Gość: goga IP: *.torun.mm.pl 27.06.03, 15:36 Bardzo prosze o namiary na schludna kwatere lub domek letniskowy.Interesuje mnie Sopot,Gdansk Jelitkowo.Wybieramy sie w 4 osoby plus maly psiak.Ceny nie wygorowane.Dzieki..pandy55@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daga Re: szukam kwatery////////////////////////////// IP: *.multicon.pl 09.07.03, 21:20 A kiedy chcecie jechać. I w jakim jesteście wieku? (mniej więcej oczywiście) Sorry że pytam ale chodzi mi o to czy rodzina z dziećmi czy sami dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: szukam kwatery////////////////////////////// IP: *.torun.mm.pl 10.07.03, 16:29 Gość portalu: goga napisał(a): > Bardzo prosze o namiary na schludna kwatere lub domek letniskowy.Interesuje > mnie Sopot,Gdansk Jelitkowo.Wybieramy sie w 4 osoby plus maly psiak.Ceny nie > wygorowane.Dzieki..pandy55@onet.pl > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: szukam kwatery////////////////////////////// IP: *.torun.mm.pl 10.07.03, 16:31 JA 31 lat, maz 32 , mama 56 corcia 11. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: szukam kwatery////////////////////////////// 11.07.03, 19:27 A pasowałoby Wam od połowy sierpnia w Gdańsku, pół domu blisko lasu. Cena 120 zł za dobę za całość? Odpowiedz Link Zgłoś