IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.05.02, 13:42
Witam

W zwiazku z wyadarzeniami jakie ostatnio mialy miejsce opuszczam to forum, ku uciesze
jak sadze wielu ludzi. Nie zamierzam przeszkadzac glownie Redakcji i Mlodziezy z WSHE
w ich fajnych i radosnych watkach i milych dysputach. Jesli kogos urazilem to w tym
miejscu przepraszam.

Nie chcac jednak poddac sie cenzurze nadal pozostaje na podforum wykletym lotniczym
i mniej wykletym, acz "osikanym" (bardzo dowcipnie, naprawde bardzo dowcipnie) przez
P8 - komunikacyjnym. Kot nie chce sie narazic na moje marudzenie, smieszne i
bezsensowne domaganie sie lotniska (mozna by tu sparafrazowac pewnych Forumowiczow,
a po ch...j Lodzi lotnisko, wszak mamy tak wspaniale rozwijajace sie miasto i bez tego),
powazne pisanie o tym co mnie w Lodzi razi i mierzi, co trzeba zmienic, co warto
promowac (np kupujmy lodzkie produkty itp), domaganie sie od lodzian pracujacych
w lodzkiej (badz, co badz) Redakcji GW, aby pomogli przelamac marazm tego miasta
i budzili w ludziach swiadomosc koniecznosci zmian - niech nie czyta postow sygnowanych
podpisem MarcinK. Kto to zrobi robi to na wlasna odpowiedzialnosc i ryzyko.

Pozdrawiam tu takze tych, z ktorymi nieraz sie niezgadzalismy lecz milo sie dyskutowalo,
wymieniac nie bede bowiem nie chce nikogo pominac. Mysle iz z wieloma osobami
uda mi sie nadal podtrzymac kontakty mailowe i osobiste jakie nawiazalismy poznawszy
sie poprzez Forum.

Pozdrawiam, MarcinK
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrew Re: zegnam IP: *.wshe.lodz.pl 23.05.02, 13:46
      Jestem pod wrażeniem.
      Młodzież z WSHE.
      P.S. A tak naprawdę to za co cię wywalili z WSHE?
      • Gość: MarcinK Re: zegnam IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.05.02, 13:48
        I widzisz tylko utwierdziles mnie w slusznosci decyzji. Ja studia skonczylem jak Makary
        jeszcze w RPA siedzial (jesli wiesz o co chodzi).

MarcinK - po raz ostatni
        • Gość: Do. Re: zegnam IP: 129.194.53.* 23.05.02, 13:50
          Szkoda. Ale jesli tak zdecydowales to masz do tego pelne prawo. Moze czasem
          zajrze na komunikacyjne :-)
          Pozdrawiam.
          Do.
          PS. A moze za wczesnie na decyzje?
        • Gość: Andrew Re: zegnam IP: *.wshe.lodz.pl 23.05.02, 13:53
          Prawda jest taka że masz szczytne cele ale próbujesz je realizować poprzez
          konflikty i zrażanie innych ludzi. Zero dyplomacji. Masz zwyczajnie trudny
          charakter.
          P.S. Ale doktorat zrobił wcześniej od ciebie.
          • Gość: mch Re: zegnam IP: *.pai.net.pl 23.05.02, 14:07
            Charakter jak charakter - być może - psychologiem nie jestem. Widziałem jednak
            w wielu postach jak Marcin jest tępiony za to, że przypomniał omawianą już
            kiedyś sprawę. Niektóre jego posty często narażają się komuś, ale dla mnie to
            nie powód, żeby odrazu nad człowiekiem sądy inkwizycyjne stawiać.

A skoro tak nam się forum skonfliktowało, to proponuję, żeby wszyscy
            zainteresowani konkretnymi sprawami poszli sobie ze swoimi wątkami na podfora -
            tam jest nasze miejsce. A pozostałe wątki zostawiamy na ogólnym. A niech ktoś
            wtedy przyjdzie na podforum marudzić, że my tylko o jednym - to kopa w dupe
            dostanie. Po to są podfora, żeby o tym jednym gadać, a jak się komuś nie
            podoba, to nie musi tam zaglądać. Tylko, że wtedy na ogólnym zostaną tylko
            wątki głupawe, jak niegdyś określiła to Kropka... Ale niestety wszystko coraz
            bardziej ku temu zmierza.

