Gość: k. IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 04.01.05, 22:39 NIECH PREZES TRAMWAJAMI PO MIESCIE JEŹDZI! NA BILETACH NORMALNYCH! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też gość Re: Nowy samochód szefa MPK IP: 212.191.130.* 05.01.05, 08:37 Ale sensacja! Że co, że prezes wielkiej firmy zamienił auto lepszej marki na gorszą. Czemu tak wszystko chcecie upupić i upodlić. dziwię się poważnej gazecie, że się takimi bzdurami zajmuje. Jeszcze niedawno uważałem, że Wyborcza jest najbardziej opiniotwórcza i nie zajmuje się beznadziejnym szczuciem. teraz... oj, nie wiem czy mój pogląd nie zaczyna ewoluować. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Nowy samochód szefa MPK 05.01.05, 09:22 Z artykułu: Octavia to jeden z 19 samochodów osobowych należących do spółki MPK. Oprócz niej na parkingach przed zajezdniami stoją głównie fiaty i trzy volvo (s40 i v40 o wartości ok. 100 tys. zł), kupione w latach 1998-2001 przez poprzedniego prezesa MPK. - Żadne auto nie jest przypisane do konkretnej osoby. Wszystkie przejeżdżają rocznie 50 tys. rocznie i służą do pracy - zapewnia Makowski. * * * Wszystkie kupione za poprzedniego prezesa? A to ciekawe... Czyżby zapomnieli już o nowym Volvo leasingowanym od pewnej firmy bodajże z Krakowa? Krótką i wybiórczą pamięć ma Wyborcza, no ale tytuł gazety mówi sam za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Kurczę - marnotrawią... 05.01.05, 09:51 zamiast kilku Volvo mogli by miec np. 10 Fiatów Seicento lub Panda. Ale jeździć Volvo do załatwiania różnych spraw??? Ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexa Re: Nowy samochód szefa MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:55 ŚWIETNIE! Szef MPK Octavią a jego KLIENCI!!!! obskurnymi, brudnymi, rozlatującymi się autobusami. Ostatnio na lini 86 był w autobusie DARMWOY PRYSZNIC w przegubie. Czy ktoś w końcu ukróci to wydawanie pieniędzy na luksusy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Nowy samochód szefa MPK IP: *.toya.net.pl 05.01.05, 16:45 Gość portalu: hexa napisał(a): > ŚWIETNIE! Szef MPK Octavią a jego KLIENCI!!!! obskurnymi, brudnymi, > rozlatującymi się autobusami. Nie przesadzaj, jest dużo w miarę nowych autobusów. A prezes musi mieć samochód służbowy i ten akurat nie wydaje się szczególnie luskusowy. A jeśli tego nie rozumiesz, to znaczy, że masz mały móżdżek i zżera Cię zawiść, że komuś się lepiej powodzi. Ale zakładam, że rozumiesz, więc no offence. :) Odpowiedz Link Zgłoś
topjes W końcu rozsądek! 05.01.05, 13:24 Nowa Octavia to wystarczający i odpowiedni samochód dla Prezesa takiej wielkości firmy. pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: W końcu rozsądek! IP: 212.191.74.* 05.01.05, 13:26 Zwłaszcza w dobie cięcia wydatków w MPK na czym się tylko da. A może Gazeta zainteresuje się co ze starymi Volvo bo chodzą plotki, że jedno z nich ma wpisane w papierach że Wąsowicz jest współwłaścicielem Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Nie rozśmieszaj mnie 05.01.05, 17:40 Chcesz znaleźć kandydata do pracy na stanowisku Prezesa nie dając mu nawet służbowego samochodu klasy C? No to szukaj - tylko nikogo sensownego nie znajdziesz. pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: Nie rozśmieszaj mnie! 05.01.05, 19:44 To Prezes Wąsowicz jest z konkursu? Z łapanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: W końcu rozsądek! IP: 212.191.130.* 06.01.05, 15:35 A ty w końcu weź się do roboty, a nie do plotkowania. Powinieneś wiedzieć, że nie ma możliwości żeby w MPK osoba prywatna była współwłaścicielem volvo lub innego pojazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: W końcu rozsądek! IP: 212.191.74.* 06.01.05, 16:17 To jest Polska kolega i nic mnie już w tym kraju nie zdziwi Gościu Odpowiedz Link Zgłoś