Gość: łodzik IP: *.toya.net.pl 17.12.04, 18:30 porażające, sitwa SLD, policja polityczna , jestem wstrząśnięty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obywatel jak za komuny te układy policji,skandal szokbagno IP: *.toya.net.pl 17.12.04, 18:40 nie żyjemy w państwie prawa tylko w jakimś bagnie, głebokim po uszy ,polityka to wielkie G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W związku ze zjazdem PZPR IP: *.golebia.clarus.com.pl 17.12.04, 22:39 ***W związku ze zjazdem PZPR , obecnie ukrywającej się pod nazwą LSD : W przerwach między obradami , seminarium na temat poprawnego wyplatania czerwonej pajęczyny w gosodarce i kapitalizmu politycznego , poprowadzi Pan Baron Kazimierz FeREX Chrzanowski. Pan Baron omówi te zagadnienia posługując się przykładami rad nadzorczych firmy FeREX ( p. Gondek i Agula ) oraz Krakowskiego Holdingu Komunalnego S.A. w Krakowie ( Pan Prezes Wlezień ). Przewidziany jest też wykład na temat : Jak zabezpieczyć sobie tyły , czyli lobbowanie na rzecz dodatkowych pieniędzy dla Policji. Obecność na zajęciach obowiązkowa, sprawdzana będzie lista obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Re: Policja szukała haka na urzędników? 17.12.04, 19:27 Tak czy owak biznesmen w magistarcie zaplusował, więc teraz chyba zezwolenie dostanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogart Re: Policja szukała haka na urzędników? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:18 Już wielokrotnie obecni włodarze Łodzi udowodnili, że najlepszą obroną jest atak, bo kto głośno krzyczy ten ma rację. Wszyscy są winni tylko nie my. A ja też żyję w tym mieście i widzę co robią Panowie Urzędnicy. Niestety przezroczystość została tylko na szybie. Łódź jest jednym z najbardziej skorumpowanych miast w Polsce i bynajmniej nie jest to wina tylko członków SLD lecz całej włazdy, począwszy o szeregowego urzędnika a na Prezydentach miasta kończąc. Smutne to ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Policja szukała haka na urzędników? IP: *.toya.net.pl 17.12.04, 22:52 A może jakiś przykładzik...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: html Re: Sytuacja staje się niezręczna, IP: *.toya.net.pl 18.12.04, 11:01 reguły demokratycznego państwa prawnego podpowiadają w takiej sytuacji rezygnację/zawieszenie/ z zajmowanego stanowiska urzędnika pomówionego o korupcję. To były krok we właściwym kierunku. Tylko tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bogart... IP: *.toya.net.pl 18.12.04, 17:56 Bogart, Ty masz kompleksy. Boli Cię uczciwość wladzy. Naszej łódzkiej. Ale to fzkt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Powinni odwołać komendanta IP: *.toya.net.pl 18.12.04, 14:05 Kaczyńscy zrobią porządek z tą milicją polityczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Policja szukała haka na urzędników? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:38 Html ty chyba jesteś z młodzieżówki SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: html Re: do ooo, IP: *.toya.net.pl 18.12.04, 21:33 Nie jestem. I nigdy nie będę! A krytyczny osąd władzy mam we krwi w czasach gdy pisywałem do pism podziemnych. Lata 1982 -1888. Trocę wymykam się prostym określeniom, prawda? szufladomi półkom, także. Jeśli chcesz mnie sprowokować, to używasz zużytego argumentu. Polityka jest ślepym zaułkiem każdego pomysłu. Zniszczy każdy dobry pomysł. Widzisz, ja nie boję się. A Ty dowiesz się niebawem gdzie jest racja. Pamiętaj o tym. I nie uciekaj w inwektywy. Nie warto. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q mysle ze nie brali IP: *.toya.net.pl 18.12.04, 22:34 no nie, przeciez taki prymitywny przekret jest do nich nie podobny. kropiwnicki karmi kumpli, w urzedzie biora w lape az milo ale nie w ten sposob! za takie glupie dzialanie to policjanci do ukarania! Odpowiedz Link Zgłoś