Dodaj do ulubionych

krzyżóweczka z błędem:) (próba)

IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 24.10.04, 12:11
B- D- -P Z- A B Ł- B A
U FORUMOWA KRZYŻÓWKA R
A- - E Z M- I Ł D- REAL
H- KERIDWEN C Y Ź- R M
A- R B R K- - L- YAA
H POKEMON SZPROTA- C L
A- P- -W- - I G- TEUFEL
- -K DZIAD_BOROWY- D N
-LEA M E I- T W A- A N
-U- -R N O- R AARD- -O
ŁKS IXTILTO E N R- JINX
-I- - -A Y IKSYLON A
- -H O- -M- -H I- EVITA
G STRZAŁKA GEOGRAF O- W
R- M- -O- - -W- -L-R- A
ATOL MEDMAX B- -MICIN N
Y S- - Z- -BORG- P U- T
- Z ELVIZ- -J- - - S- U
TROP- -A- H E PIJAW- -R
- Ł- CENTRUM- R- - MRUK
ZGODA- I- B K A U- A- I
- M L MEDEA LEWICA FAN
- - F E- -R I I H- I I
POPRAWNOŚĆ- NOCNE GADKI
- - - - - - - A
Obserwuj wątek
    • teufel Re: krzyżóweczka z błędem:) (próba) 24.10.04, 12:13
      Dziękuję za umieszczenie:)
      • Gość: byłylogowany Re: krzyżóweczka z błędem:) (próba) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 24.10.04, 14:22
        O choroba, ale blamaż!:( Przepraszam pokornie Yavoriusa!
        Ufam jednak, że "pokrzywdzeni" przymkną oko na ewentualne pomyłki:)
    • Gość: byłylogowany Re: krzyżóweczka z błędem:) (próba) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 24.10.04, 12:13
      sorry, jednak wyszła kaszana:(
    • zamek tu 4 pionowo ;) 24.10.04, 12:20
      Niestety, jest to przyjemność korzystania z czcionek o zmiennej szerokości.
    • Gość: byłylogowany Re: krzyżóweczka z błędem:) (próba) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 24.10.04, 12:26
      A wyglądało tak ładnie nim wysłałem:)
      • zamek Re: krzyżóweczka z błędem:) (próba) 24.10.04, 12:34
        Może zrób z tego jpg'a i wrzuć na jakiś serwer?
      • szprota spróbuj może 24.10.04, 12:51
        wpisać ją w Worda (ale 2000, 97 nie funguje) i przekleić do posta. czasem działa ;)
        • Gość: byłylogowany Re: spróbuj może IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 24.10.04, 13:21
          Dzięki za rady, coś tam działam, może się uda:)
    • Gość: byłylogowany Link do krzyżówki:) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 24.10.04, 14:01
      Kto ciekawy niech zajrzy!:)
      krzyzowka.arise.home.pl/
      • ixtlilto Re: Link do krzyżówki:) 24.10.04, 14:07
        Chyba znalazłam błąd... w moim własnym nicku...
        • Gość: byłylogowany Re: Link do krzyżówki:) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 24.10.04, 14:15
          Za błąd przepraszam, ale zaznaczam, że był on niejako "wymuszony":) Jest tam
          zresztą jeszcze jeden, ale ten nie przekręca już żadnego nicka. Mam nadzieję, że
          wybaczysz mi połknięcie jednej małej literki:)
          • Gość: micin Re: Link do krzyżówki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:17
            Jeszcze Yavo jest błędny;-)))
            Pozdrawiam i dzięki za uwzględnienie;-)))
          • hm` Re: Link do krzyżówki:) 24.10.04, 14:17
            Yavorius przez J?? ;]
            pozdr. hm`
          • szprota pop-raw Yava! pop-raw! 24.10.04, 16:24
            czy to ten błąd?
            • Gość: byłylogowany Re: pop-raw Yava! pop-raw! IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 24.10.04, 16:33
              Jak się okazuje, uważni forumowicze dostrzegli już nie jeden, a dwa błędy. Wyżej
              kajam się za yavoriusa, bo układając krzyżówkę wiedziałem o zupełnie innym
              błędnym wpisie. Może okaże się, że zostanie na tych dwóch potknięciach. Oby:)
              • szprota a pierwszym było przekręcenie Ixika? 24.10.04, 17:26
                więcej błędów nie stwierdzono
                • Gość: byłylogowany Re: a pierwszym było przekręcenie Ixika? IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 24.10.04, 17:36
                  Prócz Ixika i Yavora jest jeszcze jeden błąd. Nic on nie przekręca, jednak
                  niedopuszczalne jest takie połączenie w normalnych krzyżówkach. Stykają się
                  bowiem dwa nicki, w związku z tym można odnieś wrażenie, że hasło pionowe brzmi
                  inaczej, niż powinno. Zakładam jednak, że osoba podpisująca się owym nickiem,
                  wspaniałomyślnie pominie "nadrostek" i bez trudu odnajdzie się w diagramie:)
                • ixtlilto Re: a pierwszym było przekręcenie Ixika? 24.10.04, 19:26
                  Dementuję jakobym została przekręcona! Co najwyżej przycięta ;)))
                  • szprota pardon <i nic poza tem> 24.10.04, 19:37

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka