booloo 21.02.05, 23:33 Zrobimy małą sondę, które LO w Zgierzu jest lepsze:p choć to coś w rodzaju wyższości świat Bożego Narodzenia nad Wielkiej Nocy ale ciekawe jak to się na forum układa... Niniejszym oddaje ogłos na Staszica:p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agretop Re: Staszic vs Samorzadowe 21.02.05, 23:43 heh... staszic nie tylko w zgierzu najlepszy... przecież wedle ojca dyrektora to jedno z najlepszych w polsce! oczywiście głos oddaję na LO nr 1 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aguti Re: Staszic vs Samorzadowe 22.02.05, 00:06 Przecież wiadomo, że "JEDNA WIELKA RODZINA" rządzi;P głos na Staśka! Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Staszic vs Samorzadowe 22.02.05, 01:06 A ja się wyłame! Głos na ZSZ nr 1! Odpowiedz Link Zgłoś
spekulant86 Re: Staszic vs Samorzadowe 22.02.05, 20:12 Ech... oczywiscie ze Staszic ;p Te 3 lata zobowiazuja, pozdrawiam staszicowcow! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Staszic vs Samorzadowe 22.02.05, 21:26 Staszic - bleee..... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: Staszic vs Samorzadowe 22.02.05, 21:45 rodzina staszicowska rulez:D Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Staszic vs Samorzadowe 22.02.05, 22:53 Myślałem że Samorządowe będzie miało lepsze notowania... a tu nico Odpowiedz Link Zgłoś
mysia63 Re: Staszic vs Samorzadowe 26.02.05, 13:01 Oczywiście, że Staszic! :o) Choć ostatnio stwierdzam ze smutkiem, że źle się dzieje... A wiem co mówię, bo chyba byłam zapisana do Staśka jeszcze przed urodzeniem... ;o) i ostatnio czegoś jakby brak...a szkoda. Ale mimo wszystko Staszic zawsze będzie najlepszy! :) Buziaki dla Staszicowców Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: SLO :D /nt 27.02.05, 02:14 cos mi sie zdaje booloo ze jestesmy w mniejszosci jesli chodzi o faworyzujacych SLO... Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Staszic vs Samorzadowe 27.02.05, 03:30 - from: wróżka:-> -> Pewnie za jakiś czas nie będzie tematu. Pacjętów nie będzie. Jakiś jeden pewnie szkoło-podobny stuff będzie działał za społeczną kasę typu wash-and-go. Tereny zajmowane w "mieście" przez szkoły opędzlowane zostaną na bierzące potrzeby systemu. A po nas choćby las... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Staszic vs Samorzadowe 27.02.05, 10:24 to chyba raczej wątek "do jakiej szkoły chodziłeś,łas" no cóz:stasiek Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Staszic vs Samorzadowe 27.02.05, 21:49 niekoniecznie... przecież jeśli ktoś uważa że źle wybrał, to może wskazać na konkurenta Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Staszic vs Samorzadowe 28.02.05, 05:43 Przepraszam za bierzące, człowiek uczy sę całe życie, a czasami mu się taki bzdet wklepie. Szkoły w centrum "miasta" zajmują niezłe parcele i pewnie trzeba było by je "sprywatyzować". Zawsze parę groszy wpadnie na dołożenie do jakiejś "miejskiej" inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Staszic vs Samorzadowe 28.02.05, 05:49 Słyszałem o spotkaniu "matura'85" dla wszystkich klas. Organizacja w toku - a 20lat minęło jak jeden dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Staszic vs Samorzadowe 28.02.05, 22:04 no to może z tej okazji zburzą mur i zagospodarują klepisko Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Staszic vs Samorzadowe 01.03.05, 03:45 taa, ten mur jak zburzą to pewnie na rozbudowę pakingu starostwa... HEHE... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Staszic vs Samorzadowe 01.03.05, 14:41 protestuję,to historyczny mur pan dyro dobruchowski zawsze mawiał: "jak komus się nie podoba,to zawsze może przez mór przeskoczyc tam czekają na niego z otwartymi ramionami" hehe kiedys nienawidziłem go za takie teksty dzisiaj łezka w oku się kręci Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Staszic vs Samorzadowe 01.03.05, 22:45 hehe ale to nie o tym murze mowa:p Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Staszic vs Samorzadowe 02.03.05, 08:33 ups,to rzeczywiscie mały nietakt popełniłem;) i nie rozumiem jak mogłem napisać mór o murze oczywiście nie było moim zamiarem obrażanie kogokolwiek miałem znajomych wielu w budowlanie i tylko nie mogłem zrozumieć co to za szkoła gdzie najważniejszą osobą była niejaka wożna -grożna jadzka czy jakos tak:P Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: Staszic vs Samorzadowe 01.03.05, 23:11 nigdy nie zapomne jak szlam ktoregos roku po zimowych feriach do szkoly a po lewo na MURZE przy wejsciowej bramie byl zrobiony napis swieza farba: "Dobruchowski ch.. ci na imie!!!" Chociaz takiej dzialalnosci nigdy nie bede popierac jednak jakos ten incydent wspominam ze szczegolnym sentymentem:) Po jakichs dwoch dniach nieudolnie zamalowali ale jak sie ktos dobrze przypatrzy to chyba jeszcze dojrzy Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Staszic vs Samorzadowe 02.03.05, 00:19 to chyba była sprawka jakiegoś niedoszłego maturzysty Odpowiedz Link Zgłoś
aguti Re: Staszic vs Samorzadowe 02.03.05, 20:26 no ale podobno, wieś gminna niesie że Stasiek schodzi na psy. Niedługo nie będzie sensu mówic za płot;) albo budowlanka zacznie tak mówić Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Staszic vs Samorzadowe 02.03.05, 23:18 budowlanki to zdaje się nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Staszic vs Samorzadowe 03.03.05, 03:33 Podobno jest tam teraz ZZSP "Zgierski Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych" - Spęd z innych obiektów ku uciesze sorboniastych. Bur..l jak ta lala. Pewnie nic z tego nie bedzie. Za dobry punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Staszic vs Samorzadowe 03.03.05, 08:18 no proszę jakich ciekawych rzeczy mozna sie na forum dowiedzieć:) widzę że szkoła za płotem odeszła razem z Dobruchowskim Odpowiedz Link Zgłoś
malpazielona Re: Staszic vs Samorzadowe 29.03.05, 16:27 a tekst na murze: "FANTASTYCZNIE" - jest jeszcze? to pytanie do młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
malpazielona Re: Staszic vs Samorzadowe 29.03.05, 16:25 Skok przez mur do sąsiadów?? to tekst dancewicza-chemika. ileż to łez niewieścich było przelanych, a chemik kochał te załzawione oczy, oj kochał... Ja jako jedna z niewielu oparłam się i nie miał satysfakcji, choć było jedynie dost. ledwie. Piękne to były czasy, najpiękniejsze. Wiadomo na kogo głos. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Staszic vs Samorzadowe 29.03.05, 16:51 chociaz nie lubiłam mojego LO to mimo wszystko jestem jego absolwentka.....gło na........... SLO Traugutta <ehhh...dawno mnie tam nie było> Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Staszic vs Samorzadowe 11.04.05, 20:30 normalnie się niedawno dowiedziałem że Pani dr z którą mam zajęcia, ukończyła Staśka. Jest łodzianką z Radogoszcza, hehe Odpowiedz Link Zgłoś