Gość: asgo IP: *.lodz.mm.pl 22.02.05, 17:52 powiedzcie mi, gdzie w Łodzi mozna iść na akupunkturę (niestety płatną), bo strasznie mnie boli rwa kulszowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dgama Re: akupunktura 22.02.05, 21:42 skontaktuj się z lekarzem w Poradni Leczenia Bólu Szpitala MSWiA na ul.Północnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajajjj Re: akupunktura IP: *.retsat1.com.pl 22.02.05, 22:37 akupunktura nic nie da - ból na pewien czas może przejść, ale problem pozostanie i po pewnym czasie powróci i to z więkzą siłą...należy się skupić na leczeniu przyczyn (kręgosłup), a nie objawów...btw - jak nisko "schodzi" ból w nodze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asgo Re: akupunktura IP: *.p.lodz.pl 23.02.05, 09:00 ból promieniuje aż do łydki, najgożej jak dłużej jestem w te mrozy na dworze, to mi cała noga sztywnieje. chodziłam w Palmie na rehabilitacje, ale nic nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajajjj Re: akupunktura IP: *.retsat1.com.pl 23.02.05, 13:54 miałam podobnie, tylko że u mie ból promieniwał do uda. teraz wykonuje serię ściśle określonych ćwiczeń i to mi póki co pomaga. Przy okazji dowiedziałam się właśnie, że nie ma sensu likwidować bólu tylko lepiej leczyć jego przyczynę... Odpowiedz Link Zgłoś