hubar 14.05.02, 09:44 No maturzyści, chyba już powinny być winiki. Chwalić się tu, ale biegiem :-) Czekam na wyniki z niecierpliwością. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: Wyniki matur !!?? 14.05.02, 09:50 Hubar wstrzymaj się jeszcze trochę - wyniki chyba jutro dopiero, przynajmniej tak mi się wydaję, bo moja żona jeszcze dzisaj sprawdza. Swoją drogą, widząc jak się przy tym męczy dochodzę do wniosku, że wolałbym chyba zdawać maturę niż ją sprawdzać ;-) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Wyniki matur !!?? 14.05.02, 10:08 > Swoją drogą, widząc jak się przy tym męczy dochodzę do wniosku, że wolałbym > chyba zdawać maturę niż ją sprawdzać ;-) :-))) Zawsze tak uważałem (nawet przed maturą ;-) aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Wyniki matur !!?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.05.02, 14:12 ja dopiero o 17:00... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Wyniki matur !!?? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 14:45 no mam nadzieje że nas jak najszybciej ponformujesz;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Wyniki matur !!?? 14.05.02, 14:25 U mnie dopiero w czwartek po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wyniki matur !!?? DO IXTLILTO 14.05.02, 15:32 W taki razie ktoś pewnie do Ciebie zadzwoni. O jakiejś 17.01:-))))))))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Wyniki matur !!?? (bartuch) IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.05.02, 07:17 hmmm... nie wiem o kim mówisz :)* Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Wyniki matur !! - pierwsze już są!! (Unikorn) 14.05.02, 17:08 Ludzie!!! Przeżywam istne rozdwojenie nastrojów, związane z wynikami. Wyniki prezentują się następująco: JĘZYK POLSKI - 5 (!!!) :-))) JĘZYK ANGIELSKI - 4 :-| Z polskiego jestem zadowolony tak, że sobie nie wyobrażacie!!! Jak to zobaczyłem na liście, to aż poczułem i w dodatku usłyszałem, jak mi kamień z serca spada!!! Tym bardziej, że pisałem 3. temat (ponoć najtrudniejszy) To, że zdam to wiedziałem, poza tym zdawałem sobie sprawę, że napisałem nieźle ale chodziło o to, by ominąć ustne - i udało się!!! (wiem także, że Ixtlilto też zależało na ominięciu ustnego, więc jeśli dostała również 5 to już teraz z góry gratuluję!) A co z angielskim? Wczoraj byłem w szkole załatwić kilka formalności i miałem okazję pogadać z moim anglistą - doszliśmy do wniosku po porównaniu odpowiedzi, że do "bardzo dobrego" może mi zabraknąć nie więcej jak 5 pkt. (na ponad 90...) I też bym był zwolniony z ustnego i miałbym już teraz wakacje! A tak - ustny już za tydzień w poniedziałek... Ale jestem dobrej myśli, chociaż nauki sporo :( Ponadto - jedyny ze zdających w całej szkole angielski dostałem 4! (5 nie było) P.S. W związku ze ściąganiem - moja radość z 5-tki z polskiego ugruntowana jest na tym, że wylosowałem "1" numerek i siedziałem w najgorszym z możliwych miejscu (nie przed samą komisją, tylko koło drzwi - a tam był dość duży ruch i hałas). Nawet gdybym musiał coś skonsultować z kimś, gdyby tematu były trudne, to za nic by się przy dyrektorce nie dało - a tu masz, samodzielna praca w 100% i 5!!! Trzymajcie kciuki 20.05 za moją ustną, ok? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Wyniki matur !! - pierwsze już są!! (Unikorn) 14.05.02, 17:39 Unikorn ale i tak należą ci sie gratulacje:)))). 5 i 4 to sa naprawde dobre wyniki:))) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Wyniki matur !! - pierwsze już są!! (Unikorn) IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 14.05.02, 17:39 GRATULUJĘ!! Naprawdę :) Przy takich przeciwnościach losu... pozdrawiam i trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Wyniki matur !! - pierwsze już są!! (Unikorn) 14.05.02, 18:32 Dzięki Blendik, dzięki Geo (raz jeszcze)!!! Ixik i m.ch - dawajcie tu wyniki czym prędzej, bo ja o Was w czasie matury pomyślałem (zwłaszcza na początku, jak się zastanawiałem, jakie będą pytania) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Wyniki matur !! - pierwsze już są!! (Unikorn) 14.05.02, 19:26 Gratulujemy, brawo!!!!!!!! A na ustnej też będzie dobrze, inaczej być nie może :-) Pozdrawiamy Tulka i Porucznik Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: Wyniki matur !!?? 14.05.02, 22:21 ja na wynik czekam do piatku ale przyznaje 5 by sie przydala tym ktorym juz sie powiodlo: gratulacje a tym co nie niestety... : glowa do gory, swiat sie zawalil od czego sa poprawki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Wyniki matur !!?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.05.02, 07:19 ja już rano wiedziałam co dosałam z polskiego, ale to było "nieoficjalne"... dlatego też jak wysyłałam post, że wyniki mam o 17:00 byłam taka szczęśliwa! Otóż: polski 5, matma 4 teraz tylko ustne: angielski 20 maja (unikorn... mamy farta do takich samych terminów i ocen, więc postarajmy się o te 5/6!!!); oraz fizyka 31 maja Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Wyniki matur !!?? 15.05.02, 08:12 Brawo, Ixiku. Wiedziałam, że będzie dobrze (a nawet bardzo dobrze) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blena Re: Wyniki matur !!?? IP: *.toya.net.pl 15.05.02, 08:57 Ixik gratuluje wiedzialam ze zdolna z ciebie bestia:)))) terz czekamy na informacje o ustnych Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wyniki matur !!?? 15.05.02, 12:28 Bardzo gratuluje, bo naprawde zasłuzyłaś na te oceny!:) pozdrawiam serdecznie, ja już tez PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wyniki matur !!?? 15.05.02, 15:45 geograf napisał(a): > Bardzo gratuluje, bo naprawde zasłuzyłaś na te oceny!:) > > pozdrawiam serdecznie, ja już tez PO :) Geo PO? Przysposobienie Obronne? POmaturze? Po... po czym? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Wyniki matur !!?? IP: *.toya.net.pl 15.05.02, 15:51 HuBar, ale wyskoczyłeś.. rpzeciez miałem wczoraj i dzisiaj trzymac za mnie kciuki...nie wiesz co było wczoraj i dzisiaj??? Dzienników nie ogladasz??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Wyniki matur !!?? 15.05.02, 15:42 Aż miło czytać - gratuluję. pozdr. PS. Ja jeszcze nie znam ocen Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Wyniki matur !!?? 16.05.02, 18:15 No dobra. To było wczoraj. A dziś? Piszcie szybko, kto juz zna wyniki. W koncu człowiek sie narobił, nadenerwował, kciuków natrzymał - zapracowalismy na informacje!!! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Wyniki matur !!?? 16.05.02, 22:37 Polski 5 (2-temat) => zwolnienie z ustnego Matma - 4 pozdr. zostaje ang. i geografia Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Wyniki matur !!?? 17.05.02, 08:50 Pogratuluj od nas serdecznie Twojej maturzystce, Jasamie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Wyniki matur !!?? 16.05.02, 19:18 ja juz ma dośc tego czekania... a jeszcze mi trochę zostało czasu do jutra...nawet nie wiem, o której godzinie! godziny jakoś dziwnie się wlokom, a ja czekam i czekam. ja chcę już jutro! (pewnie jak już zobaczę oceny to nie będę się dziwiła na co tak czekałam...) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Wyniki matur !!?? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 19:48 No prosze prosze czyzby Ci juz siec naprawili? witam :)))))))) całuski Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Wyniki matur !!?? do Blendy :) 16.05.02, 19:51 no, naprawili!!! i nawet nie wiesz jak się cieszę... teraz to mnie od komputera nikt nie odgoni ;))) (mówię jakbym faktycznie była jakąś fanatyczką...) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Wyniki matur !!?? - mogą być IP: *.pai.net.pl 16.05.02, 19:45 No więc łączna średnia egzaminów pisemnych wynosi 4. Polski tylko na 3 (spodziewałem się, że będzie z tym coś nie tak), natomiast biologia na 5 i dzięki temu udało mi się wymigać od egzaminów ustnych (jako drugi przedmiot ustny też wziąłem biologię - myślenie taktyczne :)). Tak więc został mi tylko ustnie polski i angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: Wyniki matur !!?? - mogą być IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 22:26 A moja córka zdała pisemne z czego się bardzo cieszę. Zdawała polaka i biologie w XXI LO. Szczerze jej gratuluję ponieważ gdy zdawałem maturę około 30 lat temu to jeszcze pamietam ten stres i tą atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Wyniki matur !!?? - mogą być 16.05.02, 22:45 Szwed, czy twoja córka brała udział w rekordowej lekcji biologii? Napisz, co młodzież myśli o tej lekcji? Ale szczerze, bez ściemniania, jesli mozna :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Wyniki matur !!?? - mogą być 17.05.02, 08:52 Gratulacje serdeczne i dla mch, i dla córki Szweda. I powodzenia na ustnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Wyniki matur !!?? 17.05.02, 09:20 ojej ojej mam już lada moment... a jeszcze żeby było fajniej zadzwonił wczoraj mój kumpel z klasy i nieomieszkał mnie poinformować, że w szkole jest podobno sporo jedynek... pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Wyniki matur !!?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.05.02, 09:53 jeeezu... to tylko u mnie wszyscy zdali?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Wyniki matur !!?? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:12 u mnie tez wszyscy zdali:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Wyniki matur !!?? 17.05.02, 13:54 powiem tylko tyle: NIE JESTEM Z SIEBIE ZADOWOLONA, i oby na ustnych było lepiej... :***(((((((( pozdrrr (mimo wszystko uśmiechnięta) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Wyniki matur !!?? 17.05.02, 14:06 Tico, najważniejsze, że do przodu. Egzaminy ustne są znacznie łatwiejsze, więc jeszcze podciągniesz średnią. pozdrowionka PS. Podawajcie terminy ustnych, zeby wiadomo było kiedy trzymać kciuki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Wyniki matur !!?? 17.05.02, 14:18 wiem wiem, będzie dobrze! zresztą kto patrzy na te oceny... najważniejesze, że zdałam! w zasadzie 3 to dobre oceny, zwłaszcza, że jedne z lepszych u mnie w klasie, tyle, że czuje, że praca, zwłaszcza z historii, któą napisałam powinna być oceniana wyżej i właśnie to mi spokoju nie daje! a ustne: 20 historia 23 polski 29 angielski i KONIEC :) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Wyniki matur !!?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 14:28 Historia to trudny przedmiot, nie przejmuj sie. Zwlaszcza pisanie wypracowania. Powdzenia na ustnych. Nikt na MATURY POZNIEJ NIE PATRZY..... P.S. Ja tez pisalem historie, ale w 2000 roku zdawalem mature i nie trafilem w tematy, wybralem zrodelka..... Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Wyniki matur !!?? 17.05.02, 14:32 no właśnie problem w tym, że ja trafiłam i miałam problem, na który się zdecydować, tak mi wszystkie podpasowały! napisałam w rezultacie 14stron i to bez lania wody, same konkrety i za to dostałam 3! ale już się chyba nie przejmuje, tylko mi trochę szkoda... pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Wyniki matur !!?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 14:47 Ja ze zrodelek dostalem 4, ale mowiac wprost piekielnie trudno jest napisac wypracowanie z historii. Nie czarujmy sie tu nie chodzi tylko o przedstawianie faktow, ja naprawde do tej pory nie wiem. Jakies wnioski, ale niezbyt Duze, no po prostu nie wiem. Skup sie na ustnych, potem egzamin na studia i po wszystkim. 3 miesiace wakacji, to beda najlepsze wakacje w twoim zyciu..... zobaczysz. Tak Ci przynajmniej zycze. P.S. Kurde mialem juz nie pisac bo egzamin ma niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Wyniki matur !!?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.05.02, 18:27 Ticuś, poproś Dyrekcję o wgląd do swojej pracy, jak pójdziesz z historykiem, który ją sprawdzał, to zobaczysz co było nie tak... lub co sie niepodobało nauczycielowi... Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Wyniki matur !!?? IP: *.pai.net.pl 18.05.02, 15:31 Czy "niepodobało" pisze się razem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Wyniki matur !!?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.05.02, 19:47 nie (co robiło?) podobało! :)P Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Wyniki matur !!?? 18.05.02, 15:32 "Ticuś"- bardzo mi się podoba :))) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malia Re: Wyniki matur !!?? IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 18.05.02, 17:24 4&4 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wyniki matur !!?? 18.05.02, 17:26 Serdecznie gratuluję i obyś na ustnych tak samo...! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Wyniki matur !!?? 19.05.02, 17:35 No dobra: środa 22 i czwartek 23 - matury ustne. No to czekam na te kciuki. :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto ustne! IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.05.02, 19:08 20 (poniedzialek)-> angielski 31 (piatek)-> fizyka 20 prosze kciuki podwójne- za mnie i za Unikorna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TICA Re: ustne! IP: *.pai.net.pl 19.05.02, 19:14 > 20 prosze kciuki podwójne- za mnie i za Unikorna!!! POTRÓJNIE PROSZĘ... JESZCZE JA!!! Odpowiedz Link Zgłoś