por_borewicz 30.05.02, 20:13 ... co to oznacza i jakie moze miec skutki, jak sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blenda Re: cztery superjedynki dla Ich Troje.... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 22:24 2 superjedynki ciekawe co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por. B Re: cztery superjedynki dla Ich Troje.... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 22:34 i beda jeszcze dwie... ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: cztery superjedynki dla Ich Troje.... IP: *.bluewin.ch 30.05.02, 22:39 Mysle, ze ludzie ich lubia za charyzme :-) A w ogole i tak nagrody dostaja stare wyprobowane gwiazdy to po co sie w ogole ekscytowac? Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por. B. Re: cztery superjedynki dla Ich Troje.... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 22:46 Witam Dosiu! Alez nikt sie nie ekscytuje... My tylko tak... zeby troche ruchu na forum wprowadzic, bo jakos dzis martwo... Pozdrawiam Por. B. BTW: nie ma to jak Kaja P. (ehhh te wspolczesne gwiazdy, jak w oswieceniu do telewizji, radia festiwali i sklepow warzywniczych pasuja...) :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: cztery superjedynki dla Ich Troje.... 30.05.02, 22:58 Nie mam pojęcia skąd tak to wyszło, ale myslę że to lekka przesada. Chyba to dla przeciwwagi do Fryderyków. Właściwie to Fryderyki chyba były po to tak olewająco nastawione do Ich3, bo przewidywali co się stanie w Opolu. Dla mnie to beznadzieja! Ale skoro to się komuś podoba... jeszcze Krawczyk, Kaja Pas coś tam, no a w tym towarzystwie T.Love hehehe Bartolomeo co Ty na to? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: cztery superjedynki dla Ich Troje.... 30.05.02, 23:04 Wlaśnie miałem o tym napisać. T.LOVE między Ich Troje a Kają Paschalską. Chyba Mungo sam siebi pytał: Co ja tutaj robię? CO doskonale było widać w wywiadzie. Muniek: Idziemy na browar, cześć!! Dobrze to podsumował! A co do Czerwonego, to podobnie jak przed rokiem 90% czasu jest jego. Zagrali już chyba wszyskie swoje hymny dla umęczonych, zreszonych i walczących. Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B. O Boszzzz, juz nie moge... !!! (no txt) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: O Boszzzz, juz nie moge... !!! (no txt) 30.05.02, 23:18 hehe na dodatek jeszcze jakieś płyty dostali. Nie wiem co się działo póniej, bo jak zaczęli mu spiewać "sto lat", a on się zaczął niby tam wstydzić, to wyłączyłem TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi-pi Re: O Boszzzz, juz nie moge... !!! (no txt) IP: *.skydive.pl 31.05.02, 19:52 Trzeba dokładnie oglądać, bo sto lat śpiewali nie "Ich Troje" lecz Violeccie Villas.A tak na marginesie tej dyskusji należały im się te superjedynki to i dostali. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: O Boszzzz, juz nie moge... !!! (no txt) 31.05.02, 21:34 Ja się nadziwić nie mogę, że ludzie się tak podniecają badziewną Kozidrakową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: O Boszzzz-Kozidrak! IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 31.05.02, 23:06 No właaaaśnie:( "Dwa serca, dwa smutki" to dla mnie numer kultowy. Ale od kilku lat jej popisy grafomanii mnie przerażają: "gdy po mnie zostanie plama na ścianie..." Brrrrr, jak można. A w Ich3 gra na tyłach mój znajomy, tak więc mam zawsze info z pierwszej ręki: o Czerwonym mówi niechętnie, np. "całe życie z wariatami...". Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: O Boszzzz-Kozidrak! 01.06.02, 14:46 Nieeee. Mój ulubiony to: Kiedy się stanę plamą na ścianie Nie myśl o mnie źle... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: O Boszzzz, juz nie moge... !!! (no txt) 01.06.02, 02:54 Ej Pipi ja ogladałem!! Ja nie mówię jak śpiewali Violletcie, ale jak już na koniec śpiewano im, a Michałek taki zawstydzony był, ojejku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: cztery superjedynki dla Ich Troje.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.06.02, 09:53 por_borewicz napisał(a): > ... co to oznacza i jakie moze miec skutki, jak sadzicie? Oznacza to tyle, ze ten zespol(nie wiem dlaczego!?!??) podoba sie publicznosci. Kazdy kto mial przez ostatni rok stycznosc z powiedzmy 5, 6 letnim dzieckiem wie jedno: Maja plyte Ich3 i rodzice sa zmuszeni jej sluchac. Moze nie wszystkie dzieci w tym wieku, ale zdecydowana wiekszosc. Takze od najmlodszych sluchaczy robia sobie marke na przyszlosc. Oznacza to takze, ze Polacy chyba juz zatracili muzyczny gust...... Ale jak wiadomo: "de gustibus non......." Skutki tego badz co badz bezapelacyjnego zwyciestwa tej grupy, beda takie, ze wzrosnie ich ranga. Teraz juz inaczej trzeba bedzie traktowac ten zespol, z wiekszym powazaniem.......niestety. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
vladip refleksja na dziś... 01.06.02, 10:29 Hmm słuchajcie.. a może to jest tak że to po prostu my się zestarzeliśmy... i nie rozumiemy potrzeb młodszego pokolenia Jeszcze jakiś czas temu na fali był rock&roll, ostry, zbuntowany. Dziś nie ma już czasu na bunt, dziś liczy się to, na czym robi się kasę i wszystko, nawet bunt i prowokacja są "kontrolowane" i podporządkowane marketingowi A wracając do ich 3 to czy chcemy czy nie, jeżeli utrzymają swoją popularność przez jakieś ca 10 lat to staną się klasyką obok Lady Punk czy T.Love. W tej sytuacji pociesza mnie jedynie myśl, że są z Łodzi i że głośno o tym mówią pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: refleksja na dziś... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.06.02, 10:35 Moze masz racje.............ale nie Ich3 to nie jest muzyka, moze nie rozumiem ukrytego w niej piekna, ale to nie jest muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: refleksja na dziś... 01.06.02, 10:42 A ja jako Stary Człowiek Forum i Stary Belfer muszę się zgodzić z werdyktem. Komu jak komu, ale Ich 3-gu cztery soczyste superpały na cenzurce należą się jak nic! Pozdrawiam i nie przejmujcie się. Pozostańcie sobą, słuchajcie tego, co lubicie. Od Ich 3-ga świat się nie wywróci... Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: refleksja na dziś... 01.06.02, 11:08 zamek napisał(a): > A ja jako Stary Człowiek Forum i Stary Belfer muszę się > zgodzić z werdyktem. Komu jak komu, ale Ich 3-gu cztery > soczyste superpały na cenzurce należą się jak nic! Zamku, mogę Cię cytować? :-)))))) > Pozdrawiam i nie przejmujcie się. Pozostańcie sobą, > słuchajcie tego, co lubicie. Od Ich 3-ga świat się nie > wywróci... No cóż, chyba nic innego nam nie pozostaje... Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: refleksja na dziś... 01.06.02, 11:23 tulka napisał(a): > Zamku, mogę Cię cytować? :-)))))) Tuleczko, masz ode mnie wieczysty placet :)))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
zamek refleksja na dziś... - glossa do samego siebie 01.06.02, 11:33 zamek napisał(a): > Od Ich 3-ga świat się nie wywróci... Wprawdzie... poczytajcie poniżej (zasłyszane przez moich rodziców na koncercie Jana Pietrzaka w 1979 r.). Rozmawiają dwaj tzw. smutni faceci, którzy wtenczas bywali na każdej imprezie artystycznej: - Coś dużo dziś puściliście. - Nie obawiaj się. Rewolucji z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: refleksja na dziś... 01.06.02, 10:42 Gość portalu: Mlody napisał(a): > ale nie Ich3 to nie jest muzyka, może nie rozumiem > ukrytego w niej piękna, ale to nie jest muzyka. znam wiele osób dla których jazz czy rythm&blues to też nie jest muzyka.. dla mnie muzyką nie jest np techno, ale jak to ktoś wcześnie wspominał de gustibus... pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: refleksja na dziś... 01.06.02, 10:43 I jeszcze Młodemu - z muzyką jest jak z pogodą. Jest zawsze, tylko w różnym bywa stanie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: refleksja na dziś... 01.06.02, 15:11 a to bardzo ladne, Zameczku... ;-) pzdr Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: refleksja na dziś... 01.06.02, 15:29 Dzięki Panie Władzo :) Ale to nie do końca moje - tak o pogodzie uczył mój ukochany i nieodżałowanej pamięci pan od geografii, prof. Józef Witek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś