evonka 16.12.04, 23:53 ale próbuję się czegoś dowiedzieć.... a wątki są kasowane.. dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: może jestem uparta 17.12.04, 00:00 Evonko, pan spamer podał link do strony, na której chwali się niszczenie stacji bazowych telefonii komórkowej w Niemczech, co jest złamaniem 4. punktu regulaminu forum. Działanie admina jest jak najbardziej prawidłowe. Ponadto uporczywe nadsyłanie tych samych treści internetem jest spamem. Admin jest uprawniony do jego likwidacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intruz Re: może jestem uparta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:31 Nasyłanie na jedną stronę tak ale to dotyczy całej Polski, chyba że uznasz że jedno miasto mówi za wszystkie. Tak trzymaj zamek. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: może jestem uparta 17.12.04, 09:53 Owszem, spamujesz w całym kraju. Chyba trzebaby Ci jakoś zablokować IP. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Tak, Evonka, jesteś uparta:-) 17.12.04, 00:01 Sprawdz inne fora. Taka wskazowka:-) Dzierżbór doda Ci skrzydeł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Tak, Evonka, jesteś uparta:-) 17.12.04, 00:10 no wlasnie sprawdzilam, niezle pan walczący się nawklejał kopii tego samego postu.... ale przeciez Ty zdaje sie robiłeś rozeznanie w tej kwestii.. nie pamiętam dobrze, bo tego watku już nie ma, ale zdaje się napisałeś coś o sąsiadach... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Tak, Evonka, jesteś uparta:-) 17.12.04, 00:22 Evonko, ja nigdy nawet na Janowie nie bylem. Ot tak bylem ciekaw:-) Dzierżżżżżżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechciany Re: może jestem uparta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:25 Znów skasowano to cenzura gorzej niż za komuny. Nie możemy mówić tego co chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: może jestem uparta 17.12.04, 07:27 Zdecydowałbyś się na jeden nick spamerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intruz Re: może jestem uparta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:32 Jak będę pisał tak jak ty to owszem, ty nigdy nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońcaUciśnionych SPIEP...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:55 ...ZAJ stąd spamerze jeden. Jak Ci szkodzi pole komórke, szuszarki, tv i lini wysokiego napięcia lub choćby pole wytwarzane przez każdy przwód w ścianie to wyprowadź sie: 1) do glinianki 2) na syberie Wszyscy będą zadowoleni. Bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: SPIEP...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:07 Człowieku wyjedź z tego kraju będzie lepiej, nie moja winna że nie uczysz się oraz nie masz honoru i godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Damage Re: może jestem uparta IP: 194.42.116.* 17.12.04, 09:56 O dziwo koleś nie wkleił swoich postów na forum komputery i podforum telefony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: może jestem uparta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:17 Cenzur acoraz bardziej działa. Brawo gazeta.pl gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś