lennon1 23.12.04, 22:39 Z tymi świętami związanych jest najwięcej piosenek. Która najbardziej kojarzy wam się ze świętami Bożego Narodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hubert Re: Świąteczna piosenka IP: *.toya.net.pl 23.12.04, 22:56 Mnie najbardziej: "a wszystko to bo Ciebie kocham..." zespołu ICH TROJE Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka "Last Christmas" Wham 23.12.04, 23:13 obrzydzenie mnie juz bierze, ona jest wszędzie!!! i jak ją słyszę na początku grudnia to wiem że idą swięta Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka i jeszcze... 23.12.04, 23:22 Band Aid "Do they know it's Christmas Time" (czy jak to tam było), ale to na plus, bardzo pozytywny kawałek który przypomina, że święta to nie tylko jedzenie i prezenty, ale też czas który poświęca się zarówno bliskim, jak i tym, których nie znamy, którzy potrzebują trochę ciepła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: Świąteczna piosenka IP: *.toya.net.pl 24.12.04, 15:29 "War is Over" Lennona, Trójkowy karp, I piosenka Slade-ów. Swoją drogą kolendy są ładne ale... ileż można... Od listopada w każdym markecie... :/. Odpowiedz Link Zgłoś