Dodaj do ulubionych

Prawie nic nie jem

20.01.06, 22:11
Mam 165 cm i waze 40-43 kg, roznie. Obojetnie,czy jem czy,nie jem wiecej nie tyje, jak cos to tylko chudne. Teraz przyszly mi dni "niejadka". Z tego co pamietam to ostatnie dni wygladaly tak:
Sroda jedna kromka z maslem i zoltym serem
Czwartek kawalek ciasta ("babki")
Piatek (dziś) rosol
Nie mam apetytu, na nic nie mam ochoty i w ogole nie jestem ani troszke glodna. Naprawde nie umiem tego zmienic, a spodni na miescie dla mnie sa moze 4 pary dobre [rozmiar 24 - takiego nie robia wiec nosze 25 troche za luzne. Co robic? Czy ja moge tak sie odzywiac? Czym to grozi? Co powinnam robic?
Obserwuj wątek
    • patriiciia Re: Prawie nic nie jem 21.01.06, 17:54
      Błagam Pomocy ;( Ja juz nie wiem co mam robic ;( Jak patrze na cos do jedzenia to tylko wymioty mam na mysli ;( Co robic?? Jestem zalamana ;(
      • sezamy Re: Prawie nic nie jem 21.01.06, 18:07
        > Co robic??

Przejsc sie do lekarza
    • indiana20 Re: Prawie nic nie jem 23.01.06, 23:17
      Dziewczyno, nie wiem ile masz lat, ale pytanie "Czy ja moge tak sie odzywiac? "
      mnie obezwladnilo..BMI lekko powyzej 14, ciuchow na Ciebie nie ma...Brak
      apetytu moze byc objawem powaznych problemow na tle fizjologicznym albo
      psychicznym..zgadzam sie z przedmowca zglos sie do lekarza!! I jedz z rozsadku
      przynajmniej
      • zdrowa_zywnosc_ekologiczna Re: Prawie nic nie jem 24.01.06, 10:54
        Jeżeli szukasz adresów sklepów ze zdrową żywnością zajrzyj na www.zdrowa-
        zywnosc.org
    • artur.kalinski Re: Prawie nic nie jem 03.02.06, 10:20
      Brak apetytu, który opisujesz z pewnością nie jest sytuacją normalną, dlatego
      uważam, że jak najszybciej powinnaś się skontaktować z lekarzem. Może to być
      objaw schorzenia, które nie daje o sobie znać w postaci bólowej. Warto zacząć od
      badań podstawowych, które pozwolą na podjęcie decyzji co dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka