aard 15.05.02, 08:51 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=908284&aid=1865829 Kto się da namówić? na razie są: Kirka1, Bartuch i aard aard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: 15.05.02, 09:31 Ale kiedy miałoby to być? Jeżeli termin będzie pasował, chętnie byśmy się z Porucznikiem przyłączyli. Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Termin 16.05.02, 11:01 Termin zaczniemy ustalać, jak się zbierze Szacowne Grono Wstępnie Zainteresowanych. Może już pora...? aard Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Dp AARD 15.05.02, 10:09 Tak jest, potwierdzam!!!!!!!!Piszę się na to!!!! PS. Wybaczę Ci nawet, że Twoje serce jest biało-czerwono-białe:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dp AARD 16.05.02, 11:03 Skąd Ci się wziął ten pomysł??? WIDZEW RULEZ!!! aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.05.02, 09:51 kochani bo sezon nam się kończy!!! a w maju ostatnie przedstawienia odbędą się 25,26.05 g.19 czy w czerwcu też jeszcze grają? pozdrawiam i proszę o pszyspieszenie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: 16.05.02, 11:05 A jakoś w tygodniu? W weekend prawdopodobnie wyjeżdżam... aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 do aarda IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.05.02, 14:50 aard napisał(a): > A jakoś w tygodniu? W weekend prawdopodobnie wyjeżdżam... > aard pogadaj z dyrekcją tetru może zrobia dla Ciebie wyjątek;;;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Termin spotkania! 17.05.02, 08:38 Proponuję się umówić - ja się nie będę włączał do dysqsji z uwagi na planowany wyjazd, ale gdyby coś nie wypaliło, to chętnie (znając termin) dołączę. Pozdro, aard Odpowiedz Link Zgłoś
aard Larum!! 21.05.02, 11:40 Czy kwestia "Sztuki" upadła??!! Proponuję najbliższą sobotę (chyba jednak będę w Łodzi). Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: Larum!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.05.02, 11:43 propozycja warta zastanowienia.:-)) W Łodzi będę na pewno, tylko.....a niech tam kto się jeszcze pisze na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Larum!! 21.05.02, 12:00 Ja w sobotę raczej nie. Do 3 czerwca jestem uziemiona (z wyjątkiem 29.V. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Larum!! 21.05.02, 12:10 Co Cię uziemiło? Sesja? I czemu środa stanowi wyjątek? oczywiście jeśli wolno wiedzieć.... Pozdro, aard Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Larum!! 21.05.02, 12:21 Faktycznie uziemiła mnie sesja. Zaś środa stanowi wyjątek, gdyż od dawna na ten dzień zaplanowane jest spotkanie forumowiczów, którego nie mogę przegapić i które uwzględniłam w swoich planach "naukowych" ;-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Larum!! 21.05.02, 13:03 A może podzielisz się szczegółami? Ja nic o żadnym spotkaniu nie wiem. Być może tak właśnie miało być, ale jeśli to moje przeoczenie, to chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej o tym spotkaniu i może się zjawił? pozdrowionka, aard Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Larum!! 21.05.02, 13:30 O, kurczę, ale niedopatrzenie! Wszystko przez to, że sprawa była omawiana na podforum KFŁ (zresztą mowa jest tam o spotkaniu KaFeLków, ale niech Cię to nie zniechęca, bo wszyscy forumowicze są mile widziani). Spotkanie jest 29 maja 0 18.00 w VaBanku. Szczegóły tutaj: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=405&wid=1818547&aid=1818547 Byłoby bardzo fajnie, gdybyś przyszedł :-))) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: 21.05.02, 17:38 Kurczę, w ta sobotę nie mogę. Jeślim jednak się wybierzecie, 29 czekam na relację. PS. Kirka, pamiętaj, że czeka na Ciebie litr z pianką:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Bartuch, a w niedzielę? 22.05.02, 18:45 no to jak? czekam na informację (mnie bardziej odpowiada sobota, niedzielę mam nieco zajętą, a w pon...( a co w pon. dowiecie się na spotkaniu):-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: 22.05.02, 18:42 bartuch napisał(a): > PS. Kirka, pamiętaj, że czeka na Ciebie litr z pianką:-))))) aż litr, to chyba pomożesz mi to wypić;-)),ale pamiętam, pamiętam. Jeżeli skonsumuję to na początku spotkania to....no nie wiem;-) -będzie wesoło:-)))))) do zobaczenia,( najlepiej na "Sztuce", a jeśli nie tam to przy kufelku;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: DO KIRKA 23.05.02, 11:03 Damy radę!!!!A wesoło będzie na pewno:-))))) PS. W ten weekend ja ze ,,Sztuki" wypadam, niestety, potwierdzam. W ewentualny następny piszę się na 100 procent!!!!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard No więc jak będzie...? IP: 195.117.14.* 23.05.02, 12:44 Może po prostu zaczekamy? aard Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: No więc jak będzie...? 23.05.02, 12:47 Dobry pomysł :-) 29. możemy spróbować ustalic termin bezpośrednio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Jest to jakaś idea... 23.05.02, 12:58 Pod warunkiem, ze będę mógł przyjść... aard PS. O której to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Ja wiedziałam, że tak będzie... 04.06.02, 11:02 Mieliśmy ustalić termin na spotkaniu, ale oczywiście nic z tego nie wyszło... Wobec tego przypominam temat- myślimy o tym w dalszym ciągu czy rezygnujemy? "Sztukę" grają 14, 15 i 16 czerwca. Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... 04.06.02, 15:27 17 zaczynam egzaminy, ale w ramach relaksu bardzo chętnie bym sie wybrała:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... IP: 195.117.14.* 04.06.02, 15:29 Ja chętnie. najlepiej w piątek. aard Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... 04.06.02, 15:34 Też myślę, że piątek byłby najlepszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... 05.06.02, 10:20 Piatek, 14???Chyba będę mógł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... IP: 195.117.14.* 05.06.02, 10:31 Pytanie jeszcze o której... aard Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... 05.06.02, 10:49 Proszę bardzo: piątek, 14.VI, godzina 19.00 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... IP: 195.117.14.* 05.06.02, 10:54 jestem za!! aard Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... 05.06.02, 11:00 No to jeszcze trzeba będzie się umówić... Co do biletów- chyba najlepiej byłoby dokonać rezerwacji, a potem umówić się przed spektaklem i wspólnie je odebrać, bo skoro mamy iść razem, to chyba warto byłoby razem siedzieć, prawda? :-) Myślę, że trzeba ustalić jakiś ostateczny termin, do którego wszyscy chętni mają się opowiedzieć- i wtedy zamówić bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... IP: 195.117.14.* 05.06.02, 11:09 tulka napisał(a): > No to jeszcze trzeba będzie się umówić... > Co do biletów- chyba najlepiej byłoby dokonać rezerwacji, a potem umówić się > przed spektaklem i wspólnie je odebrać, bo skoro mamy iść razem, to chyba warto > > byłoby razem siedzieć, prawda? :-) Jestem za! > Myślę, że trzeba ustalić jakiś ostateczny termin, do którego wszyscy chętni > mają się opowiedzieć- i wtedy zamówić bilety. Proponuję się umówić do tego piątku włącznie i scedować na weekend na kogoś obowiązek rezerwacji biletów. kto się podejmie? Oczywiście pozostaje pytanie: ilu. aard Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... 05.06.02, 11:19 W tej chwili- pięć sztuk, o ile Kirka i Bartuch ostatecznie potwierdzą. A może ktoś jeszcze się zdecyduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Więc ile tych biletów? IP: 195.117.14.* 05.06.02, 12:59 Raczej sześć, bo ja prawdopodobnie będę "podwójny"... aard Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Więc ile tych biletów? 05.06.02, 13:10 Jak ja mogłam nie wziąć pod uwagę takiej możliwości... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Kolejno odlicz! 05.06.02, 16:16 Kirka1, Tulka, Porucznik (?), Bartuch, aard+,... Kto jeszcze? aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: IP: 195.117.14.* 06.06.02, 09:05 ja też na 95, co do "+" to nie wiem, na ile... Odpowiedz Link Zgłoś
aard UMARŁO???! 10.06.02, 09:13 CO Z TĄ REZERWACJĄ? Ja się mogę nią zająć, ale czy w ogóle ktoś pójdzie? aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: UMARŁO???! 10.06.02, 09:30 No właśnie, bardzo mi jest przykro, ale w sobotę dowiedzieliśmy się, że jednak nie bedziemy mogli wybrać się w czasie najbliższego weekendu. Żałuję, bo już się na tę "Sztukę" bardzo nastawiłam (zwłaszcza w takim towarzystwie). :-((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: UMARŁO???! 10.06.02, 09:33 Hm... Tuleczko, łamiesz mi serce... Czy w tej sytuacji (pytanie do potencjalnych restkandydatów) odkładamy, czy jednak walczymy? Zdaję się na Was. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: UMARŁO???! 10.06.02, 09:44 Mam nadzieję, że Twoje serce jakos to zniesie... Jeżeli chodzi o odłożenie na później, to zupełnie nie wiem, na kiedy. W czerwcu "Sztukę" grają tylko 14, 15 i 16, a repertuaru na lipiec na stronie Teatru Powszechnego jeszcze nie ma. Jeśli zdecydujecie się wybrać, to bawcie się dobrze, a my będziemy trwali w nadziei na ponowne takie wyjście (na inny spektakl naturalnie). I wtedy bardzo chętnie sie przyłączymy. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: TEATR ŻYJE BO ŻYĆ MUSI !!!! 10.06.02, 13:25 Oprócz jazzu i JAZZGI, uwielbiam teatr... Czy nie jest za późno, by gdzieś mnie dopisać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: TEATR ŻYJE BO ŻYĆ MUSI !!!! IP: 195.117.14.* 10.06.02, 16:04 Już jesteś dopisana, z tym że na razie tylko Ty... aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: TEATR ŻYJE BO ŻYĆ MUSI !!!! 10.06.02, 20:00 ej tylko bez takich proszę, ja też juz się nastawiłam. Może jednak ktos się skusi, tylko kuszenie długo nie może trwać po piątek nadchoidzi dużymi krokami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: TEATR ŻYJE BO ŻYĆ MUSI !!!! IP: 195.117.14.* 11.06.02, 08:32 Ale skoro jest już Nas Troje to myślę, że jednak można spróbować. Tym bardziej że ja będę "mnogi" i to po wielokroć, bo przyjeżdża moja przyjaciółka z Wawy i chyba ją zabiorę i no i oczywiści moje Słoneczko. Może Wy też kogoś "podczepicie"? Jutro rezerwuję bilety. Ile sztuk? aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: TEATR ŻYJE BO ŻYĆ MUSI !!!! 11.06.02, 09:38 Wiesz Aardziku.... zależy kiedy faktycznie poszlibyśmy.... Ja też chciałabym zabrać mego Księżyca (bo sama to smutno....), ale On pracuje do późna. Tak sobie teraz myślę, że jeśli byłaby to niedziela - to chyba jednak najprędzej.... Napisz, please, kiedy idziemy konkretnie, a ja będę wtedy wiedzieć, czy idę sama czy też nie.... Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: TEATR ŻYJE BO ŻYĆ MUSI !!!! IP: 195.117.14.* 11.06.02, 09:43 Miał być piątek... Ja już sam nie wiem... aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: TEATR ŻYJE BO ŻYĆ MUSI !!!! 11.06.02, 10:18 hi hi ... tylko to mogę zrobić ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: TEATR ŻYJE BO ŻYĆ MUSI !!!! 11.06.02, 09:35 Achacha ... ;-)))) To umawialiście się od tylu dni i co ?????? Trochę zdecydowania!!! Zobaczymy.... ja tam baardzo chętnie.... najlepiej w piąteczek.... Dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Teatrum Plebeium 11.06.02, 10:41 Coś mi się zdaje, że Teatr nie jest tak Powszechny, jak byśmy tego chcieli... :-(((( W związku z tym mam propozycję: skoro nikt nie jest w stanie się zdeklarować na pewno, ale sporo osób ma ochotę pójść, to niech każdy idzie na własną rekę (sugerowany termin: najbliższy piątek) i co prawda siedzieć obok siebie nie będziemy, ale chociaż spróbujmy się tam spotkać, np. ustalmy jakieś miejsce (ktoś, kto lepiej niż ja zna interior niech coś podsunie), gdzie znierzemy się w antrakcie lub, w razie braku tegoż, po spektaklu. I może wtedy uda się porozmawiać o tym, co zobaczyliśmy lub nawet gdzieś później wyskoczyć (ja się będę upierał przy tej Jazzdze...) Co Wy na to? Pyzdra, aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Teatrum Plebeium 13.06.02, 15:16 No no ... ja bardzo postaram się przyjść... Obym mój Mężczyzna miał trochę wolnego!!! A Jazzga po ... great idea !!! pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Teatrum Plebeium IP: 195.117.14.* 13.06.02, 15:41 A gdzie się spotykamy? aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Teatrum Plebeium 13.06.02, 15:58 hmmm... niech pomyślę... Teraz jest ciepło, do szatni ludziska nie schodzą, więc co by się znaleźć bez problemu ... moglibyśmy się np. za kwadrans 19 na dole... w szatni i stanąć vis a vis schodów.... i cio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Teatrum Plebeium IP: 195.117.14.* 13.06.02, 16:03 Okej Będę - jeśli się niebo nie zawali :-)) aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Teatrum Plebeium 13.06.02, 16:07 olrajt !!!! niechaj połączy nas teatr !!! :-) papa Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Teatrum Plebeium 13.06.02, 16:14 Chciałam zarezerwować bilet na piątkową sztukę... niestety odwołali... w sobotęi niedzielę grają .... no i co ??? klopsio ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
aard W końcu byli�my!!! 28.06.02, 15:24 Popełnili�my z Megankš niezłš gafę. Byli�my w końcu na tej "Sztuce" i co? nawet słowa komentarza - wstyd mi za nas... A zatem spróbuję nadrobić. Sztuka jest przede wszystkim fajna. Jest mšdra (autorka naprawdę dogłebnie wniknęła w męskš osobowo�ć). Jest ciekawa ze względu na absurdalny pomysł, na którym została oparta. Jest zabawna (ponoć wbrew intencjom autorki). Wreszcie jest nie�le (chać na tym znam się słabiutko) zagrana i przekonujšco wyreżyserowana. Z czystym sumieniem polecam WSZYSTKIM - nawet wojujšcej młodzieży powinna się spodobać. Krotko mówišc teatr przyjemny, choć niekoniecznie lekki i łatwy.... aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: W końcu byli�my!!! 28.06.02, 15:27 Dzięki za rekomendację. Bardzo żałuję, że nie mogliśmy wybrać się z Wami. Ale może jeszcze kiedyś uda się jakieś wspólne wyjście do teatru zorganizować? Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś