Gość: aga IP: *.net / *.net 12.10.04, 21:18 Odwołany występ moskiewskiej Opery Helikon z "Eugeniuszem Onieginem" dobitnie o tym swiadczy. Odwolano go z powodu...braku zainteresowania! A ja czekalam na tego Oniegina od ponad miesiaca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: Łódź to bagno kulturalne. 12.10.04, 21:40 A ile kosztowały bilety? - zapytał zamek chytrze... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Łódź to bagno kulturalne. 13.10.04, 16:20 A ile kosztowały bilety? - zapytał dziad z ciekawosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Łódź to bagno kulturalne. IP: *.net / *.net 13.10.04, 19:13 Odpowiadam: od 100 do 200 zl, wejsciowki 70 zl. Nie wierze ze nikogo w lodzi na to nie stac. Okazja byla jedyna w swoim rodzaju,ciagle nie moge odzalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak_anty_cialo_obce_w_uchu Re: Łódź to bagno kulturalne. 13.10.04, 21:02 w zec sprzedawali po 200 - 250 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
zwawy_dymitr Mnie, szkruca, stać! 14.10.04, 00:34 Ale nienawidzę opery i w życiu bym do teatru nie poszedł! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: Łódź to bagno kulturalne. 15.12.04, 12:10 hmm, chciałabym iść na taki koncert chciałabym iśc na taką wystawę ale przykro mi 70 złotych to z jednym zerem zbyt wiele jak dla dzieciaczka takiego jak ja nie dodaję , że kultura jest dosyć droga, czasem są jakieś rozwiązania np.biblioteka jednak aby wydać 70 zlotych na bilet musiałabym się poważnie zastanowic albo po prostu mieć sponsora myślę , że stać w Łodzi wielu ludzi, którzy mogliby zapłacić 70 złotych za taki bilet, ale widocznie oni wydają te pieniądze na coś innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Phi! 14.10.04, 10:20 > A ja czekalam na tego Oniegina od ponad miesiaca... Ja na Rammsteina czekam od jakichś dwóch lat i dopiero w grudniu się spełni... :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Fratrze, aliści Rammstein 15.10.04, 10:22 występuje statystycznie częściej niż Oniegin i to z Helikonem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Mistrzu, może i statystycznie, ale zawęź obszar 18.10.04, 11:02 W Łodzi nie wystąpi(ł) nigdy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Łódź to bagno kulturalne. 20.10.04, 20:49 A kto o tym wiedział? Chór Aleksandrowa był rozreklamowany genialnie, a występ Helikonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Wiekszosc osob o tym po prostu nie wiedziala IP: *.p.lodz.pl 20.12.04, 16:38 ot i co. Brak reklamy brak spektaklu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogujsiesam jeden fakt i taki wniosek..."aga jest zmanierowana IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 02.01.05, 17:40 przewróciło jej sie w głowie, wydaje jej sie że jest pępkiem świata - to co napisała o tym świadczy" mógłbym napisać idąc Twym tropem...tylko to infantylne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Łódź to bagno kulturalne. IP: 213.17.170.* 05.01.05, 10:49 Reklama dźwignią handlu. Problem w Łodzi polega w dużej mierze na tym, że kulturą w mieście zarządzają ludzie przypadkowi. A potrzebni sa menedźerowie kultury a nie siedzące i narzekające ciotki i wujkowie. Ostatni wywiad z dyrektorem Muzeum Sztuki w pełni utwierdził mnie w tej tezie. Pan Dyrektor wyznaje poglądy rodem sprzed 20 lat wyrażające sie jednym trzeba siedzieć i czekac aż ludzie sami przyjda albo ktoś da pieniądze. Nie zauważyli, że świat wokół nich się zmienił. Niestety ludzie ci nie dopuszczają ludzi młodych z innym światopoglądem. W Łodzi jest to problem szczególny, że jak się pójdzie do instytucji publicznych to osobami na stanowiskach kierowniczych są głównie ludzie po 50-tce. Nie uwłaczam ludziom starszym ale jeśli chcemy aby nasze instytucje były prężne i myślące o przyszłości to współdecydować muszą w nich ludzie, którzy mają świeże spojrzenie i nie myślą jedynie o emeryturze. A tak mamy uwiąd i wyczekiwanie na przeczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś