Gość: MarcinK
IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl
23.05.02, 13:42
Witam
W zwiazku z wyadarzeniami jakie ostatnio mialy miejsce opuszczam to forum, ku uciesze
jak sadze wielu ludzi. Nie zamierzam przeszkadzac glownie Redakcji i Mlodziezy z WSHE
w ich fajnych i radosnych watkach i milych dysputach. Jesli kogos urazilem to w tym
miejscu przepraszam.
Nie chcac jednak poddac sie cenzurze nadal pozostaje na podforum wykletym lotniczym
i mniej wykletym, acz "osikanym" (bardzo dowcipnie, naprawde bardzo dowcipnie) przez
P8 - komunikacyjnym. Kot nie chce sie narazic na moje marudzenie, smieszne i
bezsensowne domaganie sie lotniska (mozna by tu sparafrazowac pewnych Forumowiczow,
a po ch...j Lodzi lotnisko, wszak mamy tak wspaniale rozwijajace sie miasto i bez tego),
powazne pisanie o tym co mnie w Lodzi razi i mierzi, co trzeba zmienic, co warto
promowac (np kupujmy lodzkie produkty itp), domaganie sie od lodzian pracujacych
w lodzkiej (badz, co badz) Redakcji GW, aby pomogli przelamac marazm tego miasta
i budzili w ludziach swiadomosc koniecznosci zmian - niech nie czyta postow sygnowanych
podpisem MarcinK. Kto to zrobi robi to na wlasna odpowiedzialnosc i ryzyko.
Pozdrawiam tu takze tych, z ktorymi nieraz sie niezgadzalismy lecz milo sie dyskutowalo,
wymieniac nie bede bowiem nie chce nikogo pominac. Mysle iz z wieloma osobami
uda mi sie nadal podtrzymac kontakty mailowe i osobiste jakie nawiazalismy poznawszy
sie poprzez Forum.
Pozdrawiam, MarcinK