sylwiassss 08.02.05, 16:37 Gdzie mogę zgłosić skargę/reklamację na to, że listonosz uszkodził moją przesyłkę? Dodam, że podlegam pod Kolejową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
48xmax1 Re: urząd pocztowy - 08.02.05, 17:01 Moja rada - zadzwon na Kolejowa 716 25 19 - i tam (ale zadaj polaczenia z szefem/szefowa) zapytaj co dalej. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: urząd pocztowy 08.02.05, 17:27 Jak już napisałem tu: www.vortal.zgierz.com.pl/ipbmb/index.php?showtopic=50 takie sprawy załatwia się w głównym urzędzie, ale nie wiem czy warto jeśli wartość przesyłki nie była za duża zrób jakieś kuku listonoszowi :D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: urząd pocztowy 08.02.05, 19:17 No właśnie...... :-((( Wartość przesyłki nie była duża, ale mnie zagrzał strasznie swoją bezmyślnością. Wepchnął na siłę termos 0,5 litrowy to takiej zwykłej skrzynki (jak są zwykle w blokach) wyginając całą półkę skrzynki, która znajduje się nad moją. Dodatkowo musiałam wzywać owego listonosza, żeby przyszedł i wyrwał mi tą przesyłkę ze skrzynki, gdyż ja nie byłam w stanie. Udało mu się (brawoooooo), szkoda tylko, że została przez niego podarta i termos pogięty. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 glupi listonosz... 18.02.05, 19:17 bo jak inaczej to wytlumaczyc... powinien zaniesc na gore albo napisac ze do odbioru na poczcie bo nie dalo sie zostawic... ale na sile wpychac... ech Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: urząd pocztowy 18.02.05, 21:44 Może miał zeza zbieżnie odwrotnego i wydawało mu się, że wejdzie....Nie weszło niestety, ino blaszki pogiął...sic! Ale może termosik ciężkawy był i nie chciało mu się go dźwigać w tę i nazad :P OK, nie bronię go już bo powiecie że dywersję prowadzę :P Odpowiedz Link Zgłoś