redakcja.lodz 25.10.04, 12:20 Tylko Warszawa od nas lepsza. Forumowicze braliście udział w teście. Jakie są wasze opinie na ten teamt? Jak Wam poszło. Co się podobało, a co nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Łódź druga spośród polskich miast w teście IQ 25.10.04, 12:32 redakcja.lodz napisał: > Tylko Warszawa od nas lepsza. ## Ale jak to powiedział pewien z gości (Poznaniak). "Najlepszy wynik Warszawy wynika tylko z tego, że najmądrzejsi ludzie z Poznania, Krakowa czy Łodzi, przyjechali do wlasnie tego miasta" HA! :D >Forumowicze braliście udział w teście. ## Nie. > Jakie są wasze opinie na ten teamt? ## Całego programu, czy wogóle badania sobie IQ? Co do programu, to widać, że Szymon Majewski olał sprawę i się nie przygotował, a Mołeg się na niego denerwowała ;-) Co do pomiaru IQ, to jestem za badaniem sobie tego w specjalistycznych miejscach, a nie w studio tv. >Jak Wam poszło. Co się podobało, a co nie? ## Sam pomysł i nazywanie tego "Narodowym..." nie podoba mi sie wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Łódź druga spośród polskich miast w teście IQ 25.10.04, 12:55 Po zeszłorocznym teście gdzie mylili np cyfry z liczbami dałem sobie spokój - ten test to prowizorka. Co do wyników - Warszawę należy WYŁĄCZYĆ! Bo to zlepek całej Polski. To jest oczywiste, że tam jest najwyższe IQ bo tam pracuje masa bardzo dobrych specjalistów - właśnie z innych miast (z samej Wawy też kilku też oczywiście :). I w zasadzie Łódź jest najinteligentniejsza z normalnych miast - podobnie było rok temu :) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 ja tylko linka zapodam IP: 217.153.198.* 25.10.04, 12:57 www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&i=20275&t=20275 Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: Łódź druga spośród polskich miast w teście IQ 25.10.04, 13:02 Nie ogladam telewizji. Przepraszam. ------------------------- khuti N 51°47', E 19°28' Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Łódź druga spośród polskich miast w teście IQ 25.10.04, 13:05 redakcja.lodz napisał: > Forumowicze braliście udział w teście. Już w zeszłym roku bojkotowałam ten test. > Jakie są wasze opinie na ten teamt? ...że Łódź na 2gim miejscu? Podtrzymam opinię jw., że część Łodzian wyjechała do Wawy ;) > Jak Wam poszło. Co się podobało, a co nie? Niestety w takich testach można się "wytrenować". Zwłaszcza jak w zeszłym roku na onecie był przykładowy test, żeby "poćwiczyć" :/ Im się więcej takich zadań rozwiązuje tym człowiek na inteligentniejszego wychodzi :/ Ten test w żaden sposób nie jest miarodajny... tzn mierzyć można jedynie wpływy z reklam do kasy organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Łódź druga spośród polskich miast w teście IQ IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 25.10.04, 13:26 redakcja.lodz napisał: > Tylko Warszawa od nas lepsza. podzielam opinie przedmówców ;) > Forumowicze braliście udział w teście. nie. > Jakie są wasze opinie na ten teamt? Moje zdanie na tentemat hmm uwazam ze tn tesr jest to chwyt reklamowy tvn i tyle. W rzadnym razie nie mozna po nim wnioskowac jaki ma sie iloraz inteligencji, poniewaz w rzeczywistosci test wyglada troche inaczej. Powinno sie go rozwiazywac w ciszy skupieniu, bez liczenia uplywu czasu. > Co się podobało, a co nie? Ogolnie moglo byc to odebrne za dobra zabawe w gronie przyjaciol, ale nic innego... ------------ pozdrowki blenda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydelano Re: Łódź druga spośród polskich miast w teście IQ IP: *.introweb.nl 25.10.04, 14:57 mnie sie spodobala inicjatywa zmiany nazwy ulicy Roosevelta na Reagana,juz za to Lodz ma zloty medal. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Łódź druga spośród polskich miast w teście IQ 25.10.04, 15:42 Ja wiem, dlaczego Łódź była druga! Bo nie brałem udziału w teście i nie pociągnąłem mojego kochanego miasta w dóóóóół... Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Co nie znaczy... 25.10.04, 17:52 ... że wg mnie redakcja nie może wykorzystać tego propagandowo! Ba! Nawet powinna :))) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś