Dodaj do ulubionych

Najlepsza gra roku 2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:06
Która według was gra była najlepsza w tym roku pod względem...wszystkiego? Ja
osobiście uważam, że Need for Speed Underground 2 i Half-Life 2 to hity nie
do przebicia. Jest tego oczywiście więcej, więc proszę o wpisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Najlepsza gra roku 2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:45
      Najlepsza gra tego roku to repetytorium dla gimnazjalistów mających przed sobą
      egzamin w kwietniu. Pozdrowy.
    • uerbe Bierki 5 Underground 15.12.04, 19:47
      • Gość: Al_ Re: Bierki 5 Underground IP: *.toya.net.pl 15.12.04, 19:58
        Hmmm sluchaj ale to Undergrund oznacza, że to wersja do metra? ;P. Bo jak tak
        to bym kupił ale u nas w Łodzi nie ma metra no... ;P. hehe. I ja tam się nie
        znam ale w metrze strasznie trzęsie to one są na jakieś magnesiki? :P.
        • default_user Re: Bierki 5 Underground 15.12.04, 20:49
          Metra nie mamy, ale znajdzie się substytut. Proponuję przejście podziemne na skrzyżowaniu Piłsudskiego - Sienkiewicza. Jest pod ziemią, jak sama nazwa i tak dalej..., poza tym trzęsie jak w metrze, bo kilkadziesiąt centymetrów powyżej mkną po szynach czerwono-żółte tramwaje. Możemy tam rozgrywać mistrostwa Łodzi w Bierkach Underground. Zwycięscy mieli by blisko do GŁ by zamienić wygrana pieniężną na jakieś ciekawsze trofeum, dział sportowy GW też by się nie nachodził...
          Same plusy!
          M..M
          • Gość: Al_ Re: Bierki 5 Underground IP: *.toya.net.pl 16.12.04, 08:29
            Dzięki temu zyskamy sponsora :). Zaproponujemy GŁ, że możemy doradzić gdzie
            najlepiej wydać wygraną :D. A dzięki temu każdy mecz będzie mógł być rozgrywany
            nowym kompletem bierek :).
            A nie uważasz, że lepsze byłoby jakieś przejście pod Piłsudzkiego ale na
            Widzewie... Tam występuje jeszcze dreszczyk emocji, napadną mnie czy nie :D. Bo
            w obecenj chwili najlepsze byłoby za rondem Inwalidów, ponieważ chłopcy od
            remontu używją młota pneumatycznego :D. 100% realizmu :D.
    • Gość: Al_ Re: Najlepsza gra roku 2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 15.12.04, 19:57
      A najlepszy program w TV? A najlepszy serial? A najlepszy horror? A melodramat?
      ( ... ) A najlepsze auto? ech...
      • default_user Najlepszy kompot z suszonych gruszek roku 2004! nt 15.12.04, 20:50

• Gość: Nechstman Re: Najlepsza gra roku 2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:23
      Kill żyda- biegasz po ulicy Łodzi i strzelasz do ludzi w jarmułkach
      • Gość: Al_ Re: Najlepsza gra roku 2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 16.12.04, 08:32
        Ekstra... Poporstu brak słów...
    • Gość: blq oj ktos tu chyba zazdrosci ze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:32
      ...ktos inny:

A) zna sie na grach
      B) ma czas grać
      C) woli taką rozrywke, niż durne gapienie sie w tv

no wiec tak: zgadzam sie, N4SU2 i HL2 byly z pewnoscia najlepsze w tym roku.
      Takze pare innych gier z EA - m.i. Sims2 i Fifa2005. Troche zawiodly RPG,
      strategie... no i Doom3

pozdr
      • Gość: Al_ Re: oj ktos tu chyba zazdrosci ze.... IP: *.toya.net.pl 16.12.04, 08:32
        Jejku ale to jest względne wszystko no... Ja uważam, że najlepszą grą np.
        strategoczną jaka kiedykolwiek wyszła jest zawsze wieczny i żywy Transport
        tycoon, lub starszy brat Transport Tycoon Deluxe. No i teraz młodzież, która
        nie wie o co chodzi zaraz się zbulwersuje...
        • h8red NFS 2 UDG 16.12.04, 09:01
          Gość portalu: Al_ napisał(a):

> Jejku ale to jest względne wszystko no... Ja uważam, że najlepszą grą np.
          > strategoczną jaka kiedykolwiek wyszła jest zawsze wieczny i żywy Transport
          > tycoon, lub starszy brat Transport Tycoon Deluxe. No i teraz młodzież, która
          > nie wie o co chodzi zaraz się zbulwersuje...

Tylko i wyłącznie Railroad Tycoon :)))
        • Gość: blq Re: oj ktos tu chyba zazdrosci ze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:09
          > Ja uważam, że najlepszą grą np.
          > strategoczną jaka kiedykolwiek wyszła jest zawsze wieczny i żywy Transport
          > tycoon, lub starszy brat Transport Tycoon Deluxe.

Kurde, nikt sie nie bedzie bulwersowal, dobrze pamietam te gry (btw Deluxe,
          biorac pod uwage nazwe, zapewne wyszlo pozniej). Akurat Tycoony troche przeszly
          obok mnie (podobnie jak np RPG-owski cykl "Ultima", ale faktem jest, ze
          strategie tamtych czasow sa nie do przebicia. Dune II, Reunion, Master of Orion...

tyle, ze pytanie bylo o rok 2004. a teraz mamy nieco inny uklad sil... w sumie
          szkoda, bo jeszcze w 2000 czy 2001 strategie byly w czolowce, a rok 2003
          bezwzglednie nalezal do RPG. ech...
    • uerbe Dżudżitsu Szerszeń 16.12.04, 13:55
    • uerbe Karate Puma 16.12.04, 13:55
    • uerbe Buszido Młyn 16.12.04, 13:55
    • uerbe Pokas Karate 16.12.04, 13:56
    • uerbe Sum tak zwany olimpijczyk 16.12.04, 13:56
    • uerbe Segment '76 16.12.04, 13:56
    • uerbe Bułgarski Pościkk 16.12.04, 13:56
      • Gość: cycasty.14 Re: Bułgarski Pościkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:32
        Toś się wupowiedział(o) uerbe!!! Zgadzam się z tobą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka