Dodaj do ulubionych

dobry ortopeda?? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:00
miesiąc temu uszkodziłam więzadła w kolanie, kiedy chciałam dostać się do
ortopedy okazało się, że tylko prywatnie można się przebadać - chyba że chce
czekać dwa miesiące!!! wydałam już kupe kasy i ortopeda chce mi zrobić
artroskopie. Chciałam się skonsultować z innym. Najlepiej byłoby bezpłatnie
ale jak mam płacić to chce mieć pewność, że idę do dobrego specjalisty. mam
na myśli lekarzy z łodzi.
Pomóżcie!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: fleurette Re: dobry ortopeda?? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 12.02.05, 23:52
      mnie od 10 lat nie zdarzyło się spotkać dobrego ortopedy od kolan choć usilnie
      szukam. moge za to poodradzać kilku. dobra sławą cieszy się niejaki witoński,
      ale mnie nie udało mu sie wyleczyć. przyjmował i pewnie nadal przyjmuje w
      medaxie na zielonej.

powodzenia w poszukiwaniach.
    • acid33 Re: dobry ortopeda?? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.02.05, 06:34
      jest taki koleś, nazywa się Fabiś. Dobry fachowiec i nie okrada a jak może z
      kasy chorych, to robi z kasy chorych, jak trzeba to i załatwia inne rzeczy.
      Kumpel się u niego leczy i właśnie niedawno operował mu kolano (więzadła
      krzyżowe). Leżał w jakiejś prywatnej klinice na Kopernika. Powinno być dobrze!!!
      Zadzwoń do Jacka i spytaj o numer telefonu lub inny kontakt do Fabisia, powiedz
      Jackowi, że numer dał Ci Krzysiek, ok? 509-591-600, powodzenia!
      • Gość: fleurette Re: dobry ortopeda?? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 13.02.05, 11:59
        dr Fabiś przyjmuje w nawrot-medzie nawrot 2a. wizyta sama 90 zł. miłego leczenia
        <operacje akurat robi dobrze, choc moja koleżanka mu sie w trakcie
        wybudziła...>. ps. właśnie sie u niego teraz lecze, ale nie widze poprawy :)
        • Gość: chojrak6 Re: dobry ortopeda?? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:39
          na co sie leczysz? też więzadła? podaj prosze tych których odradzasz, może
          jesli nie znajde dobrego niech chociaz nie dam sie kroić jakiemuś
          szarlatanowi.....
      • Gość: chojrak6 Re: dobry ortopeda?? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:40
        a może zaprosisz kolegę na forum albo podasz mi jego nr. gg?
        • Gość: mrozek Re: dobry ortopeda?? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:41
          czesc, akurat o dr. Fabisiu slyszalem tez b. dobre opinie. Probowalem sie z nim
          dzis, 13/02/2005 skontaktowac, ale jest na urlopie we Wloszech. Wczoraj mialem
          maly wypadek narciarski - skrecenie kolana. Na szczescie wyglada na to, ze tylko
          ponaciagane więzadla poboczne, ale jakos mam problemy z daniem wiary fachowcom z
          Sienkiewicza.

Zdrowka i powodzenia zycze!

• jasam Re: dobry ortopeda?? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!1 14.02.05, 10:05
      dr Andrzej Szmigiel, przyjmuje w soboty w Dermedzie na Piotrkowskiej chyba 38.
      Niestety wyjechał z WAM-u do Radomia - gdzie pracuje i przyjeżdża do Łodzi tylko
      raz w tygodniu ( i to nie zawsze, bo często wyjeżdża na rózne konferencje i
      wymiany doswiadczeń).
      Trzeba dzwonic i zapisac się na wizytę.
      Mi bardzo pomógł, odsuwając operację o kilka lat. Woli leczyc niź kroić, choć
      jest jednym z pionierów w Polsce technik laserowych. Naprawdę polecam.

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka