Gość: P.B. IP: *.eranet.pl 14.02.05, 23:11 Serdecznie pozdrawiam z okazji Walentynek z zasypanego sniegiem Monachium. Milego zakonczenia Walentynek. P.B. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota rewpodzrowienia 15.02.05, 00:42 że też cię akurat w walentynki wysłali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barracuda7110 Re: Pozdrowienia z daleka :) IP: *.dsl.telepac.pt 15.02.05, 03:38 Pozdrawiam z Portugalii :). Piździ tu w nocy jak trzeba :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Pozdrowienia z daleka :) IP: *.client.comcast.net 15.02.05, 09:02 pozdrawiam z Portland, OR - tu juz drzewa kwitna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B. Re: Pozdrowienia z daleka :) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 03:35 No dobra, pozdrawiam z Łodzi. Wróciłem. Przejechanie 1150 km ze Szwarcwaldu (bo z Monachium przemiescilem sie do Szwarcwaldu - tu podroz 300 km autostrada zajela "jedyne" 6 ,5 godziny ;-) ) zajelo mi 18 godzin.... !!@#$#%%^$#$#! ŚNIEG !! Ale udalo sie dojechac w jednym kawalku i bez zarysowan :-) Home, sweet home - ide spac, a co! Pzdr P.B. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Pozdrowienia z daleka :) 17.02.05, 10:52 Gość portalu: P.B. napisał(a): > No dobra, pozdrawiam z Łodzi. Wróciłem. Przejechanie 1150 km ze Szwarcwaldu (bo > z Monachium przemiescilem sie do Szwarcwaldu Do kliniki*) na kliniki? > Home, sweet home - ide spac, a co! A to dobranoc - krótkie bo... , a ha! *) Taki serial był kiedyś, Klinika w Szwarcwaldzie, czy jak... Odpowiedz Link Zgłoś