hip_hopek 04.06.02, 15:27 mam problem jak moge zrobic stronke jaks łatwą albo trudniejsza to juz nie ma znaczenia ale zrobic ???na za tydzien moze dacie jakieś wskazówki albo rady ... :-) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
y? Re: stronki WWW-czarna magia 04.06.02, 15:36 na takie prostsze stronki polecam kurshtml.helion.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: stronki WWW-czarna magia 04.06.02, 15:47 Możesz ściągnąc Pajączka (edytor stron) i ma on w sobie generatory stron. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hip_hopek Re: stronki WWW-czarna magia 04.06.02, 15:58 Panie Samie ale skad moge go sciagnąć? bo ja nie wime ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isatje Re: stronki WWW-czarna magia IP: *.upc-d.chello.nl 04.06.02, 18:25 Polecam Front Page. Nie jest bardzo skomplikowany....po kilku miniutach nawet wydaje sie przyjazny. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: stronki WWW-czarna magia 04.06.02, 18:29 Zupełnie niezły generator stron WWW ma pakiet Mozilla 1.0 - pomijając już znakomitą przeglądarkę i prgram pocztowy. Polecam. mozillapl.sourceforge.net/modules.php?op=modload&name=News&file=index&catid=2&topic= Pozdrowionka, także dla Siostruni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: stronki WWW-czarna magia 04.06.02, 19:07 Tu Por. B. polecam edytor ezhtml do pobrania ze strony ezhtml.bydnet.com.pl Wygodny dla poczatkujacych webmasterow pzdr Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: stronki WWW-czarna magia 04.06.02, 21:42 :)) a ja sie ucze stronek na "źródle". Nie mam żadnego podręcznika, a jedyna strona www o html jaką znam zawiera nazwy kolorów :)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip_sad Re: stronki WWW-czarna magia IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 21:46 a ja potrzebuje zrobic stronke obojetnie o czym ale musze zrobic na informatyke na za tydzień ehh i nie wiem nic jak moge to zrobic bo nasza kolesiówa jest ...no jak to powiedziec wiecie o co chodzi ... narazie wszystkim hip_hopek saD Odpowiedz Link Zgłoś