Dodaj do ulubionych

Sparing ŁKS ze Stalą Głowno

IP: *.toya.net.pl 22.02.05, 20:32
toż to nie wypada na najbardziej łódzki z łódzkich klubów wystawiać rezerw.
hańba, najprawdziwsi w wierze czuja sie dotknięci.
Obserwuj wątek
    • Gość: beny Re: Sparing ŁKS ze Stalą Głowno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:14
      i bardzo dobrze ze szmata niech lepiej zagraja rezerwowi.cale Glowno z WIDZEWEM
    • Gość: beny Re: Sparing ŁKS ze Stalą Głowno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:16
      i bardzo ze z ta szmata zagraja rezerwy.wystarcza na tych patalachow!GLOWNO ZA
      WIDZEWEM
    • Gość: młody widze że kibice widzewa dają dowód swojego IQ!! IP: 195.69.80.* 23.02.05, 13:19
      wpisy które tutaj widze pokazują jak żałośni są ci co je pisali...

wy naprawde wolicie nienawidzieć ŁKS niż kibicować widzewowi!!

wy co to pisaliście...jesteście jeszcze więksi....w swojej śmieszności!!

i czekam az ktoś zacznie mi pisac że to my pewnie mamy kompleksy...piszcie
      piszcie dajcie nam sie z was pośmiać!!
      • Gość: MikasRTS Re: widze że kibice widzewa dają dowód swojego IQ IP: *.kappa.com.pl / 81.219.126.* 23.02.05, 20:40
        Młody...czy ty w ogóle masz rozum.. Nie, nie bedę mówil o waszych czy naszych
        kompleksach, chcę tylko zaznaczyć że ty jako JEDNOSTKA jesteś osoba wyjątkowo
        głupią i niepojętną.. Argumentem potwierdzającym moje słowa jest fakt iż mówiąc
        kibice Widzewa, pijesz do calej naszej społeczności(społeczności kibiców
        Widzewa), a ja uważam, że zarówno wśród kibiców Widzewa jak i Łksu są ludzie
        niewyksztalceni i wygadujący glupoty, chociażby ty jesteś dowodem bezmyślnego
        kibica Łksu. Rzyczę Tobie więcej zdrowego rozsądku oraz umiejętności oceniania
        jednostek na tle ogółu a nie odwrotnie.
        Pozdrawiam,
        Michał Piasny
        • Gość: młody Re: widze że kibice widzewa dają dowód swojego IQ IP: 195.69.80.* 23.02.05, 22:26
          widzisz jak byś czytał co ja pisze i czytał ze zrozumieniem to nie nazywał byś
          innych głupkami itd. ale się chwile zastanowił kto i o czym pisze...

proponuje ci przeczytaj mój poprzedni wpis jeszcze raz...a może i kilka razy do
          skutku!

a zrozumiesz(mimo inwektyw pod moim adresem które proszą się o ostrzejszą niż
          ta riposte to mam nadzieje że jednak jest taka szansa) że pisze do tych
          konkretnych osób co napisały tamte bzdury i obraźliwe teksty!!czyli do tych
          osób które jak mniemam potępiasz a są częścią społeczności kibców widzewa!!

jednocześnie nie twierdze że w szeregach kibiców ŁKSu nei brakuje ludzi
          używających np. słowa Żyd pod waszym adresem jako obraźliwe co dla mnie jest
          chore bo to naród jak każdy inny!!

ty jednak jednocześnie ganiąc mnie za ich potępienie bronisz ich...jakaś
          dwulicowość?

jednakże co do inwektyw...skoro jestem taką głupią osobą i gadam takie bzdury
          to prosze o merytoryczny kontrargument...inaczej uznam cię za kolejnego kibica
          widzwewa co na wytknięte błędy i winy odpowiada tylko obraźliwymi dla
          adwersarza hasłami i sloganami...a takich tutaj już paru spotkałem!

argumentu o kompleksach używam specjalnie i z przekory, jako sarkazm bo jest to
          jeden z ulubionych i najśmieszniejszych argumentów kibiców widzewa używanych
          przeciwko kibicom ŁKSu na łamach tego forum!

rzycze panu Panie Michale więcej zrozumienia słowa pisanego...a i zaznaczam że
          czytać nie jest nigdy za późno się nauczyć w stopniue min. dobrym!!

więc pani Michale co pan na to?
          • Gość: MikasRTS Re: widze że kibice widzewa dają dowód swojego IQ IP: *.kappa.com.pl / 81.219.126.* 24.02.05, 14:30
            Witam Ciebie ponownie, może troszke zabardzo sie uniosłem i obrazilem Ciebie, a
            za to przepraszam. Twój post zamieszczony powyżej rzeczywiscie dotyczyczy w
            większości kibiców Widzewa wypowiadających się na zamieszczony przez Ciebie
            temat, ale jest jedno "ale":
            "widze że kibice widzewa dają dowód swojego IQ"
            to twoje słowa, które odnosza się do całej naszej spolecznności, ponieważ
            uzywasz sformulowania 'kibice Widzewa', a skora ja tesż nim jestem więc
            uderzasz z tym tekstem również do mojej osoby.
            Mam nadzieje, że moj kontrargument Ciebie zadowoli, podam Ci mój e-mail:
            ballrog@poczta.fm , może poprzez poczte będzie nam się lepiej rozmawiało:) niż
            na łamach tego forum, po twojej ostatniej wypowiedzi z pewnością mogę
            stwierdzić iż jestes osobą znacznie inteligentniejszą i mądrzejszą niż na
            początku myślałem. co do żydów mam to samo zdanie co ty, niesiety nasze miasto
            jest juz z tym kojarzone i zarówno ŁKS jak i Widzew.nasi pseudokibice wyzywaja
            się nawzajem:( może kiedyś to zniknie....
            w twoich słowach:
            'ty jednak jednocześnie ganiąc mnie za ich potępienie bronisz ich...jakaś
            dwulicowość?'
            ja ich nie bronię!! Ja bronię siebie oraz dobrego imienia Kibica Widzewa!!
            następnie:
            "rzycze panu Panie Michale więcej zrozumienia słowa pisanego...a i zaznaczam że
            czytać nie jest nigdy za późno się nauczyć w stopniue min. dobrym!!"
            ja czytac potrafię i na pewno rozumiem to co czytam i tym tekstem ty pozwoliłes
            sobie na obrazenie mojej osoby. Mam nadzieję, że wyjaśniłem jeszcze raz
            dokladnie moje zdanie i teraz Pan czy Ty (nie wiem jak mam się zwracać do Pana)
            zrozumiesz co chciałem Panu przekazać.
            Czekam na odpowiedź,
            Pozdrawiam,
            Michał P.
            • Gość: młody Re: widze że kibice widzewa dają dowód swojego IQ IP: 195.69.80.* 24.02.05, 15:36
              przytoczony przez Ciebie przykład nazwe to"dość kąśliwych uwag" pod Twoim
              adresem są tylko ripostą na zamieszczone obraźliwe słowa pod moim
              adresem...ripostą dość mało krwistą w swym wyrazie w stosunku do powodu riposty!

przytoczony tytuł...jego geneza jest taka że tytuł ma swoje ograniczenia w
              długości i nie sposób tam napisać wszystkiego...a rolą tytułu jest przyciągnąć
              uwage co się udało...po treści dalszej wypowiedzi z łatwością można się
              zorientować że chodzi o tych kibców widzewa którzy jako pierwsi wpisują się w
              tematy o ŁKS...wpisując oczywiście wyzwiska itp. pod adresem ŁKS pieszcząc tym
              swoje niedowartowściowane ego...bo jakiż może być tego inny powód!

wileu moich znajomych to kibice ŁKSu i wielu to kibice widzewa...taka jest
              uroda Łodzi i tego miasta...miasta które stworzyli Polacy, Niemcy, Rosjanie,
              Żydzi, Cyganie itd...

jak byś przeczytał więcej moich postów zobaczył byś że większość z nich jest
              odp. na kłamliwe i obraźliwe teksty ludzi mieniących się kibcami
              widzewa...teksty próbujące zgrabnie tuszować rzeczywistość...
              jak np. teksty że beznadziejni kibce ŁKS okradli widzew z flagi(a stało się to
              za sprawką pseudokibiców..którzy jak to w zwyczaju mają napadli na innych
              pseudokibców)...przy czym zgrabnie pomija się że kibice widzewa wynajmowali już
              swego czasu narkomana, który w nocy włamał się do magazynu ŁKSu aby ukraść
              flage!!

lub ostatnio gdy po porażce w sparingu kibice widzew robią corride na temacie o
              tej porażce...a gdy sami ponieśli porażke...to jakoś odawgi do krytyki własnego
              klubu choć w ułamku podobnej do powyższej im nie staje...

czy gdy ktoś powie źle o widzewie się to nagłaśnia a gdy jakieś szczyle w
              barwach widzewa wpadają w wiadomym celu po zakończonym sparingu na stadion...to
              sie wycisza...

czy temat daty powstania widzewa...

dużo z nich jest też odp. na posty typu... w Łodzi jest tylko widzew i inne
              bzdety...które są bzdurami ale nie mogą zostać jednak bez odpowiedzi...

dużo z nich ma też po prostu wbić kij w mrowisko aby kilka osób chociaż się
              zastanawiło i nie wierząc mi i innym osobom samemu doszło do prawdy!!

z maila nie skorzystam....bo to miasto jest pełne jednak debili...nie chodzi o
              to że Ciebie za takiego uważam...ale po prostu nie ufam nieznajomym!!

• Gość: MikasRTS Re: widze że kibice widzewa dają dowód swojego IQ IP: *.kappa.com.pl / 81.219.126.* 24.02.05, 16:32
                Nie ma problemu, ze nie skorzystasz z mojego maila, ja tesh mam przykacioł
                wsrod Łkaesiaków i nawet sie z tego ciesze, moge poznać kulture, osobowośc
                kibica 'wrogiego' dla mnie klubu. Mowiąc wrogiego nie mam na mysli iż traktuje
                kazdego kibica tego klubu jako potencjalny cel do pobicia czy wyzywania lecz
                klubu ktore jest przeciwnikiem w walce o rozne cele dla Widzewa.
                Zadko się wpisuję tutaj na tym forum, ale dziwi mnie fakt, iż jesli zwracasz
                uwagę na złe posty napisane przez Widzewiaków to czemu nie ganisz też swoich
                nazwijmy to'rodaków'. Tylko poprzez kibiców takicj jak Ja czy Ty mozna zbudować
                wzajemny szacunek i tolerancje między naszymi klubami, w końcu to one są
                najlepszą wizytówką NASZEGO miasta bo jakby nie było mieszkamy w nim razem.
                Dlatego dziwią mnie teksty Łkaesiaków mówiących o Widzewiakach jako
                o 'podmiejskich'.
                Jestem pewien że każdy Łkaesiak ma kumpla Widzewiaka i na odwrót. Jednak
                większość z nich przychodząc na mecz mysli tylko o wyzywaniu klubu z za miedzy.
                nie wiem czemu nie chcesz skorzystać z mojego maila....crackerem nie jestem,
                nie posiadam takich zdolności więc możesz czuć się spokojnie, w końcxu ja też
                ryzykuje tak jak ty:> Myślę, że tak było by wygodniej nam porozmawiać bez
                zbędnych dodatkowych czytelników tego forum
                Co o tym myslisz??
                tematu daty powstania Widzewa nie będę kontynuował bo nie ma to większego
                znaczenia, Widzew nawiązuje tradycją do ówczesnych klubów i przez PZPN jest to
                przyjęte więc tematu nie widze:)
                FLAGA:
                nie było dokładnie tak jak napisałeś, gdyby chodziło o burdy między
                pseudokibicami nie byłoby takiego rozglosu w mediach. Niestety wasi
                pseudokibice ukradli tą flage podczas suszenia jej na bocznym boisku przez
                kibicow działających na rzecz Widzewa, mówiąc krotko zajmujących się oprawą,
                zagospodarowaniem flag i tego podobnych rzeczy.
                Jeśli chodzi o sparingi to wejdz czasami na oficjalną lub nieoficjalną strone
                Widzewa i poczytaj tam komentarze. Otóż na tamtych stronach często kibice są
                zasmuceni zła postawa klubu, ale każdy twierdzi, moim zdaniem słusznie, że
                sparing sluży innym celom niż osiąganie w nich dobrych wyników. Wyniki trzeba
                osiągać w meczach o jakąś stawkę. Smucą mnie posty zamieszczane przez
                Łkaesiaków, że Widzew kupuje mecze ligowe a sparingów nie. Jest to istna
                paranoja! Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłaby mozliwość rozegrania derbów w
                I lidze, narazie jest to niemożliwe ale może chociaz jednemu klubowi Łódzkiemu
                uda sie powrocic do tego poziomu rozgrywek, lecz nawet to nie jest jeszcze
                przesądzone.
                Pozdrawiam, czekam na odp,
                Michal.P
                • Gość: młody Re: widze że kibice widzewa dają dowód swojego IQ IP: 195.69.80.* 24.02.05, 20:54
                  otóż niejednokrotnie pisałem odp. do postów zamieszczanych przez ludzi
                  mieniących się kibicami ŁKSu...wpisując chociażby że z tym się nie zgadzam, nie
                  popieram itd.!szczególnie gdy ktos pisze flugi...bo to prostactwo bez względu z
                  której strony!

co do falgi...sam przebieg nie jest ważny ważne jest to że z tego zrobiono
                  wielką zbrodnie a przemilczano fakt z 98roku...(no ty też się do tego nie
                  ustosunkowałeś)...aha osoby pilnujące tych flag nie były dziadkami ani małymi
                  chłopcami...jestem na 100% pewien stało sie coś odwrotnego nie miało by takiego
                  rozgłosu...a była przed derbami m.in. akcja obrabowania przez was naszego
                  samochodu z farbami i racami...zatrzymanego w mieście itd.!!

co do daty powstania klubu...sęk w tym że wedle dokumentów publikowanych przez
                  wszystkie już łódzkie gazety...widzew z tamtym klubem nie miał nic
                  wspólnego...wiesz pzpn po ostatnich akcjach nie jest dla mnie żadną wyrocznią!!
                  ja wolał bym wiedzieć jak powstał klub któremu kibicuje niż tak ślepo wierzyć
                  propagandzie!bo jest to kłamstwem!
                  na strone widzewa wejść nie moge bo gdy pisze ze jestem za ŁKS...tylko tyle
                  zaraz mnie wyrzucacie..tak jest zawsze!!
                  natomiast to co miało tu...na publicznym forum było żałosne...nagonka chora i
                  pełna wulgaryzmów pod adresem ŁKSu a porażka widzewa była wręcz jak wymarzona!!
                  co do kupowania meczów...mnie zastanawia to że każde zwycięstwo ŁKS...czy nawet
                  tytuł mistrzowski nazywany jest na tym forum kupionym a każdy podejrzany wynik
                  widzewa "pokazem widzewskiego charakteru"....takie rzeczy mnie śmieszą!!

lecz najbardziej mnie śmieszy ciągle powtarzany argument o kompleksach...ludzie
                  go piszący pewnie sami nie wiedzą co znaczy to słowo...ja sam używam go w
                  postach o was...aby jak mówiłem sam wbić kij w mrowisko i zmusić choć 1 osobę
                  do myślenia...może sie uda kiedyś!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka