Gość: Snake IP: *.lodz.msk.pl / 81.219.126.* 01.02.05, 23:48 Pamiętam kino GDYNIA. Jestem tym szczęsliwcem któremu udało się poznać to nieistniejące kino. Jednak dopiero po tym artykule poznałem jego historię. Szkoda że tak się ona kończy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ropsu Re: Pierwsze stałe kino 02.02.05, 05:53 Tez pamietam!!! Nieraz sie tam spedzilo wagary :) Szkoda, ze juz nie ma GDYNI, a budynek tez umiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zirytowany Re: Pierwsze stałe kino IP: *.lze.lodz.pl 02.02.05, 07:50 Zabytkowy budynek niszcze kilkanaście metrów od Piotrkowskiej. Za każdym razem gdy tamtędy przechodzę to mnie szlag trafia:[ Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Pierwsze stałe kino 02.02.05, 14:50 Kolejna ciekawostka Łodzi - mało nagłośniona. Sowa: forumowe-obrazki.w.interia.pl/pages/sowa.htm pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Re: Pierwsze stałe kino IP: *.30-151.libero.it 03.02.05, 00:48 Taaak . Ilekroc tamtedy przechodze to lezka sie w oku kreci.nieraz zamiast do szkoly to szlismy z paczka do Gdyni na :Emanuelle lub Luk Erosa.Ech to byly czasy.GDYNIA ,KINO NON-STOP OD 10 DO 22 pamietacie to jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech nie widac sowy..uuuuuuu IP: *.toya.net.pl 04.02.05, 01:33 autorowi zdjecia- arturowi wojciechowskiemu w kadrze zdjecia nie udalo sie zmiescic sowy....brawo! Odpowiedz Link Zgłoś