Koniec kazania! :)

P.S.
            Wstawiłem się za Marcinem ponieważ nie zgadzam się z osądami niektórych osób na
            jego temat. Nie chciałbym, żeby z tego powodu na mnie wrzucano! Jasno się
            wyraziłem?
          • jasam Re: zegnam 23.05.02, 14:11
            Zdecydowanie bardziej zrażają posty z pisownią wulgarną.
            pozdr.
    • .pepe. Re: zegnam 23.05.02, 14:01
      Marcin - jest mi bardzo przykro. Byłem po Twojej stronie. Mam nadzieję, że
      znajdziesz skuteczniejsze medium, za pomocą którego będziesz mógł działać na
      rzecz dobra tego miasta.
      Wszystkiego najlepszego.
    • jasam Re: zegnam 23.05.02, 14:16
      Marcinie szkoda.
      Ale może takie przyszły czasy i na to forum.
      Zostają potfory, To jest chyba najlepsze wyjście.
      do usłyszenia, zobaczenia, przeczytania.
      pozdr.
    • p8 Re: zegnam 23.05.02, 14:43
      Żegnam - Tylko proszę Cię, bądź konsekwentny.

panBozia
    • Gość: flip Re: zegnam IP: *.p.lodz.pl 23.05.02, 17:58
      Alez Marcinie - toz to burza w szklance wody. Musimy sie zreszta przyznac, ze w
      ogole nie wiemy o co chodzi. Zainteresowalo nas wylacznie to, ze z forum
      ubedzie Nieglupi Ktos.
      Protestujemy!
    • geograf Re: zegnam 23.05.02, 18:10
      Marcinie...
      Szkoda, szkoda że się poddajesz. Nie warto.
      Owszem, awantura była niemała, ale wiesz co by było gdyby po każdej takiej ktoś odchodził??
      Naprawdę!!!
      Popieram Cie całkowicie i mam nadzieję, że jednak wrócisz tu i to szybko...
    • bruno11 Re: zegnam 23.05.02, 19:36
      Przykro mi, ale uważam, że rację mają Ci, którzy są przeciw Tobie. Naprawdę
      zachowujesz się jak nieomylna we własnym mniemaniu primadonna. Zawsze wszystko
      wiesz najlepiej, nigdy się nie mylisz, jesteś najmądrzejszy. Ale znacznie
      poważniejsza Twoja wada jest taka, że oprócz tego, że masz trudny charakter -
      sprawiasz wrażenie człowieka kompletnie pozbawionego emocji. Nigdy nie
      żartujesz, nie pokazujesz swoich uczuć. Twoje zaangażowanie jest równie mocne,
      co wyzute z serca i duszy. Potrafisz dowodzić scholastycznie, ale pośmiać się z
      siebie - już nie. Poczucia humoru, niestety, nie masz zresztą za grosz. A
      musisz wiedzieć, że tacy ludzie nie są lubiani. Pewnie w szkole byłeś prymusem,
      ale za to nie miałeś kolegów, zgadza się? Teraz zresztą też chyba nikogo nie
      masz i internet jest dla Ciebie jedyną okazją do kontaktów z ludźmi. Bo w pracy
      jesteś jak podejrzewam popychadłem. Może i wykształconym, ale pewnie nowym,
      które jest przez wszystkich ustawiane. Twoi zwierzchnicy mają prawdopodobnie
      mniejszą wiedzę od Ciebie, ale niestety więcej do powiedzenia. Może i chcesz
      dobrze, tylko że nikt Cię nie słucha. A Ciebie to frustruje i później wylewasz
      żółcie na forum. Tu nikt nie przerywa Ci w pół zdania i nie każe brać się do
      roboty, co?
      Wybacz, ale rozśmieszyła mnie Twoja deklaracja, że z forum ogólnego znikasz i
      poprzestajesz na udziale w forum komunikacyjnym. Przecież i tak niemal nigdy
      nie pisałeś na głównym! Kolejny to dowód na to, że nie masz honoru i że taka
      naprawdę to forum jest dla Ciebie całym życiem. Trochę mi nawet Ciebie żal...
      • hubar Re: zegnam 24.05.02, 00:26
        Zgadzam się z Tobą Bruno! Pewnie że wybrałeś nieco ciekawą drogę ale sądzę że
        dobrą! Już raz biedny MarcinK pisał że nas opuszcza... niestety wrócił i znów
        narobił smrodu i niepotrzebnej goryczy!

Marcinie czy Ty potrafisz coś robić? Czy tylko pisać i być tak upierdliwym że
        aż czasem słów brakuje na to jak się z Tobą rozmawia!?

PS Tylko dotrzymaj słowa

• zamek Re: zegnam 23.05.02, 20:30
      Marcinie,
      przyznam, że czuję się głęboko zawiedziony Twoją
      decyzją. Liczyłem na to, że przyjmiesz zaproszenie
      Redakcji do dyskusji - przecież po to tu jesteśmy, aby
      dyskutować i próbować się zrozumieć. To niełatwe i z
      pewnością tysiąckroć trudniejsze od efektownego
      trzaśnięcia drzwiami i zwalenia na WSHE. Ostentacja tu
      nikomu nie służy, a ponadto zawsze pozostawia niesmak.
      Myślę, że można było jeszcze próbować się dogadać.
      Życzę Ci powodzenia.
      Zamek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka