Dodaj do ulubionych

Liczba łódzkich pasażerów

22.10.04, 18:41
Kilkakrotnie na tym Forum padała przybliżona liczba łodzian korzystających z Okęcie. Była to liczba dwuzerowa.

Czy ktoś może mi powiedzieć co jest źródłem tych danych?
Obserwuj wątek
    • Gość: axx Re: Liczba łódzkich pasażerów IP: 207.191.243.* 23.10.04, 07:22
      Liczba lodzkich pasazerow jest bardzo niska. Niestety nie jest poparta zadnymi dowodami bo te bylyby jeszcze nizsze.
      Zatem czy dla 5500 pasazerow nalezy przygotowywac infrastrukture za kilkaset milionow dolarow? Chyba nie. No oczywiscie wladza moze jak chce
      ale pamietac nalezy ze czas ekipy jest ograniczony. Zatem lotnisko Lublinek nie ma racji bytu bo kapitalizm w Polsce ma morde wilka a w Lodzi w szczegolnosci.
    • topjes Re: Liczba łódzkich pasażerów 23.10.04, 10:08
      > Czy ktoś może mi powiedzieć co jest źródłem tych danych?

Osobiście nie wiem - ale liczba 300 tys padła wielokrotnie z ust Prezesa Marca -
      chyba wie co mówi - mam nadzieję :)

pzdr
      topjes
    • default_user Re: Liczba łódzkich pasażerów 23.10.04, 18:19
      W roku 2001 lub 2-gim, nie pamięatm dokładnie, około 300 000 biletów lotniczych
      sprzedały w Lodzi biura podróży mające uprawnienia agentów Międzynarodowej
      Federacji Transoprtu Lotniczego IATA. Ilu łodzian kupilo bilety samoodzielnie,
      tego nikt nie liczył. Oczywiście znakomita większość wylotów była z Okęcia.
      Gdyby tych ludzi przechwycił Lublinek, to przy dobrym zarządzaniu maiłby szansę
      na samofinasowanie się.
      Pozdrawiam
      M..M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka