Dodaj do ulubionych

migracje prezenterów radiowych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:27
w ciągu ostatnich kilku miesięcy dało się zaobserwować niespotykaną dotąd
skalę migracji łódzkich prezenterów radiowych (przez niektórych zwanych
didżejami).Prawdowpodobnie spowodowane były nowymi stacjami na rynku. I tak -
Bartek Lichawski - Parada-Złote Przeboje, Maciek Kokowicz - Plus - Złote
Przeboje, Krzysiek Wójcik - Eska - Gold -Classic (?) Ania Benoit -Classic -
Plus, Zbyszek Fidos - Eska - Złote - Classic, Aga Kołodziejska -Classic -
Złote, Michał Kwiatkowski - podobnie. Ruchów dużo jak nigdy dotąd. Które
radio waszym zdaniem straciło, a które zyskało?
Obserwuj wątek
    • domowy5 Re: migracje prezenterów radiowych 18.01.05, 11:38
      myślę, że niestety zyskały na tym rozgłośnie nowe. stare, łódzkie
      radiowe "marki" nie potrafiły zatrzymać u siebie dobrych prezenterów. nowi
      przyszli, podkupili i walczą o rynek chyba z dobrymi efektami.
      szkoda bo lubię lokalne rozgłośnie a teraz raczej przenoszę się za ulubionymi
      prezenterami do konkurencji :) nie ja jedna jak sądzę...
      pozdrawiam
      • Gość: radiofan Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:47
        no to pewnie słuchasz teraz Złotych Przebojów - pseudołódzkiej stacji, która
        przywędrowała z Warszawy, jako stacja pabianicka, a poprzednio pewnie słuchałaś
        Classica. Moim zdaniem jednak to Classic zyskał
        • Gość: kermit Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.toya.net.pl 18.01.05, 12:07
          Beda kolejne zmiany...
          Krzysiek Wojcik (Gold) do Classica, Maciek Zielinski (Classic) do Plusa...
          • domowy5 Re: migracje prezenterów radiowych 18.01.05, 12:16
            no to znaczy, że dopiero się zaczęło :)
            czekam z niecierpliwością
            nałogowa słuchaczka radia
          • lukasz.glowacki Re: migracje prezenterów radiowych 18.01.05, 12:29
            Gość portalu: kermit napisał(a):
            > Beda kolejne zmiany...
            > Krzysiek Wojcik (Gold) do Classica, Maciek Zielinski (Classic) do Plusa...

Zaiste - interesujące...
            • maciek-fm Re: migracje prezenterów radiowych 18.01.05, 12:35
              lukasz.glowacki napisał:

> Gość portalu: kermit napisał(a):
              > > Beda kolejne zmiany...
              > > Krzysiek Wojcik (Gold) do Classica, Maciek Zielinski (Classic) do Plusa..
              > .
              >
              > Zaiste - interesujące...

Taaaak... Plotki, zwykłe plotki...

Pzdr,
              Maciek
              • Gość: dudek Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:28
                wójcik był goldzie fatalny, a w classicu chyba są chorzy
        • domowy5 Re: migracje prezenterów radiowych 18.01.05, 12:14
          zdarzyło mi się posłuchać classica ostatnio (masz rację, że po przerwie na
          złote) i bardzo mnie rozczarowało. uważam, że to już nie ten klimat. no już
          dobrze :) - poranki classicowe zostały fajne.
          • Gość: doris Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 12:33
            podobno Wójcik właściwie już jest w classicu, a Zieliński musi mu ustąpić
            miejsca, więc pewnie pójdzie do Plusa, no bo gdzie (ewentualnie do parady).
            Domowy - które pasmo classica cię rozczarowało, bo wg mnie, jest teraz lepiej,
            niż jeszcze przed rokiem
            • Gość: domowy5 Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.toya.net.pl 18.01.05, 15:14
              zdarzyło mi się jakiś czas temu włączyć classic wieczorem i jakaś para
              prezenterów "dawała czadu" :) awaryjnie na całej linii.
              kiedyś też chyba w weekend nie znana mi prezenterka była, moim zdaniem, równie
              dobrze przygotowana do działań na antenie jak ja :)
              • Gość: kaska Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.femur.pl / *.femur.pl 18.01.05, 16:04
                dwa razy włączyłaś radio - to rzeczywiście masz przegląd sytuacji
                • Gość: domowy5 Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.toya.net.pl 19.01.05, 10:15
                  włączyłam radio wielokrotnie a radio classic swego czasu znałam bardzo dobrze.
                  nie wiem dlaczego uważasz, że nie mogę mieć na ten temat swojego zdania :)
                  prawdą jest, że obecnie już nie robię tego regularnie.
                  pozdrawiam
                  • Gość: Rekin Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:55
                    Słuchałem kiedyś Classica, ale to już przeszłość. Większość głosów, które z nimi
                    kojarzyłem przeszła gdzie indziej. Został tylko głos zapowiadający różne punkty
                    programu, ale teraz zaczyna mi się kojarzyć chyba z Polsatem.
    • Gość: kopfschmerz klasyczne migracje nie od parady IP: 217.153.187.* 18.01.05, 12:48
      czesc z prezenterow tez przeszla z plusa do ery, elektrony znowu z plusa do minusa, a ja
      przeszedlem sam siebie, nie bardzo wiem gdzie jestem, glowa mnie boli od tych migracji
    • Gość: Zwrotka Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:13
      Wójcik na guru didżejów wyrasta
      Fidos w Classicu sterczy jak omasta
      Lichawski paradę porzucił jak złoto
      Kokowicz zaś z plusa przeszedł doń z ochotą

Nie koniec to rotacji w świecie naszym małym
      Wszak ilość stacyjek składnikiem nie jest stałym
      Do grona tych aniołków, co serwują muzę
      Dołączy pewnie gigant, co je schrupie luzem.

• Gość: S Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.blaster.pl 18.01.05, 16:35
      Zyskała napewno trójka,bo żaden z nich do niej nie poszedł.
      • Gość: domowy5 Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.toya.net.pl 19.01.05, 10:20
        trójka to zupełnie inna jakość. to jest stacja, która żyje z abonamentów i
        zatrudnia 50 osób aby antena reprezentowała właściwy poziom. udaje się im to
        bardzo dobrze.komercyjne stacje mają tych osób najwyżej do 10.
        nie wiem czy wiesz, że piotr stelmach (obecnie, jak pewnie wiesz prezenter
        trójki)zaczynał przygodę z radiem w łódzkim classicu a marek niedźwiecki w
        studenckim radui żak politechniki łódzkiej a potem w radiu łódź:)
        • Gość: doris Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:48
          jest przynajmniej kilku prezenterów w Łodzi, którzy spokojnie poradziliby sobie
          w trójce. Prezenterów trójki cenimy w dużej mierze za to, że pracują właśnie w
          trójce.
    • Gość: Radar Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:13
      Lichawski... Parada - Złote trochę mnie drażni sposób prowadzenia, ale jest
      sprawny - punkt dla Złotych
      Kokowicz - Plus - Złote piekna barwa i kompletny brak inwencji - punkt dla
      Plusa, gdzie za Koko przyszła Benoit
      Wójcik - Eska - Classic Piękna barwa, dobry didżej - punkt dla Classica
      Benoit - Classic - Plus - niezła, ale ci co przyszli do Classica - lepsi -
      punkt dla Plusa i Classica
      Fidos - Złote - Classic - ciepły głos, inteligentny prezenter, świetnie by się
      znalazł w takim radiu jak Trójka - punkt dla Classica
      Kołodziejska - bardzo dobra - punkt dla Złotych, ale ci co za nią przyszli do
      Classica, nie są gorsi
      Kwiatkowski - Classic - Złote - wada wymowy, niezły, ale bez przesady. Ci co za
      niego przyszli do Classica - lepsi. Punkt dla Classica
      Jednym słowem chyba wszyscy zyskali, ale gdybym miał wybierać - the winner is
      radio Classic
      • Gość: Rekin Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:38
        Z tego rankingu wynika, że głównym rozdającym w tej rozgrywce był Classic. Ale
        zdaje się, że ludzie odeszli z tego radia z własnej inicjatywy... A ci, którzy
        przyszli pewnie nie mieli wyboru?
        Trudno mi oceniać, ale słyszałem wyłącznie parę nadającą późnym wieczorem -
        szkoda gadać. Tylko że ja jestem bardzo wybredny, a jednocześnie żarłoczny.
        • domowy5 Re: migracje prezenterów radiowych 20.01.05, 17:44
          drogi rekinie!!!
          mam przekonanie graniczące z pewnością, że masz 100% rację. classic miał
          świetnych prowadzących ale nie potrafił ich docenić i u siebie zatrzymać.
          zostali ci, którzy nie mieli innego wyjścia.
          sorry ale takia jest prawda.
          kwiatek może i ma wadę wymowy ale ci, którzy przyszli na jego miejsce nie
          dorównują mu pod żadnym względem. aga kołodziejska też jest świetna i również
          ją "podkupiły" złote przeboje.
          szkoda tylko, że tak świetny "sportowiec" jak tomasz brzeziński nadal pracuje w
          classicu. życzę mu, żeby trafił w miejsce gdzie go docenią.
          pozdrawiam!
          • Gość: misterna Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 08:20
            Brzeziński trafi w odpowiednim momencie na odpowiednie miejsce
    • Gość: michał_k Re: migracje prezenterów radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:36
      Monika Borysow też przemiściła się z Parady do Golda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka