Gość: Jerry IP: *.wshe.lodz.pl 06.05.02, 17:14 Wiecie moze???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grover Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? 06.05.02, 17:19 Pewnie każdy... :) Grover Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? 06.05.02, 17:20 Bartuch miałes zmienić na Pletuch a nie Jerry! A jakie to pewnie sam wiesz, a inni niech się sami przekonają jak będą w moim towarzystwie ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? 06.05.02, 17:25 Nie wiem, o co Ci chodzi, Prezesie...Nie mam nic wspólnego z Jerrym:-)))))A co do watku, hm.......Hubar lubi zimne piwko, no i oczywiście...... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? 06.05.02, 17:28 duże. A nawet BARDZO DUŻE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starrrrr Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? IP: *.wshe.lodz.pl 06.05.02, 17:36 A kim jest ten tajemniczy Prezes???? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? 06.05.02, 18:30 To ten, który lubi BARDZO DUŻE piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? 06.05.02, 18:32 B. duże z pianką generowaną za pomocą NaCl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? 06.05.02, 19:49 Ja już myślałem że jakieś lepsze trunki zaczniecie wymieniać, tak aby posłużyły jako wskazówki do ewentualnego ... prezentów :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 21:43 ja sadze że pifko to napewno ale jeszcze hmm sama nie wiem, w moim towarzystwie Hubarek sporzywał tylko pifko;) może cos jeszcze lubisz Prezesie ;p pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 21:57 hubar napisał(a): > Ja już myślałem że jakieś lepsze trunki zaczniecie wymieniać, tak aby posłużyły jako wskazówki do ewentualnego ... prezentów :-) Ja- jako Przewybitny Znawca Prezesa Rzeczywistego(PZPR) - sądzę, że nasz Prezes , jak kazdy Prawdziwy Prezes pija łiseczkę, np. Balantynkę... (Prezes- dobrze napisałam???) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? 06.05.02, 21:58 w szklankach do piwa i bez lodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim __________________________PREZES NIEPRZYZWOITY??? IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 22:05 Łiseczke bez lodu? Brrrr.Twierdzę tak, mimo, ze sie przez to w ten weekend łózku przelezałam z wysoka temperatura, - no bo naduzylam...Oczywiscie lodu... I nadal, mimo, ze mowie glosem Bernarda Ładysza(kolejny facet do dzisiejszej kolekcji), to nadal twierdze, ze bez lodu- to NIEPRZYZWOITE I ŻE PRZY PANIACH NIE UCHODZI ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: __________________________PREZES NIEPRZYZWOITY??? 06.05.02, 22:08 ale szklanicami i kuflami - należy :) No dobra. Dorzućmy kosteczkę lodu, zeby pań nie peszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: __________________________PREZES NIEPRZYZWOITY??? IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 22:11 kropka. napisał(a): > ale szklanicami i kuflami - należy :) Bo od szklaneczki łiseczki lepszy jest antałek łiseczki! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ulubiony alkohol Prezesa???? 07.05.02, 09:58 Ciekawe, czemu ten Jerry taki ciekawy???:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś