tiresias 17.10.05, 13:44 w związku z: praca.gazeta.pl/praca/1,68747,2969670.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: dużo was? 17.10.05, 13:57 no by rzec prawdę, to żeby sie zorientować w zmianach, to trzeba było albo na forach siedzieć, albo strony tepisu czujnie patrolować, albo sie od znajomych przypadkiem dowiedzieć urzędowa informacja z sądu (choćby mailem) nie byłaby taka głupia, bo wiele osób dowiadywało sie znienacka w ostatniej chwili, bo np. zapracowanymi tłumaczami są, a nie odczuwają potrzeby łażenia po sieci poza tym cuś nie bardzo rozumiem ten kawałek o wygaśnięciu uprawnień - ja swoje potwierdzenie ze samego ministerstwa dostałam we wrześniu, to co, przez dwa miesiące w zawieszeniu pozostawałam? że wątpię zresztą czy np. angielskie urzędy tak sie przejmą i będą kontrolowac, co sie też w naszym wesołym kraju dzieje no jest to cokolwiek na zasadzie nic wam nie powiemy, macie być samodzielni, a teraz sie bójcie! bo ja jezdem groźny urząd i wam wszystkim pokażę Odpowiedz Link
yente Re: dużo was? 21.10.05, 19:34 a ja nie zdążyłam sie zgłosić, bo dowiedziałam sie po fakcie,tak jak ok 3000 innych tłumaczy. Czekam teraz na decyzje ministerstwa. Mam nadzieje, że jak zmieni sie rząd to coś się wydarzy w tej sprawie. Odpowiedz Link
mestra Re: dużo was? 21.10.05, 19:54 podobno decyzja miała zapaść dzisiaj. Zadzwoń i zapytaj Odpowiedz Link
nataliak57 Re: dużo was? 24.10.05, 10:58 yente napisała: > a ja nie zdążyłam sie zgłosić, bo dowiedziałam sie po fakcie,tak jak ok 3000 > innych tłumaczy. Czekam teraz na decyzje ministerstwa. Mam nadzieje, że jak > zmieni sie rząd to coś się wydarzy w tej sprawie. prosze do mnie napisac, ja (osobiscie z w-wy) i duza grupa tlumaczy, ktorzy zostali pokrzywdzeni przez nowa ustawe, jednoczymy sie - mamy poparcie rzecznika praw obywatelskich, bedziemy zaskarzac ustawe do trybunalu konstytucyjnego, prosze o jak najszybszy kontakt, moj tel 888 824 857 mail prywatny: nataliak@tele2.pl Odpowiedz Link