z tego co wyliczylas(es) wynika, ze jest wiecej złych niż dobrych facetów w Łodzi :):) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Łodzianie są 05.10.04, 15:32 Gość portalu: pomorzanka napisał(a): > Z tego co wyliczylas(es) wynika, ze jest wiecej złych niż dobrych facetów w > Łodzi :):) Z tego, ŻE to policzyłaś wynika, że nic nie zrozumiałaś z mojego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanka Re: Łodzianie są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:36 aard napisał: > Z tego, ŻE to policzyłaś wynika, że nic nie zrozumiałaś z mojego posta. Natomiast z Twojego, że nie masz poczucia humoru. A że policzyłam to tylko upodobanie do liczenia. pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek2001 1:0 dla Pomorza ;-) IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 15:43 niestety... walczysz aardzie walczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nie mam :/ 05.10.04, 15:58 Gość portalu: pomorzanka napisał(a): > Natomiast z Twojego, że nie masz poczucia humoru. Ostrzegałem, że faceci z Łodzi sa ponurzy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=16412110&a=16414115 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...aha aha /notxt Re: Nie mam :/ IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 16:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... IP: 62.233.181.* 05.10.04, 15:17 Jezeli podczas spaceru po plazy przy zachodzie slonca nie obejmuje Cie tylko gada o serwerach lub silniku TDi to kopnij go w kostke. Tam faceci z Lodzi maja zwykle przelacznik - romantyk "on" "off". Odpowiedz Link Zgłoś
aard OT, WĘŻU!! :-)) 05.10.04, 15:21 Ileż to lat? No, ze dwa Cię na Forum nie widziałem! Czy to aby na pewno ten sam Snejk-górołaz?? Jeśli tak, to odezwij się na maila, pliz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: OT, WĘŻU!! :-)) IP: 62.233.181.* 05.10.04, 15:25 Buenos Aard, pokoj ludziom gor na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanka Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:26 Jego romantyzm jest chyba wielkości ziarenka piasku. Nie widzimy się od 2 tygodni i kontaktujemy się za pomocą komputera gdy poprosiłam żeby napisał mi coś miłego odpisał że na zawołanie nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
mak_bis Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... 05.10.04, 15:48 Rzeczywiście z tym romantyzmem, to tu kiepsko. Najbardziej romantyczni mężczyźni są ....w Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... 05.10.04, 22:37 Ty to masz pamięć! Tak nawiasem, to mi dziś netBiTowe zdjęcia wpadły w rękę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... IP: 62.233.181.* 05.10.04, 15:49 Moze to ksiegowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanka Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 16:38 Księgowy - nie gorzej elektronik:) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... 05.10.04, 18:22 A już miałem napisać, że to informatyk. Zrób mu małe spięcie to może się zmieni. Tylko nie przesadź z natężeniem prądu, bo może przy okazji zmienić stan skupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanka Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:34 To jakie natężenie zalecasz? Pamiętaj, że to krańcowy przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... 07.10.04, 11:24 Jeszcze gorzej niz ksiegowy?? To absolutnie niemozliwe:-) Dzierżbór występuje w rajtuzach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Mam rozwiązanie! 05.10.04, 15:51 Gość portalu: pomorzanka napisał(a): > poprosiłam żeby napisał mi > coś miłego odpisał że na zawołanie nie potrafi. Masz rację, to faktycznie fatalnie o nim świadczy. Powinien się złgosić na leczenie u najlepszych pomorskich romantykologów. Albo nie, mam lepszy pomysł, sam mu tutaj udzielę BEZPŁATNEJ porady, a Ty tylko wyślij mu linka do tego posta. Proponowana kuracja: cztery nadmorskie zachody słońca dziennie (najlepiej co sześć godzin, można to osiągnąć podróżując prywatnym concordem ciągle na wschód), co najmniej pięć kolacji przy świecach tygodniowo, przy czym konieczna jest muzyka Lionela Richie, ewentualnie starannie dobrane utwory Bryana Adamsa (Broń boże "Summer of 69"!) i Czerwonych Gitar (np. "Szłaś przez skwer...", "Anna Maria"). Poza tym zalecam codzienną wyprawę do kina na film z Leonardo di Caprio lub chociaż z Justinem Timberlake'm połączony ze spacerem bulwarem z pieskiem lub lepiej krokodylem na smyczy. Ponadto co najmniej trzy razy w miesiącu musi się wybrać do hipermarketu celem zakupienia kilku ogromnych misiów-maskotek. Ze dwa razy do roku warto, żeby podjął próbę samobójczą, przy czym polecam tabletki, bo mniej kłopotliwe w odratowywaniu niż szubienica czy kulka w łeb. Po takiej kuracji możesz być pewna, że zostanie nieuleczalnym romantykiem do końca swoich dni, które spędzi niechybnie razem z Tobą w wariatkowie. Dzierżbór występuje w Tworkach i Kochanówce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Mam rozwiązanie! IP: 62.233.181.* 05.10.04, 16:22 I jeszcze kawalki Richarda Marxa i Glena Medeirosa "Nothing's gonna change my love for you" (straszna cukiernia miedzy nami). Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Co do muzyki 07.10.04, 11:30 Co do muzyki to niezła jest też filmowa, z niektórych filmów oczywiście. Ale nie wolno przesadzić. Yaa kiedyś puszczałem w pewnych sytuacjach muzykę z filmu "Niemoralna propozycja" (nawet tytuł właściwy ;-) ) ale w pewnym momencie moja ukochana stwierdziła, że jeśli jeszcze raz puszczę tę muzykę to Ją szlag trafi. Jak yaa dawno nie słuchałem tej melodii... Pozdrawiam nieuleczalnych romantyków. Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
aard Czy mówiłam ci już kiedyś, że Cię kocham? 07.10.04, 12:14 - Nie. - Kocham cię. - Nadal? - Zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanka Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 16:46 Oj to juz teraz powinien miec tak opuchnieta kastke, co ja pisze obie kostki, ze jakikolwiek ruch powinien byc niemozliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.10.04, 07:56 Jak łodzianie mogą być romantycznie jeśli u nas nie ma plaży :) Pomorzanie pewnie bija nas na głowę wykorzystując regionalne walory środowiska :) Rozmowa z Piękną Pomorzanką uspokaja niczym szum morza... nawet kiedy PP krzyczy, jest przy tym piękna i potężna jak wzburzony sztormem Bałtyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:53 Nie są romantyczni. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... 05.10.04, 22:39 Ja jako rasowy łodzianin stwierdzam, że tacy łodzianie jak ja są kompletnie romantyczni! Dzierżbór występuje to tu to tam w natężeniu świadomości na ulicy Słowiczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromnie M. Re: ......Czy mężczyźni z Łodzi są...... IP: 83.16.164.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:58 skoro to elektronik lub informatyk, to należy go po prostu zresetować, ewentualnie zrestartować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanka nastąpiła zmina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:56 Nie wiem co wpłynęło na niego ale dziś rano dostałam ze pośrednictwem poczty kwiatowej ogromny bukiet z liściekiem, że kocha, myśli o mnie i tęskni. Oj to naprawdę mnie zaskoczyło oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś