Dodaj do ulubionych

dużo was?

17.10.05, 13:44
w związku z:
praca.gazeta.pl/praca/1,68747,2969670.html
Obserwuj wątek
    • jottka Re: dużo was? 17.10.05, 13:57
      no by rzec prawdę, to żeby sie zorientować w zmianach, to trzeba było albo na
      forach siedzieć, albo strony tepisu czujnie patrolować, albo sie od znajomych
      przypadkiem dowiedziećsmile urzędowa informacja z sądu (choćby mailem) nie byłaby
      taka głupia, bo wiele osób dowiadywało sie znienacka w ostatniej chwili, bo np.
      zapracowanymi tłumaczami są, a nie odczuwają potrzeby łażenia po sieci

poza tym cuś nie bardzo rozumiem ten kawałek o wygaśnięciu uprawnień - ja swoje
      potwierdzenie ze samego ministerstwa dostałam we wrześniu, to co, przez dwa
      miesiące w zawieszeniu pozostawałam?smile że wątpię zresztą czy np. angielskie
      urzędy tak sie przejmą i będą kontrolowac, co sie też w naszym wesołym kraju dzieje

no jest to cokolwiek na zasadzie nic wam nie powiemy, macie być samodzielni, a
      teraz sie bójcie! bo ja jezdem groźny urząd i wam wszystkim pokażęsad
      • yente Re: dużo was? 21.10.05, 19:34
        a ja nie zdążyłam sie zgłosić, bo dowiedziałam sie po fakcie,tak jak ok 3000
        innych tłumaczy. Czekam teraz na decyzje ministerstwa. Mam nadzieje, że jak
        zmieni sie rząd to coś się wydarzy w tej sprawie.
        • mestra Re: dużo was? 21.10.05, 19:54
          podobno decyzja miała zapaść dzisiaj. Zadzwoń i zapytaj
        • nataliak57 Re: dużo was? 24.10.05, 10:58
          yente napisała:

> a ja nie zdążyłam sie zgłosić, bo dowiedziałam sie po fakcie,tak jak ok 3000
          > innych tłumaczy. Czekam teraz na decyzje ministerstwa. Mam nadzieje, że jak
          > zmieni sie rząd to coś się wydarzy w tej sprawie.

prosze do mnie napisac, ja (osobiscie z w-wy) i duza grupa tlumaczy, ktorzy
          zostali pokrzywdzeni przez nowa ustawe, jednoczymy sie - mamy poparcie
          rzecznika praw obywatelskich, bedziemy zaskarzac ustawe do trybunalu
          konstytucyjnego, prosze o jak najszybszy kontakt, moj tel 888 824 857
          mail prywatny: nataliak@tele2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka