linaedu 02.11.04, 11:49 Tak mi do głowy wpadło... Albo się ten wątek rozwinie albo umrze- jak wszystko na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw 02.11.04, 11:53 tzn. weźmy się i zróbcie, tak? bo o swojej ksywce niewiele napisałaś... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
linaedu Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw 02.11.04, 12:23 Moją to chyba większość już tu zna :) Jestem Lina (skrót od imienia Paulina:)), jak się loguję to jestem linąedu, ponieważ KSYWKĘ LINA JUŻ KTOŚ ZAJĄŁ!!!!!! :) Edu dodałam, bo jestem związana z edukacją. I'm MA, obecnie pełnię funkcję wychowawczyni na świetlicy środowiskowej. No dobra, czekam, co Wy- robaczki-napiszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw IP: *.tpnets.com 02.11.04, 16:29 No to jak już ją ktoś zajął, to znaczy, że nie jest Twoja. W której świetlicy? PS moja ksywka wzięła się od tego, że jestem Bart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw IP: *.toya.net.pl 02.11.04, 16:43 Jest moja, bo ja od zawsze byłam Liną :) Nie muszę się przecież logować. Występuję jako gość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw IP: *.tpnets.com 02.11.04, 17:42 MA to inicjały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw IP: *.toya.net.pl 02.11.04, 17:48 MA= Master of Arts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw IP: *.tpnets.com 02.11.04, 19:48 Gdańska/Kopernika? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota w ramach dbania o netykietę 02.11.04, 12:32 był już taki wątek: Wartotu poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: w ramach dbania o netykietę IP: *.toya.net.pl 02.11.04, 15:40 A może ktoś nowy przyszedł? A może ktoś zmienił ksywę? Nie będę czytać staaryych postów :) Żądna jestem nowego głosu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: w ramach dbania o netykietę 02.11.04, 16:53 No więc się tam dopisz - to podbijesz wątek i mozę sięktoś wpisze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: w ramach dbania o netykietę IP: *.toya.net.pl 02.11.04, 17:04 A witam, witam - bardzo proszę o wyjaśnienie swojej ksywki :) Niczego ani nikogo podbijać nie będę. No może jutro podrzucę do góry kilka osób, jak sprawy pójdą po mojej myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Lineczko 03.11.04, 02:36 oczywiście, nastąpiło jedno i drugie: pojawili się nowi, pozmieniały się nicki. ale mnie na ten przykład nie chce się po raz trzeci wpisywać, że jestem szprota od skrótu Sz.p. i końcówki nazwiska :P tu maszstarszy wątek -sama go chętnie poczytałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Lineczko IP: *.toya.net.pl 03.11.04, 08:28 OK, poczytam, poczytam, jak wrócę. Obiecuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Lineczko 03.11.04, 13:53 no to nie pisz, szprocia, jak Ci sie nie chce... wiadomo, ze wiekszosc ludzi czyta watki z pierwszej strony, do dalszych sie nie zaglada... wiec moga sie powtarzac... mój nick to jedna wielka tajemnica, sama nie wiem jak powstał, ale jest od imienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota no i nie napisałam :P 03.11.04, 15:55 wiadomo, że większość ludzi czyta wątki z pierwszej strony, a większość starych forumowiczów bardzo nie lubi dublowania wątków :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ojeju jeju... 03.11.04, 16:30 a to forum jest dla starych forumowiczów czy dla wszystkich, szprociu...??? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ojeju 03.11.04, 16:36 zgadnij, Evoneczko, zgadnij... podpowiem ci: na każdym forum jest taka sytuacja, w której nowi dostają kontrolny opieprz od starszych :D forum jest dla wszystkich. dla starych też. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Właśnie 03.11.04, 18:09 na każdym forum jest taka sytuacja, w której nowi dostają kontrolny opieprz od starszych :D .. i o. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ... 03.11.04, 21:54 hmm... ciekawe, ze nawet na forum takie metody się stosuje... daj żyć, Szprocia, co...? co Ci przeszkadzają nowe, powtarzajace się wątki? Może załóż nowy, oryginalny, niepowtarzalny, oczywiście SUR, bo bez tego zapewne żaden wątek nie zasługuje na uwage.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Uważam, że przesadzasz 03.11.04, 22:30 Szprota nie opieprzyla nikogo, ze zaklada watki, ktore juz byly, nie gadala, ze spam czy cuś. Dala linka i basta. Zreszta wszystko tyczylo sie Liny, ktora, jak widze nie rosci pretensji zadnych. Teraz kazdy moze sobie poczytac i nowe i stare wpisy. I tak jest dobrze. Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Uważam, że przesadzasz IP: *.toya.net.pl 04.11.04, 11:22 Jak ja się stęskniłam za dziadem_borowym i za Evonką! :) No jeszcze za med_maxem. Mieliśmy razem tworzyć i nici z tego :( Ze Szprocią się kontaktuję- a ona szybko reaguje, wiadomo- każda rybka jest szybka :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Evonka 04.11.04, 14:01 Nie marudź. Podesłałam linka do wątku, który był na ten sam temat, gdyż uważam, że nie ma sensu dublowanie wpisów. Gdzie tu niedawanie żyć? Jak dla mnie, EOT, chyba że masz coś do dodania, dla odmiany bez beziteresownej złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: no i nie napisałam :P 04.11.04, 20:39 szprocia napisała: [...] a większość starych > forumowiczów bardzo nie lubi dublowania wątków :) To widzę, że się jeszcze nie zestarzałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw IP: *.toya.net.pl 02.11.04, 18:24 Ok. Skoro tyleeee postówww było już na ten temat, to zmieniam temat. Na wiewiórki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Ja muszę powiedzieć, że... 02.11.04, 20:00 ...historia mojej ksywki ginie w mrokach dziejów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LodzerMensch Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw IP: 212.51.205.* 03.11.04, 14:26 A mój wziął się z takiego oto faktu. Kiedy założyli mi internet trafiłem na okres gdy tfuuu "ŁONET" lżył nasze miasto. Więc trzeba było ripostować. A wtedy akurat byłem w trakcie uzupełniania braków z literatury polskiej - akurat szła "Ziemia obiecana" więc stąd ksywa. Odpowiedz Link Zgłoś
ramako Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw 03.11.04, 22:23 to moje inicjały... Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw 03.11.04, 23:47 Tjaaa, co ja moge napisac.... idol z dawnej epoki. Szkoda, ze w realu nie ma takich w policji ;) A w sprawie dalszych szczegolow patrz pierwszy wers sygnaturki ;) Co do mojej slubnej Tulki to wyjasniam.... na imie jej Mar-tulka i wszystko jasne ;) Pozdrawiam... (a podrzuce ten stary watek, a co ! ) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz I jeszcze byl taki watek na przyklad.... 04.11.04, 00:03 O taki: TAKI, TAKI, TAKI... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw 05.11.04, 00:30 EL-042 E -> Edmund L -> Lorek 0 -> druga cyfra dwucyfrowej długości mej męskości w centymetrach 4 -> druga cyfra mojej dwucyfrowej wagi w kilogramach 2 -> trzecia cyfra mojego trzycyfrowego wzrostu w centymetrach A prywatnie jestem łodziofilem. Jestem jej dzieckiem. Noszę jej znamię. Jestem hiperłódzki. -- Odpłyń Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Kto jest kim i dlaczego? Historia Twojej ksyw IP: *.tpnets.com 05.11.04, 00:40 kurde, całe zycie myślałem, że to oznaczenie jakiejś lokomotywy. Odpowiedz Link Zgłoś