Dodaj do ulubionych

może jestem uparta

16.12.04, 23:53
ale próbuję się czegoś dowiedzieć.... a wątki są kasowane.. dlaczego?
Obserwuj wątek
    • zamek Re: może jestem uparta 17.12.04, 00:00
      Evonko, pan spamer podał link do strony, na której chwali się niszczenie stacji
      bazowych telefonii komórkowej w Niemczech, co jest złamaniem 4. punktu
      regulaminu forum. Działanie admina jest jak najbardziej prawidłowe. Ponadto
      uporczywe nadsyłanie tych samych treści internetem jest spamem. Admin jest
      uprawniony do jego likwidacji.
      • Gość: intruz Re: może jestem uparta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:31
        Nasyłanie na jedną stronę tak ale to dotyczy całej Polski, chyba że uznasz że
        jedno miasto mówi za wszystkie. Tak trzymaj zamek.
        • zamek Re: może jestem uparta 17.12.04, 09:53
          Owszem, spamujesz w całym kraju. Chyba trzebaby Ci jakoś zablokować IP.
    • dziad_borowy Tak, Evonka, jesteś uparta:-) 17.12.04, 00:01
      Sprawdz inne fora. Taka wskazowka:-)
      Dzierżbór doda Ci skrzydeł!!!
      • evonka Re: Tak, Evonka, jesteś uparta:-) 17.12.04, 00:10
        no wlasnie sprawdzilam, niezle pan walczący się nawklejał kopii tego samego
        postu....
        ale przeciez Ty zdaje sie robiłeś rozeznanie w tej kwestii.. nie pamiętam
        dobrze, bo tego watku już nie ma, ale zdaje się napisałeś coś o sąsiadach...
        • dziad_borowy Re: Tak, Evonka, jesteś uparta:-) 17.12.04, 00:22
          Evonko, ja nigdy nawet na Janowie nie bylem. Ot tak bylem ciekaw:-)
          Dzierżżżżżżżżż!!!
    • Gość: niechciany Re: może jestem uparta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:25
      Znów skasowano to cenzura gorzej niż za komuny. Nie możemy mówić tego co chcemy.
      • barracuda7110 Re: może jestem uparta 17.12.04, 07:27
        Zdecydowałbyś się na jeden nick spamerze!
        • Gość: intruz Re: może jestem uparta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:32
          Jak będę pisał tak jak ty to owszem, ty nigdy nie masz nic ciekawego do
          powiedzenia.
          • Gość: obrońcaUciśnionych SPIEP...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:55
            ...ZAJ stąd spamerze jeden. Jak Ci szkodzi pole komórke, szuszarki, tv i lini
            wysokiego napięcia lub choćby pole wytwarzane przez każdy przwód w ścianie to
            wyprowadź sie:
            1) do glinianki
            2) na syberie

Wszyscy będą zadowoleni. Bez pozdrowień
            • Gość: cenzor Re: SPIEP...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:07
              Człowieku wyjedź z tego kraju będzie lepiej, nie moja winna że nie uczysz się
              oraz nie masz honoru i godności.
    • Gość: Max Damage Re: może jestem uparta IP: 194.42.116.* 17.12.04, 09:56
      O dziwo koleś nie wkleił swoich postów na forum komputery i podforum telefony...
      • Gość: cenzor Re: może jestem uparta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:17
        Cenzur acoraz bardziej działa. Brawo gazeta.pl gratuluję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka