Gość: Anjo IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.12.04, 14:40 co słychać w xxxLO:>:>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b00g13 Re: co słychać w xxxLO:>:>? 15.12.04, 14:44 Co was pokręciło z tym XXX lo, co rusz nowy wątek. Żadnego tekstu, żadnej refleksji tylko walenie tego samego tekstu. Dzwonki słychać! Przed przerwą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_krainy_kotow Re: co słychać w xxxLO:>:>? IP: 212.191.200.* 15.12.04, 15:23 I przed lekcją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: co słychać w xxxLO:>:>? 15.12.04, 16:46 nic ciekawego nie słychać w xxxLO zwykła harówa, bo nauczycielom kochanym zachciało się wystawiać oceny , a raczej ich propozycje chociaż możnaby powiedzieć znacznie więcej ciekawego o mojej szkoly np. , że mam taką rodzinną psorkę która na każdej lekcji produkuje się opowiadając o swoich rodzinnych i poza rodzinnych problemach a , żeby mieć cztery z jej przedmiotu trzeba jedynie wydrukowac referacik z netu.. po oprostu koszmarna buda szczególnie po ostatniej awarii podczas której siedzieliśmy w kurtkach na lekcji pozdrawiam ciepło-zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: co słychać w xxxLO:>:>? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.12.04, 17:29 na Obornickiej:] gdzieś schowana pomiędzy blokami paskudnymi na Bałutach Odpowiedz Link Zgłoś
kawoszka1 Kawoszka - 1997 15.12.04, 20:15 Ciekawa jestem ile osób spośród Forum uczęszczało do XXX-tki? Wpisujcie się swoim rocznikiem skończenia szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_canada Re: Kawoszka - 1997 IP: *.lodz.mm.pl 16.12.04, 07:03 Byl juz kiedys taki watek. Np. ja uczeszczalem. Szkole skonczylem w 1993 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: co słychać w xxxLO:>:>? 16.12.04, 23:21 A to już wiem - koło limanki. Moja najlepsza kumpela tam chodzi. Szkoła jak szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś