Gość: Anulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:50 Co z tymi wirusami które są w Quaratine?? czy mam coś z nimi zrobić czy one już są usunięte?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Quaratine 01.03.06, 17:55 Pliki w kwarantannie nie są usunięte. Są w... kwarantannie ;) jeśli dasz coś do kwarantanny i po jakimś czasie (np tygoniu) okaże się, że wszystko chodzi i działa jak trzeba to możesz te pliki usunąć całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Quaratine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:11 A skąd bede wiedziała które były w kwarantannie, mam je sobie zapisać?:) bo ich jest bardzo dużo. Mam jeszcze pare pytań bo w końcu chciałbym zeby mój komputer chodził normalnie bo cały czas się zawiesza. A więc: 1. Jak wchodze na dysk D to niektóre foldery są opisane na niebiesko, czy to dlatego że zrobiłam kompresuj dysk zeby było na nim więcej miejsca?? 2. Co jeszcze moge zrobić aby ten komputer szybceij chodził?? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Quaratine 01.03.06, 18:18 1. Tak 2. Bezpłatnie: przeskanować dyski scandiskiem, antywirusem, anty-spyware, zrobić defragmentację dysku. płatnie: dołożyć ram, zmienić dysk, płytę główą czy procesor na szybsze. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Quaratine 01.03.06, 18:25 > A skąd bede wiedziała które były w kwarantannie, mam je sobie zapisać?:) yyy nie rozumiem? Chyba twój antywirus ma opcję czyszczenia plków z kwarantanny? Korzystasz z niej i tyle. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś